- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
olayın üstünden 2 gün geçmişti anlattım.ağustos ayıydı.hamile kalma durumu yok arkadaşlar.beni çok iyi tanır.içi dışı bir biriyim.kendisinin yüzünden bunları yaşadığımı kabul etmk zorunda kaldı.psikiyatriste gittik.olayı anlattık.kimse beni suçlayamadı yaşadıklarımdan dolayı oda kaul etmek zorunda kaldı sebep olduğunu.ekim ayına kadar zor bi süreç geçirdik.sonra her zamn ki gibi boşanmak istediğini söyledi.bnde kabul ettim.adliyeye gittik dilekçe yazdırdık.mesai bittiği için ertesi gün verecektik dilekçeyi.akşamı ayrılmak istemediğini söyledi.herşeyin daha güzel olacağını filan.kabul ettim.yeniden başladık.ama bi süre sonra benim onun herşeyine boyun eğmemi istemeye başladı.şiddetler,hkaretler yine başladı,yaşadığı vicdan aazabı hafifledi sanırım.bencil yönleri yine ağır basmaya başladı.gel zaman git zaman.ben ameliyat oldum.beni ameliyatlıyken dövdü.bide küse huyu vardır.hem dövdü hemde küstü sebep damacanaydı.bende çok yoruldum.he küstüğünde gidip yalva yakar barışan ben yalvarmadım.içimden gelmedi.çok yorgundum.derken aradan bir ay geçti.vay sen bananasıl yalvarmazsın dye yatağını da ayırdı.sonra boşanalım dedi ben onu da kabul ettim.bu kez nasıl kabul edersin diye yapmadığını bırakmadı.yalvaracakmışım.en son noktada dilekçeyi verdik işte.
olayın üstünden 2 gün geçmişti anlattım.ağustos ayıydı.hamile kalma durumu yok arkadaşlar.beni çok iyi tanır.içi dışı bir biriyim.kendisinin yüzünden bunları yaşadığımı kabul etmk zorunda kaldı.psikiyatriste gittik.olayı anlattık.kimse beni suçlayamadı yaşadıklarımdan dolayı oda kaul etmek zorunda kaldı sebep olduğunu.ekim ayına kadar zor bi süreç geçirdik.sonra her zamn ki gibi boşanmak istediğini söyledi.bnde kabul ettim.adliyeye gittik dilekçe yazdırdık.mesai bittiği için ertesi gün verecektik dilekçeyi.akşamı ayrılmak istemediğini söyledi.herşeyin daha güzel olacağını filan.kabul ettim.yeniden başladık.ama bi süre sonra benim onun herşeyine boyun eğmemi istemeye başladı.şiddetler,hkaretler yine başladı,yaşadığı vicdan aazabı hafifledi sanırım.bencil yönleri yine ağır basmaya başladı.gel zaman git zaman.ben ameliyat oldum.beni ameliyatlıyken dövdü.bide küse huyu vardır.hem dövdü hemde küstü sebep damacanaydı.bende çok yoruldum.he küstüğünde gidip yalva yakar barışan ben yalvarmadım.içimden gelmedi.çok yorgundum.derken aradan bir ay geçti.vay sen bananasıl yalvarmazsın dye yatağını da ayırdı.sonra boşanalım dedi ben onu da kabul ettim.bu kez nasıl kabul edersin diye yapmadığını bırakmadı.yalvaracakmışım.en son noktada dilekçeyi verdik işte.
bu kadar zaman geçti,kaç kez ayrılmak isted ben ne istedim ne de kabul ettim.baştan ayağı yaradan ibaretim.her tarafım sızlıyo.artık mücadele edek gücüm kalmadı.içimde biyerlede artık yeter sesi geliyo.senağlamasenağlama
bu kadar zaman geçti,kaç kez ayrılmak isted ben ne istedim ne de kabul ettim.baştan ayağı yaradan ibaretim.her tarafım sızlıyo.artık mücadele edek gücüm kalmadı.içimde biyerlede artık yeter sesi geliyo.senağlamasenağlama
bu adam normal değilki.eski konunuzdada dövüyordu. hala dövüyor ,ameliyatlı bir insana bile şiddet uygulayacak kadar acımasız bir kişilik bu.olayın üstünden 2 gün geçmişti anlattım.ağustos ayıydı.hamile kalma durumu yok arkadaşlar.beni çok iyi tanır.içi dışı bir biriyim.kendisinin yüzünden bunları yaşadığımı kabul etmk zorunda kaldı.psikiyatriste gittik.olayı anlattık.kimse beni suçlayamadı yaşadıklarımdan dolayı oda kaul etmek zorunda kaldı sebep olduğunu.ekim ayına kadar zor bi süreç geçirdik.sonra her zamn ki gibi boşanmak istediğini söyledi.bnde kabul ettim.adliyeye gittik dilekçe yazdırdık.mesai bittiği için ertesi gün verecektik dilekçeyi.akşamı ayrılmak istemediğini söyledi.herşeyin daha güzel olacağını filan.kabul ettim.yeniden başladık.ama bi süre sonra benim onun herşeyine boyun eğmemi istemeye başladı.şiddetler,hkaretler yine başladı,yaşadığı vicdan aazabı hafifledi sanırım.bencil yönleri yine ağır basmaya başladı.gel zaman git zaman.ben ameliyat oldum.beni ameliyatlıyken dövdü.bide küse huyu vardır.hem dövdü hemde küstü sebep damacanaydı.bende çok yoruldum.he küstüğünde gidip yalva yakar barışan ben yalvarmadım.içimden gelmedi.çok yorgundum.derken aradan bir ay geçti.vay sen bananasıl yalvarmazsın dye yatağını da ayırdı.sonra boşanalım dedi ben onu da kabul ettim.bu kez nasıl kabul edersin diye yapmadığını bırakmadı.yalvaracakmışım.en son noktada dilekçeyi verdik işte.
Adamın tecavüz ettiğini hissetmedin mi onu soruyoruz firuze açık cevap vermiyorsun,hatta herşeyi hissettiysen hamile kalma durumun bile olabilir o yüzden soruyoruz bunu... boshayallersmile
Ya bu arkadaşın dediği gibi olursa sonuç
off bu konuya bakınca sinirlerim bozuluyor
konunun anahtar sözcükleri
yalvardım, yakardım, dayak yedim
sürekli adamdan şiddet görmüşsün ama hala yalvarıp yakarma pozisyonundasın
bu kadar olmaz ama
kardeşine götürmek istemiyor yalvarıyorsun, annesine götürmek istemiyor yine yalvarıyorsun
boşanmak istiyor sen yine yalvarıyorsun
bu şekilde davranarak azıcık bir kıymetin varsa onu da kaybetmişsin
bu gurursuz yaşamını değiştir artık.
silkelen ve kendine gel lütfen
Asıl mücadelen şimdi başlıyor yeni bir hayata başlayacaksın güçlüve dirayetli olmak zorundasın artık.
Sakın kendini bırakma ağlamayacaksın ne kadar güçlü bir kadın olduğunu kendine ispat edeceksin bundan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?