Tecrbeli bayanlar yardmnza gerekten ok ihtiyacm var..

Anneni babanı bırakma derim.Eğer olabiliyorsa onlar da sizin yakınınıza taşınsınlar ama anne babayı bırakma bence...

yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim umarım hakkımızda en hayırlısı olur ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım..

Canım evlilik çok ciddi bir olay şehşr değiştiriceğeim diye evlenemem diyorsan bu gerçekten ilginç olur. annen şükretki baban sağ ve yanında kendi başlarına kalabilirler nihayetinde tatillerde ve fırsat buldukça yanlarına gidersin, uçakla 1 saat ne olacak sanki bence abartıyorsun gibi geldi...

canım evlilikte tabiki şehir değiştirilir.ben kıyamıyorum ama bir yönden de bunun bir şekilde böyle olması gerektiğinin farkındayım..ama uzak bir yere evlenmek içinde yüzdeyüz karşı tarafa güvenilmesi gerektiğini düşünüyorum erkek arkadaşımı seviyorum ancak bu konuyla ilgili bana bir desteği yok onunla ilgili de problemlerim var şuan uzağız ve geçen yaz da olduğu gibi ilgisiz davranmaya başladı derdimi anlatmaya çalışınca da bende soğuyorum bu şekilde deyip işin içinden çıkıyor sizler evlisiniz bir erkek sizce böyle mi davranmalı her görüşmediğinde sevgisi mi azalmalı bazı şeyleri aşkla değil de yapmak zorunda hissettiği için mi yapmalı...

merhaba...
neden annene babana seninle gelmelerini teklif etmiyorsun... madem bursada kimseleri yok demekki ankaraya gitmemeleri icinde bi sebep yoktur hem senide kiz cocugu olarak orda yanliz birakmamis olurlar... simdi olur ya biri derse ne yanliz birakmasi kocasi var yaninda... cevabim hazir erkeklere hic bi zaman güven olmaz...aldatirlarda, döverlerde, arklalarina bakmadanda cekip giderlerde.. tabi herkez öyle demiyorum.

ama oda tek çocukmuş oda bırakmak istemez.. ailen ankaraya taşınmaya müsaitse yada onun ailesi böle bişeyde deneyebilirsiniz hem ne onun ailesi nede sennkiler yalnız kalmamış olurlar..

seviyor musun CADIARZU

seviliyor musun CADIARZU

anlaşıyor musunCADIARZU

seni oralarda yalnız başına bırakmayacagına emin misinCADIARZU

ezdirmeyeceğine emin misinCADIARZU

bunlara cevabın "evet" ise sevdiğin insanın yanında olmak için kapat gözlerinizemuszemus

oralarda onunla mutlu olabileceğine inanıyorsan git opuyorumnanaktan

guven olmadan kimse kimse ile evlemezopuyorumnanaktan

aldatmak dövmek gitmek vs ile karşlaşırsa o da annesinin babasının yanına döneryasakkelime

tum bu olasılıklar olacak diye her anne baba kız çocuklarının arkasında o şehir senin bu şehir benim nereye dolaşıyosengözlerimebaksanab

iki kız evladı olanlar ne yapmalı sence ?herkesin bir tane kız evladı yok ki.yerimseniben

ayrıca Allah gecinden versin oldu da anne babası vefat etti kişinin o zaman kime sığınacak kızşakkıdı

çocukları pamuklara saramazsın onlarında yaşaması gereken zorluklar varsengözlerimebaksanab

dunyaya dönsek biraz

öncelikle bi kpss yerleştirme sonucu belli olsun canım, bursa çıkarsa zaten bir süre bursadasınız demektir. zaten erkekler alıştıkları yeri çok çabuk terkedemiyorlar. aralarda onun annesi-babası size gelir gider, işi de güzelse bırakıp gideceğini sanmam.

ama bunlar olmasa bile ben ailemi bırakmak istemezdim, inşşallah senin içinde istediğin gibi olur..

Erkek evlendikten sonra hamimköylüdür derler:lepi:
Bence erkek arkadasini ikna etmek senin elinde... "Yollarim ederim" demeler evlendikten sonra burada okudugumuz bir cok konudan anladigimiz gibi ne yazikki fasa fiso olabiliyor... tabiiki erkek arkadasin da böyle yapacak diye birsey yok, ama böyle bir ihtimali gözününde bulundurman gerekiyor...
Ama ne demisler: dogdugun yerde degil, doydugun yerde... en önemli konu evlendikten sonra esinin isinin hangi sehirde oldugu...
En kolay cözüm ise: eger Bursada kalma ihtimalin olmayacaksa, aileni de götür... nasilsa hic bir akrabaniz yokmus Ankarada... ama tabiiki belirli bir yastan sonra her ne kadar akraba da olmasa insanin yasadigi cevreden ortamdan kopmasi daha da zor... ayni sehirde olsaniz da her gün ilgilenemeyeceksin ailenle... bu durumda da mutsuz olma ihtimalleri cok yüksek... yok, vazgectm ben bu fikirden:1no2:kafamçokkarıştıdelikafadulden
Sen en iyisi benim yaptigim yap: erkek arkadasini ikna et ve yasadigin sehire yerlessin:lepi:

