tecavüze uğradım ve boşanıyorum:(((

Yaşadıkların çok üzücü şeyler.:gitme: Allah kimsenin başına vermesin.
Boşluk ve ruh sağlığının iyi olmaması seni o adama itmiş sanırım.
Sağlıklı düşünebilseydin böyle bir şey aklından bile geçmezdi eminim.:1no2:
Artık olan olmuş ama neden sana bir gün göstermeyen eşinden ısrarla boşanmak istemiyorsun?
Eşinle hayata devam etmen demek, sorunlarının da artması demek bana göre.
Boşanma isteğini kabul et ve yaşadıklarını arkanda bırakıp yepyeni bir başlangıç yapman en doğrusu.a.s

ya ben bu konuyu halendaha anlayamadım arkadaşlarr
yani bi anlama veremiyorum yazılanlara
bunu eşiniz yapsaydı nasıl olurdu..veya dediğiniz gibi kadın satan bir adam organ mafyasıda olabilirdi yani sizi yargılamak istemiyorum ama bu yaşadığınız olaydan ders almışsınız iyi yanı buu
ama gerçekten zor durum ne desem yetersiz kalıyo gibi
şimdi ne yapmayı düşünüyosunuz boşanıyormusunuz veya boşnadınızmı veya aynı evdemi yaşıypsunuz halendaha eşinizle :uhm:

Yani başına bu iş gelmeseydi sen bu adamı bırakmayacaktın yinede...
Bence sen :
Yaptığın bu hata bu olay yüzünden evliliğinin bitmesini istemiyorsun hazmedemiyorsun.
buna takılmışsın.Hani ben sebep oldum ayrılmamıza gibi...
Olay duyulacak diyede korkuyorsun heralde... aileler falan duydumu onuda bilmiyorum ama
bunları eşin gibi yapıdaki bi erkek yazdan beri nasıl tutuyor içinde. yada sen yenimi anlattın olayı anlamadım ben oralarını...
Zaten bitmiş çoktan senin evliliğin daha da yola girmez zorlamanın hiçbir mantığı yok..
Yeni bir hayatın hayallerini kurmanın zamanı şimdi.güçlü olmak zorundasın
Bu kadar yaşanmışlıktan sonra nasıl mutlu olursunki çektirdiğinin bin beterini yapar bu adam sana bunları düşündünmü hiç...

olayın üstünden 2 gün geçmişti anlattım.ağustos ayıydı.hamile kalma durumu yok arkadaşlar.beni çok iyi tanır.içi dışı bir biriyim.kendisinin yüzünden bunları yaşadığımı kabul etmk zorunda kaldı.psikiyatriste gittik.olayı anlattık.kimse beni suçlayamadı yaşadıklarımdan dolayı oda kaul etmek zorunda kaldı sebep olduğunu.ekim ayına kadar zor bi süreç geçirdik.sonra her zamn ki gibi boşanmak istediğini söyledi.bnde kabul ettim.adliyeye gittik dilekçe yazdırdık.mesai bittiği için ertesi gün verecektik dilekçeyi.akşamı ayrılmak istemediğini söyledi.herşeyin daha güzel olacağını filan.kabul ettim.yeniden başladık.ama bi süre sonra benim onun herşeyine boyun eğmemi istemeye başladı.şiddetler,hkaretler yine başladı,yaşadığı vicdan aazabı hafifledi sanırım.bencil yönleri yine ağır basmaya başladı.gel zaman git zaman.ben ameliyat oldum.beni ameliyatlıyken dövdü.bide küse huyu vardır.hem dövdü hemde küstü sebep damacanaydı.bende çok yoruldum.he küstüğünde gidip yalva yakar barışan ben yalvarmadım.içimden gelmedi.çok yorgundum.derken aradan bir ay geçti.vay sen bananasıl yalvarmazsın dye yatağını da ayırdı.sonra boşanalım dedi ben onu da kabul ettim.bu kez nasıl kabul edersin diye yapmadığını bırakmadı.yalvaracakmışım.en son noktada dilekçeyi verdik işte.

