Koskoca 9 yılda değişmedıyse bundan sonrada değişmez..Merhaba arkadaslar ...
araniza yeni katildim bana yardimci olacak arkadaslara tesekkurlerimi sunarak baslamak istiyorum ...
evliligimin 9 . Yilindayim bir evladim var cok badireler atlattik evliligimizde karsilikli hatalarimiz oldu ...
kucuk meselelerde bile kiyamet koparcasina buyuk kavgalar ettik ... ve bunca yil sonundada doluyuz artik !
Elimden geldigince kendi adima hatalarimi duzeltmek icin cok cabaladim ama artik TESIR etmiyor ... ve adim gibi eminim sebebide esiminde artik dolu olmasi ki bunca yildir durumu buraya getirende kendisiydi ...
herneyse ben artik hakliligi haksizligi gectim en azindan gecmisle alakali cunku gecmisi dusundukce cildircak gibi oluyorum esim ve tayfasi canimi cok yaktilar ...
Size asil sormak istedigim esime nasil tavirla tesir edebilirim nasil beni anlamasini saglayabilirim .. diceksiniz 9 yillik evlisin hala cozemedinmi ...
tam butun cevaplari buldum zannederken sorular degisti evliligim boyunca ...
bagirip cagirmanin hicbir etkisi olmuyor
simdiden cok tesekkurler
Koskoca 9 yılda değişmedıyse bundan sonrada değişmez..
Arkadasim degistirmek istemiyorum ...
sadece merak ediyorum eslerinize siz tecrube edindiginiz evlilik hayatinizda nasil etki ettiniz ... farkli fikirler gelir belki diye actim konuyu
Siz eşinizin sizi anlamadığını sanıyor ama inanın anlıyor. İşine gelmiyor. Siz onun istediklerinizi yapmadıkça evliliğiniz iyiye gitmez. Sizin taviz vermemizi istiyor. Herkes doğruyu yanlışı biliyor.
Bagirma islemiyosa sakin konus seni dinlemeyip uste çıkarsa yada bagirmaya baslarsa oda degistir pesinden gelip neden diye sorarsa beni dinlemiyorsun kendin konuşuyorsun de sakin konuşalım de birbirimizi dinleyerek her yaptiginda ayni seyi yap bende ise yariyo inşallah sendede yarar
bağırıp çağırmasını engelledim ama savunma konusunda artık daha sessiz davranıyor ve anlıyorumki onlarla ilgili savunmaya geçse kavga uzayacak diye susuyor ama bana sen haklısın hala demiyor.....bende merak ediyorum nasıl duyacağım bir gün bu sözü diye:))))Bende oyle dusunuyorum
cok iyi biliyor herseyi ama asla hakkimi aramiyor ...
bağırıp çağırmasını engelledim ama savunma konusunda artık daha sessiz davranıyor ve anlıyorumki onlarla ilgili savunmaya geçse kavga uzayacak diye susuyor ama bana sen haklısın hala demiyor.....bende merak ediyorum nasıl duyacağım bir gün bu sözü diye:))))
ama şu bir gerçekki onlar yüzünden huzurum bozuluyor ya en çokta o içimi acıtıyor maksatlarına hep ulaşmış oluyorlar......Aynisini bende yasiyorum sadece susuyor
nedenide hakli oldugumu dusundugunden degil kavga olmasin rezillik cikmasin maksat bu ...
Merhaba arkadaslar ...
araniza yeni katildim bana yardimci olacak arkadaslara tesekkurlerimi sunarak baslamak istiyorum ...
evliligimin 9 . Yilindayim bir evladim var cok badireler atlattik evliligimizde karsilikli hatalarimiz oldu ...
kucuk meselelerde bile kiyamet koparcasina buyuk kavgalar ettik ... ve bunca yil sonundada doluyuz artik !
Elimden geldigince kendi adima hatalarimi duzeltmek icin cok cabaladim ama artik TESIR etmiyor ... ve adim gibi eminim sebebide esiminde artik dolu olmasi ki bunca yildir durumu buraya getirende kendisiydi ...
herneyse ben artik hakliligi haksizligi gectim en azindan gecmisle alakali cunku gecmisi dusundukce cildircak gibi oluyorum esim ve tayfasi canimi cok yaktilar ...
Size asil sormak istedigim esime nasil tavirla tesir edebilirim nasil beni anlamasini saglayabilirim .. diceksiniz 9 yillik evlisin hala cozemedinmi ...
tam butun cevaplari buldum zannederken sorular degisti evliligim boyunca ...
bagirip cagirmanin hicbir etkisi olmuyor
simdiden cok tesekkurler
ama şu bir gerçekki onlar yüzünden huzurum bozuluyor ya en çokta o içimi acıtıyor maksatlarına hep ulaşmış oluyorlar......
aynen aleni yapsalar zaten ortada olur ve eşiniz kabullenir valla karar aldım bir daha asla eşimle huzurumu bozmalarına izin vermeyeceğim ki zaten ben takmamaya başladım er geç anlayacak anasını.....Kesinlikle ayni sekildeyim
birde benimkiler sinsidir alenen yapmazlar esim yokken alttan alttan bide esime derler biz mineli cok seviyoruz ki ... diye gelde delirme
Olay bağırıp çağırmakla olsaydı bukadar boşanmalar olmazdı heralde
Huylu huyundan vazgeçmez maalesef
Sanırım bundan sonra bu evliliğin yürümesini istiyorsanız alttan alacak taraf siz gibi görünüyorsunuz
Yoksa sesler devamlı yükselir gibime geliyor çünkü olay 9 yıldır değişmedi diyorsunuz .
Kesinlikle ayni sekildeyim
birde benimkiler sinsidir alenen yapmazlar esim yokken alttan alttan bide esime derler biz mineli cok seviyoruz ki ... diye gelde delirme
bunun senin doğrularınla alakası var politik olmak kurnazlık gerektirir bende de yok malesef.....Evet herseyi becerdim bu hayatta ama gunluk hayatimda evlilik sosyal hayatimda POLITIK olmayi beceremedim ... basaranlarida ayakta alkisliyorum
evlilik icin politik olmak sartmis bunu ogrendim bu evlilikte .. cok ugrasiyorum yapamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?