Tecrbeli bayanlar yardmnza gerekten ok ihtiyacm var..

bebusum

Artık Daha İyiyim...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
547
136
123
38
nereden başlasam bilemiyorum.2 yıla yakın zamandır süren bir ilşkim var.ben bursalıyım bu kişi ise ankaralı.evin tek çocuğuyum.erkek arkadaşım bilgisayar öğretmeni bu sene kpss ye girdi iyi de bir puan aldı bursaya atanma ihtimali var.yazacak ama kısmet tabiki... neyse..sorun şu ki ömrünün sonuna kadar bursada kalmak istemiyor o da tek erkek evlat.ama benim onunla ankaraya gememi istiyor ve bu düşüncesinden vazgeçmiyor..annemin bursada bir tane bile akrabası yok yani benden ve babamdan başka kimsesi yok bende annemi bırakıp gitmek istemiyorum onlara ilerde destek olacak tek kişi olarak kendimi görüyorum ama erkek arkadaşımı da gerçekten seviyorum..düşüncelerinize çok güveniyorum biraz uzun oldu sabırla okuduğunuz için teşekkürler şimdidenn:utangac:

canım anne baba da bizim için çok değerli elbette ama doğanında kanunu bu canım seviyorsan gideceksin elbette kız çocuğu gidecek elbette annenlerde bunu biliyorlardır vede senelerdir kendilerini hazırlamışlardır buna.gideceğini ilk doğduğundan beri biliyorlar sürpriz bişi değilki bu.sevgilinle anlaşabilirsiniz maddi ikanlar el verdiği takdirde belirli aralılarla annenlere gidip gelebilirsin.illada yanında yada aynı şehirde olmana gerek yokki canım.sevgi kolay bulunmuyor her erkelede evlenilmiyor.madem bu kadar seviyorsun evlenecek kadar doğru bi insan sevdiğini bırakma kaybetme derim.aşkının götürdüğü yere git canım .benim fikrim bu

Canım arkadaşınla anlaşıyorsanız bu çok güzel..
ış senin ailene destek olmaksa, ileride tabiki ,onlar yaşlandıklarında falan demek istiyorsun herhalde..

Bu sorun olmamalı,arkadaşın eşin olduğu zaman herhalde ailenin tek kızını onlardan esirgeyecek değil..
Daha hiçbirşey belli değil ki güzelim..
Arkadaşın Bursaya atanırsa, düzenini kurarsa bu fikrinden belki vazgeçecek..
Veya da Evlendikten sonra Ank.ya taşınırsanız bile belki ailende oraya yerleşir..nasılsa bursa da kimseniz yokmuş..Eşinin ve senin ailen ve siz.3 aile birbirinize destek olursunuz ...
Yani biraz erken bu gibi şeyleri düşünmeye..

ıyıce dusunmelısın

o senın ıcın bursaya gelıyo baksana demek kı fedakar bırı ..

bence düşünün karar verın umarım hayırlısı olur.

hayır tatlım şuan çalışmıyorum..yorumlarınız için çok teşekkür ederim
birçok şeyi birlikte atlattık bugüne kadar ama hiç bu kadar zorlanmamıştım

kız evlat doğduğu gunden ıtıbaren elındır der babam
o yuzden tabıkı onu cok sevıyorsan onunla gıdeceksın
hanı aılenı bırakırsan sorumsuz bı evlat demez kımse sonucta kızsın ve sevdığın bı ınsan var
her kuş yuvadan ucar
eğer cok sevıyorsan sorun etme bunları cnm
hayrlısı de ve kendı yuvanı kur
aılenıde zıyaret edersın arar sorarsın bıde bursa ank kaç saatlık yol acep

senin yerin sevdiğin adamın yanı olmalı..ilerde anne ve babana yine bakarsın...şimdiden böyle düşünme..hem bursa ankara 3 4 satlik yol her haftasonu gitme ihtimaliniz var..

işte insan kıyamıyor arkamda en azından bir kardeşim olsaydı belki böyle zor olmazdı.yeni bir çevre yeni bir hayat benim için de zor olacak ama sanırım o gün geldiğinde gönül ferman dinlemeyecekk:bbo:

Canım ben de ailenin tek çocuğuyum sevgilimin ailesi ankarada oturuyo ve o da tek erkek. Ben ailemden ayrılamam dedim ben tokatta yaşıyorum ve orda öğretmenim sevgilim de aynı okuldayız. Ben ailemden ayrılmam dedim o da tamam dedi zaten annem kalp hastası bazen ciddi rahatsızlıklar geçiriyo bizim akrabalarımız var burda ama kızının yanında olması ayrı bişer onu bırakamam kesinlikle. Sevgilim de anlayışla karşıladı ama bazen ankarada yaşasak daha güzel olur tokat çok küçük diyo. O da haklı ben ankarada okudum heryönden güzel bi şehir bende isterim orda yaşamayı ama annemi de bırakamam. Zaten bana teklif ettiği zaman ona söylediğim ilk şey buydu ben ilerde evlenirsek tokattan başka yerde yaşamam ailemden ayrılamam dedim o da kabul etti ve öyle başladık, kabul etmeseydi de başlamazdım zaten