Siz nasılsa devam edersiniz yine firuzecim,hiç canını sıkma sen bitiyor diye.
Okudukça ağzım açık kalıyor
Tencere kapak durumu bir ilişki söz konusu
Eşindede biraz geç intikal söz konusu galiba
5 ay sonra dank etmiş kendisine
Barışırsınız,böyle sürer bu evlilik
Bende demiştim derim sanayerimseniben

Eşin sürekli senin ondan özür dilemeni yada yalvarmanı istiyor belkide bu şekilde kendini rahatlatıyor sanırım olaylardan dolayı.
Ama işin dozu kaçtıkça kaçmış zaten sevgi yok şiddet ve hakaret var .
Sen yaşadığın o kadar olaylara rağmen başını dik tutmayı öğreneceksin ve hayatına artık bir yön vereceksin.
Geçmişi bir an unut ve ileriye bak artık bundan sonra umarım mahkemede bir sorun çıkmaz.

bu kadar zaman geçti,kaç kez ayrılmak isted ben ne istedim ne de kabul ettim.baştan ayağı yaradan ibaretim.her tarafım sızlıyo.artık mücadele edek gücüm kalmadı.içimde biyerlede artık yeter sesi geliyo.senağlamasenağlama

Ya hu arkadaşım benim içim tükendi valla. Ya bu evliliğin iki taraf için devam etmesi adına ne kalmış, hala neyi düşünebiliyorsun, yapma Allah aşkına. Bu adam sana ne yapsın artık ayrılmanız için. Tecavüz olayını bile eşinin sayesinde olduğunu düşünüyorsun ama ısrarla devam etmeli,ben onsuz ne yaparım diyorsun. Ya hu bu adam sana ne yapsın daha. Ve kendin yazıyorsun yaptıklarını, nedenlerini.

Asıl mücadelen şimdi başlıyor yeni bir hayata başlayacaksın güçlüve dirayetli olmak zorundasın artık.
Sakın kendini bırakma ağlamayacaksın ne kadar güçlü bir kadın olduğunu kendine ispat edeceksin bundan sonra.

bu adam normal değilki.eski konunuzdada dövüyordu. hala dövüyor ,ameliyatlı bir insana bile şiddet uygulayacak kadar acımasız bir kişilik bu.
ya neden üzüyorsunuz kendinizi. ayrılmak en doğru çözüm. yoksa bir gün elinde kalacaksınız kocanızın. yaşamak istiyorsanız ayrılın gitsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
sadece sunu dıyıp bırdaha yazmıycam bu konuya

Hiç buyuk konusmam konusulmasındanda hoslanmam ve kmıseyede tavsıye etmem
fıruze sana tavsıyem boyle dertlerı yakınlarıyla senı tanıyan yasadıklarına sahıt bırılerıyle paylas burada moral bulman ımkansız

ay yorum yapıcam artık ,kaç gündür okuyorum ,yazmıyorum sinirden ,yahu arkadaşım sen nasıl bir kadınsın ki hala bu adamın dayaklarını çekiyorsun da, birde ben onsuz naparım diyosun ,çok ilginç yaa ,5 yıl önce hyatında varmıydı yoktu ,o zaman napıyordun allah aşkına,bırak ya boşa ,arada ne saygı ne sevgi hiçbişey kalmamış hala elle tutulur bişey arıyosun ,ben deli oldum burda sen napıyosun orda kimbilir ..BOŞAN HEMDE HEMEN ...

off bu konuya bakınca sinirlerim bozuluyor
konunun anahtar sözcükleri
yalvardım, yakardım, dayak yedim
sürekli adamdan şiddet görmüşsün ama hala yalvarıp yakarma pozisyonundasın
bu kadar olmaz ama
kardeşine götürmek istemiyor yalvarıyorsun, annesine götürmek istemiyor yine yalvarıyorsun
boşanmak istiyor sen yine yalvarıyorsun
bu şekilde davranarak azıcık bir kıymetin varsa onu da kaybetmişsin
bu gurursuz yaşamını değiştir artık.
silkelen ve kendine gel lütfen

Çok güzel bir sentez
yalvardın yakardın gene de dayak yedin
üstüne üstlük 5 sene boyunca

beni normalde aramyan tanıdıklar bile aramaya başladı.yardım için mi meraklarından mı anlamıyorum.konuşmaya başladılar bilesenağlama

şimdiden beni kontrol altına almaya çalışıyo ailem.nasıl bi başlangıç yapmalıyım yeni hayatıma bilmiyorum.böyle olursa bütün hytıma müdahale edeceklr:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…