:1hug: aynen

cnmm evlendikten baba evinden çıktıktan sonra ha ankaraya gitmişsin ha bursanın bi semtineee..çok bşy farketmiyorrr...bursada olsan belki ilk evlendigin sene sıkı fıkı gidip gelirsin annene ama sonra azalır bu süre..allah saglık versin cnmm alışılmayan hiç bşy yokk ne ölüm acıları zamanlaaa unuttuluyorr..sen sevginden ve erkekarkadaşının sevgisinden eminsennnnn mesefelerii düşünme bence cnmm.....

kesinlikle katılıyorum.vereliniortak

ya canım aynı sorun bende de war.biras uzun olacak ama şimdiden kusura bakma lütfen :kedi: o adanalı ben manisa.o memleketinde gıda müh.okuyodu ben adanaya gelmem dedim,bunun üzerine o da oralı olup orada okuduğundan ben adanada rahatlıkla iş bulurum zaten ewim de war dedi.ben de olmaz dedim.sonucunda da öss ye girip istanbulda makine müh.kazandı.tabi bunlar bize ewlenmemiz için fazladan 1-2 yıl ekledi.benim annem tek çocuk,kimsesi kalmadı herkes öldü,babamın akrabaları war ama onlarda beş para etmez,zaten dığru düzgün görüşmüyoruz bile.ben ailemi bırakamam dedim.ablam ewli we öğretmen olduğu için tayin sebebiyle hep dışarda eşi de subay.onların mansiada olmasına imkan yok bari ben yanlarında olmalıyım dedim.onun ablası annesine 2 sokak mesafede oturuyor.abisi de 5-6 yıla kalmaz adanaya döncek.bu wicdansızlık değil mi söyler misin dedim.seninkilerin yanında hem abin hem ablan,bizimkiler tek başına.Canım eğer seni sewiyorsa gerçekten seni ailenden koparmaya gönlü elwermez.bizimki şimdi inada döktü işi sanırım.istanbul dio,bende aileme yakınlık açısından hiç değilse izmir olsun diorum...

şekerim haftasonları istediğin zaman ailenin yanına gidebilirsin diyebilir ama bi düşün.niye o kadar yolu sen çekesin ki.senin bi eş olarak ewde sorumlulukların erkeğe göre daha çok olacak.yemek,temizlik,bulaşık,çamaşır,ütü wb.ilerde de çocuk olursa çocukla yollara mı düşeceksin.o düşsün yola.nasılsa ewde temzilik wb.şeylerle çok ilgili değiller.sen eğer çalışıan biri olacaksan da hem ew işleri hem hem iş hem de ilerde çocuk...bence karşı tafaın burada daha özweride bulunması lazım.hem seni ailenden ayırırsa sen üzüleceksin,ailen dewamlı aklında olacak,yukarıda saydığım şeyleri de eklersen bi bayana bu kadar yüklenmek bence wicdansızlık we bence wicdansız bir erkekten de iyi bi koca olmaz...

ay dayanamıyorum böyle konulara çünkü bende de aynı dert warya mafoldumben .al karşına konuş,yukarıda dediğim şeyleri söyle.ben böyle yaptım,hiç bişi demedi sanırım ciddi ciddi düşünmeye başladı.6 aydan fazla oldu bu konu daha açılmadı.işallah enkısa zamanda halledersiniz kökten.darısı da benim başıma olur opuyorumnanaktan

öncelikle çok teşekkür ederim güzel cevaplarınız ve vakit ayırdığınız için.. bir süredir burda yazdığıma bakmıyordum çünkü oldukça zor günler geçirdim iş ciddiye binmeye başlayınca (ikimizinde okulu bitti sayılır sadece askerlik kalıyor o da 5 ay) 2 yıldır birlikte olduğum insan benden soğuduğunu belirtti ve ayrıldı sadece tek bir mesajla 1 ay oldu ilk günler çok kötü oldum msj üstüne msj attım aradım ama aldığım cevap daha fazla uzatma istersen zorlamanın alemi yok oldu ve benim yıkıldığım an oldu.dolayısıyla benim için ne bursanın anlamı kaldı ne ankaranın..ama gariptir ki şuan gerçekten bende ona karşı birşey kalmadığını hissediyorum resimlere hala bakamıyorum o ayrıı..

canım önemli olan erkek arkadasın nie illaki ankara diyor.... eğer ailesi içinse bu yaptığı bencillik ama orda yasama ortama alışmış kopamıyor yada orda iş hayatında daha basarı olacağını düşünüyorsa başka...
benim eşim askeri doktor bende ankaralıyım ankara tanıştık o mezun olduğunda (gata dan) istanbula tayini çıktı çok ağladım üzüldüm ailemde öyle ama geldim onunla istanbula şimdi iyiki gelmişim diorum çünkü annemlerde yazlık aldılar 8 aya yakın izmirde duruyolar ankarada fazla kalmıyolar....

yani bi şekilde su akıyooo yolunu buluyo canım...haa şimdi sorsalar gidermisin ankaraya die 4 ayda olsa annemlerin orda olduğu giderim çünkü ben hastalık derecinde bağlıyım onlara ama herkes bi şekilde kendi hayatına tutunuyor inan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…