nereden başlasam bilemiyorum.2 yıla yakın zamandır süren bir ilşkim var.ben bursalıyım bu kişi ise ankaralı.evin tek çocuğuyum.erkek arkadaşım bilgisayar öğretmeni bu sene kpss ye girdi iyi de bir puan aldı bursaya atanma ihtimali var.yazacak ama kısmet tabiki... neyse..sorun şu ki ömrünün sonuna kadar bursada kalmak istemiyor o da tek erkek evlat.ama benim onunla ankaraya gememi istiyor ve bu düşüncesinden vazgeçmiyor..annemin bursada bir tane bile akrabası yok yani benden ve babamdan başka kimsesi yok bende annemi bırakıp gitmek istemiyorum onlara ilerde destek olacak tek kişi olarak kendimi görüyorum ama erkek arkadaşımı da gerçekten seviyorum..düşüncelerinize çok güveniyorum biraz uzun oldu sabırla okuduğunuz için teşekkürler şimdidenn
Eskişehir nasıl bie seçenek tam ortada bursa ankara arası:))[/QU
süper bir fikirdelikafadulden ama bizimki eninde sonunda ankara der çıkar işin içinden başak burcu o kadar dediğim dedik kii:1ninca:
Canım ben de ailenin tek çocuğuyum sevgilimin ailesi ankarada oturuyo ve o da tek erkek. Ben ailemden ayrılamam dedim ben tokatta yaşıyorum ve orda öğretmenim sevgilim de aynı okuldayız. Ben ailemden ayrılmam dedim o da tamam dedi zaten annem kalp hastası bazen ciddi rahatsızlıklar geçiriyo bizim akrabalarımız var burda ama kızının yanında olması ayrı bişer onu bırakamam kesinlikle. Sevgilim de anlayışla karşıladı ama bazen ankarada yaşasak daha güzel olur tokat çok küçük diyo. O da haklı ben ankarada okudum heryönden güzel bi şehir bende isterim orda yaşamayı ama annemi de bırakamam. Zaten bana teklif ettiği zaman ona söylediğim ilk şey buydu ben ilerde evlenirsek tokattan başka yerde yaşamam ailemden ayrılamam dedim o da kabul etti ve öyle başladık, kabul etmeseydi de başlamazdım zaten
ben hiçbir şekilde kabul ettiremiyorum tatlım üzüldüğümde bu senin nasıl ailen çevren bursadaysa benimkilerde ankarada diyorr:gitme: yeterince sevmiyor anlamına gelmiyordur değil mi bu inadı yanii ben ankaradayım gelirsen gel gelmezsen yapacak bişey yokkk:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?