bu arada psikoloğa gittim.anlattım.oda bna arkanabile bakm dedi.zaten davayı açtık arkadaşlar bilmenler için 26 mart saat 12 de duruşma anlaşmalı ayrılıyoruz.ailemede söyledim.başta şaşırdılar aa çok da bi şey söyleedilr.çünkü başından beri sıkıntılı olduğunu biliyorladı.ben emeklrime üzülüyorm.kandığım yalalara.öyl bi rüyaya inanmışım ki uyanması,bedeli çok ağır oldu.o kadar yorgunum ki dokunsa biri dşücem sanki.senağlamasenağlama
Kangren olmuş kolunu kesip atacaksın..Daha devam edersen akıl sağlığından da olcaksın..demedi deme..
canım ama niyetler de önemli değil midir.mesela art niyet düşünerek bi ekeğe bakmak aldatmak,ama art niyet gözetmeden suni teneffüs etmek aldatmak değildir.yani diyeceğim amacım öyle değildi,grçekten böyle olacağını düşünemedim.çünkü konuştuğum insan çok aklı başında sözler ediyordu.bilemedm işte:gitme:[/QUOTE
ben sana inanıyorum eşinden sevgi görmeyen bir kadının bir başka erkeğin ilgisinden şevkatinden etkilenmemesi normal değil..biz kadınlar şehvetten çok şevkate ihtiyaç duyarız.. eşine duygusal manada ulaşamıyosun ve bu arada karşına seni dinleyen seni anladığını söyleyen ilgi dolu - olduğunu sandığın ama niyeti kötü- biri çıkıyor.liseden hemen sonra evlendiğini anladım ki bu da demekki erkekleri çok iyi tanımıyorsun.her ne ise. bence artık buna da takılma..geçmişi topla ve çöpe at..artık önüne bak. her son yeni bir başlangıçtır.
aklı basında konusan herkesle yakınlık olmaı cok sacma olmazmı sızce..canım ama niyetler de önemli değil midir.mesela art niyet düşünerek bi ekeğe bakmak aldatmak,ama art niyet gözetmeden suni teneffüs etmek aldatmak değildir.yani diyeceğim amacım öyle değildi,grçekten böyle olacağını düşünemedim.çünkü konuştuğum insan çok aklı başında sözler ediyordu.bilemedm işte:gitme:
Kangren olmuş kolunu kesip atacaksın..Daha devam edersen akıl sağlığından da olcaksın..demedi deme..
arkadaşlar öncelikle rica ediyorum inanmayanlar yorum yapmasın.durumumu çıkmaza sokuyorsunuz iyice.ben bayıldım demedim.şok gibi bi şey zafiyet gibi bi şey.lütfen ta okumadan yorum yazmayın.:gitme:
aklı basında konusan herkesle yakınlık olmaı cok sacma olmazmı sızce..
art nıyetle bakmakla sunı aasında dunya kadar fark var bırıyle hayat kurtarılıyo nasıl ıkısını aynı kefede goruyosunuz !..hayat kurtarmakla duyguları tatmın etmek yukselen egoları tatmın etmek arasında farkı goremıycek kadar yasınız ufak degıldır umarım..
bılıyomusunuz hayretler ıcındeyım..
ama sunu anladım sız saf numarsı yapmıyosunuz ..
aslında cok akıllısınız ve sadece ben burda kendımı saf gordum kı sıze cevap vererk..
Adamın tecavüz ettiğini hissetmedin mi onu soruyoruz firuze açık cevap vermiyorsun,hatta herşeyi hissettiysen hamile kalma durumun bile olabilir o yüzden soruyoruz bunu... boshayallersmile
ilk evlendiğimiz den 6 ay sonra ailesinin yanın gittik.ailesini tanımıyordum tam olarak çünkü başka şehirlerde yaşıyorduk sadece onun anlattığı kadar biliyoum.sorumsuz dağınık bi aile yapısı vardı.köylerine gittik bana annem için ilk izlnim önemli sonrasında ne yaparsan yap dedi.bende tamam dedim.yemk yedik.bulaşık yıkamaya geli sıra.kalktım bulaşıklar için harekete geçtim.mutfak filan yok bahçe gibi bi yerde leğenlerde yıkanıyo bulaşık.kaynana da hareketlendi.suyu filan koyduk bahçeye geçtik.kadın bırakmıyo yıkayım.nasıl ısrar diyo anlatamam.bende ona ısrar ettim baktımkadın beni ittirmeye başladı.bildiğiniz çekiştiriyo.bende çok tanımıyorum tamam dedim gittim eşime söyledim.bi şey demedi.aradan zaman geçti şehre döndük.köyde dedikodu çıkmış gelin oturuyo kaynana bulaık yıkıyo diye tai bizmkiler de 9 kardeşler hr biri doldurmuş eşimi geldi surat yaptı tartıştık.beni tartakladı.ayrılacam diye tutturdu.sebep bu yani halbu ki kedisine anlatmıştım.kaynana da bana birini örnek gösterdi.bak o yıkıyo filan diye.e ane sen bırakmadın diyorum salağa yatıyo.ben ağla zırla atık kardeşleri benden olmaya başladı senin ki ban mısın demiyo illa yrılacam o kadar insanın içinde 5 aylık gelin yalvardım yakardım.ailesi ona kızıncabu zaten deli depresyon hapı kullanıyo dedi bana.hemde onun yüzünden depresyona girdiğimi bile bile:gitme:
şimdi konuyu ikidebir bayanın o adamla yaşadığı her ne ise ona getirmenin bir anlamı yok..velevki o adamla isteyerek bilinçle birlikte olmuş olsun bence asıl konu eşinin zaten bu bayanı sevmiyor olması zaten ayrılmak istemesi. ..diğer olay bunun bir sonucu olarak gelişmiş.. yani sebep yerine sonuca takılıp kalıyosunuız..hem olayın ayrıntılarını öğrenmek istemenizi de yadırgıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?