RABBIM sen herseyin en iyisini bilirsin en iyisini verirsin ol dersin olur hersey eger hayirliysa kardesim icin bir canda bir kalpte kardesime ver ALLAHIM mubarek gunlerin vakitlerin mubarek ayin hurmetine efendimiz hurmetine sana acilan ellerimizi bos cevirme yarabbim tek seni biliriz tek senden isteriz baska kapimiz yok rabbim bizi affi ilahiyene feyzi ilahiyene mazhar eyle duasi kabul kullarindan eyle Amin amiiin amin amin
6.haftada yolksac i gormustuk,ondan sonraki haftada da kalp atisi duyulmustu..lutfen telas yapma allah yardimcin olsun ins..
canım bence erken
ben 5+2 de gittim dr a
dr bana kese var bebek yok 2 hafta sonra gel demişti
çok korktum bende hiç bi bilgim yoktu bebek yok deyince
hiç olmucak zannettim ama bi sorun çıkmadı...
7+2 de kalp atışını gördük
ya ben hıcbısey bılmıyorum yok yol kesesı yok embyo bız keseyyı gorduk ama ne ben sordum ne dr.soyledı herhalde olumsuz bı sey olsa soylerdı oyle degılmı sızmı sordunuz hep
Merhaba arkadaslar, donmus embro transferiyle regle tarihinden hesaplayinca 5+4 gunluk hamileyim. bugun ilk kontorulum vardi doktor keseyi gordu. ama icinde embro veya yolc saci goremedi. ya gec gelisiyor bebek ya da bos gebelik yasiyorum. sizlerden ricam, ilk kontrolunuz ne zamandi? yolc sac denen seyi ne zaman gordunuz ya da bebegi, kalp atisinin gec alinabilcegini hatta bugun icin cok erken oldugunu biliyordum zaten giderken ama embroyonun hadi onu da gectim yolc sac in 5+4de gorulmemesi bos gebelik suphesini cok arttirdi.
canim 6.hafta derken, 5+0 gb hafta basini mi kastettin hatirlayabiliyormusun tarihi daha net?
Canım benim tüp bebek te haftalar son adet tarihine göre hesaplanmıyomuş..Çünkü yumurta geliştirici ilaç kullanılınca yumurtlaman erken oluyo..Yani sen aslında 6+2 günlük hamilesin onlara göre...4 gün oluyomuş arada...ben ısrarla anlamayınca doktor detaylı anlattı..ben 6+2 de görmüştüm...kanamam olunca 4 gün sonra tekrar gittim..6+6 da kalp atışı görüldü...Bunlar hiçbişey ifade etmiyomuş..bebeğimi yeni kaybettim...10. haftaya girecektik...akışına bırak ...stres yapma...umarım hakkında hayırlısı olur........
hayir canim 6+0 ve sonrasi yani 7.haftanin icinde gormustuk.tabii 8 in icindede kalp atisi vardi..gonlunu ferah tut ins olur..
canim senin ornegin umut oldu bana. Insallah benim de haftaya gorunur. cok sagol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?