nereden başlasam bilemiyorum.2 yıla yakın zamandır süren bir ilşkim var.ben bursalıyım bu kişi ise ankaralı.evin tek çocuğuyum.erkek arkadaşım bilgisayar öğretmeni bu sene kpss ye girdi iyi de bir puan aldı bursaya atanma ihtimali var.yazacak ama kısmet tabiki... neyse..sorun şu ki ömrünün sonuna kadar bursada kalmak istemiyor o da tek erkek evlat.ama benim onunla ankaraya gememi istiyor ve bu düşüncesinden vazgeçmiyor..annemin bursada bir tane bile akrabası yok yani benden ve babamdan başka kimsesi yok bende annemi bırakıp gitmek istemiyorum onlara ilerde destek olacak tek kişi olarak kendimi görüyorum ama erkek arkadaşımı da gerçekten seviyorum..düşüncelerinize çok güveniyorum biraz uzun oldu sabırla okuduğunuz için teşekkürler şimdidenn:utangac:

Arkadaşım bence gitmelisin;ailene bir şekilde ihtiyaçları olduğu dönemde maddiyatın el verdiği sürece işini çok ii yapan bakıcılardan tutabilirsin vs vs.Ama onlara birşey olursa unuttuğun birşey var ki o da bu hayatta yalnız kalan sen olacağın;ve maalesef hayatın döngüsü bu şekilde!

Canım ben de ailenin tek çocuğuyum sevgilimin ailesi ankarada oturuyo ve o da tek erkek. Ben ailemden ayrılamam dedim ben tokatta yaşıyorum ve orda öğretmenim sevgilim de aynı okuldayız. Ben ailemden ayrılmam dedim o da tamam dedi zaten annem kalp hastası bazen ciddi rahatsızlıklar geçiriyo bizim akrabalarımız var burda ama kızının yanında olması ayrı bişer onu bırakamam kesinlikle. Sevgilim de anlayışla karşıladı ama bazen ankarada yaşasak daha güzel olur tokat çok küçük diyo. O da haklı ben ankarada okudum heryönden güzel bi şehir bende isterim orda yaşamayı ama annemi de bırakamam. Zaten bana teklif ettiği zaman ona söylediğim ilk şey buydu ben ilerde evlenirsek tokattan başka yerde yaşamam ailemden ayrılamam dedim o da kabul etti ve öyle başladık, kabul etmeseydi de başlamazdım zaten

ben hiçbir şekilde kabul ettiremiyorum tatlım üzüldüğümde bu senin nasıl ailen çevren bursadaysa benimkilerde ankarada diyorr:gitme: yeterince sevmiyor anlamına gelmiyordur değil mi bu inadı yanii ben ankaradayım gelirsen gel gelmezsen yapacak bişey yokkk:bbo:

ben hiçbir şekilde kabul ettiremiyorum tatlım üzüldüğümde bu senin nasıl ailen çevren bursadaysa benimkilerde ankarada diyorr:gitme: yeterince sevmiyor anlamına gelmiyordur değil mi bu inadı yanii ben ankaradayım gelirsen gel gelmezsen yapacak bişey yokkk:bbo:

sevmediği anlamına gelmez tabi canım. Annenlerin ankaraya taşınması gibi bi durum olabilir mi.Zor bi durumdasın keşke bunu baştan beri söyleseydin ciddi olduğunu anlardı, inat yapılacak bi durum yok ortada annenlerin sana ihtiyacı var ama onun bi kardeşi daha var.

onun 2 tane ablası var bütün akrabaları ankarada.. benim sadece baba tarafım bursada anneminse bütün akrabaları çok uzakta bırakın kardeşi bir kişşi bile yok kendi ailesinden.. baştan beri söylüyorum bunları annem de kendisini enteresan bir şekilde seviyor kanı ısındı daha tanışmamasına rağmen ben ikna ederim anacığını istediğin zman gideriz bursaya diyorr ama evlendikten sonra da sanmıyorum ki her istediğinde atlayıp gidilsin..

Canım bende annemden babamdan ayrı yere asla gitmem,ne yaparım onsuz diyordum..ama ne oldu? tıpış tıpış geldim..:kedi:

Önemli olan Ankaraymış Bursaymış değil...sen ona sonuna kadar güveniyorsan eğer,istersen dünyanın öbür ucuna git..kaydirigubbakcemile2

canım benim nişanlım izmirde ben istanbuldayım.Kısmetse evimiz izmirde olacak.Kolay değil ama hayatın boyunca ailenin yanında kalamazsın.Kaldı ki evlendıkten sonra sorumlulukların olacak zaten her dakıka aılenle olamayacaksın.Hayırlısı neyse o olsun ...

tek çocuğum ve ailemden uzakta yaşıyorum neredeyse 10 yıldır.. kısmet böyleymiş.. uzakta olsalar da sağlıklı olduklarını biliyorum. onlar da uzakta olmama rağmen mutlu olduğumu biliyorlar.. tesellimiz bu..a.s

Back
X