Sen çok uğraştığın için ailesinin gerçek yüzünü görmez görmekte istemez sen bi kendi haline bırak herseyi kocana anlatma rahat bırak kendisi girecektir er yada geç çünki ben öyle yaptım kendisi herseyi görünce daha farklı hareket etti bize bağlandı ama ben dir dir etseydim onu dahada uzaklastirirdim
eşinle ailesini kendi hallerine bırak .. bende olsam kendi ailemi savunurum sende aynısını yaparsınEvet haklisiniz orneklendireyim ...
ornegin normal sartlarda cok iyi davranir
ama onun ailesiyle ilgili bi konuda gidersem onune sonuna kadar haksizda olsalar illaki onlari savunur gormesini saglayamiyorum o boyle yaptikca bende bagirip cagiriyorum ... baska yolu ne olur bilmiyorum
Eskiyi ilk sen bir kenara birakacaksın. İnsanın en büyük hatası her kavgada zaten bana bunu yapmıştı diye eskiye hatílaması. Ben bazen tam kavga çıkacakken lütfen biraz sakinleşelim kavga edecek bir durum yok boşuna huzurumuz kaçmasın derim. Bunu başarırsam konu uzamıyor. Yada senin işle ilgili bir sorunun mu var hayatım bu sinirlenilecek bişey değil çünkü diyorum. Yani sürekli ılımlı oluyorum EF ten püf ten konuları o kavgaya sürmek istese bile alttan alıyorum. Ama gerçekten kavgalık bir durum varsa ki bu herzaman olmaz bende yaygara yapıyorum. Sanırım bu onda bu kadın hep sessiz sessiz durudu bu sefer çıkdırdığına göre benim Susma zamanım diyor. Uzun süre küsmuyorum.Arkadasim degistirmek istemiyorum ...
sadece merak ediyorum eslerinize siz tecrube edindiginiz evlilik hayatinizda nasil etki ettiniz ... farkli fikirler gelir belki diye actim konuyu
Bu hepimizin derdiEvet haklisiniz orneklendireyim ...
ama onun ailesiyle ilgili bi konuda gidersem onune sonuna kadar haksizda olsalar illaki onlari savunur gormesini saglayamiyorum o boyle yaptikca bende bagirip cagiriyorum ... baska yolu ne olur bilmiyorum
Rica ederim ben faydasını gördüm umarım sizde görürsünüzBende bunu yapmayi dusunuyorum bu asamada ...
cunku artilari eksilerinden fazla ... cok tesekkur ederim
Canim benimde bu gibi sorunlarım vardı. Evliliğim sekizinci yılında artık pes ettim. Oturup güzel güzel düşündüm. Ya bosanacam ya da eşimin tüm ailesiyle baglarimi koparacaktim. Ama en güzeli mesafe oyle de oldu. Bana gelen hakaretler hoş olmayan lafları çok duydum. Ama duymamış gibi yaptım. Eşim bana düğünler de aile toplantılarında vb. Birçok yerde saygı ve sevgisini gösterdi. Adlarını bile anmadim. Herkes ile tl konuşması onun dışında hiçbirşey yok. Ben onları umursamadikca eşim bana daha da yaklaştı. Şimdi çok şükür çok mutluyum. Size onereceklerim tecrubelerimi ele alarak, kim sizin huzurunuzu bozmaya çalışıyorsa onu hayatınızda görmemiş gibi yapın. Eğer eşiniz iyi biriyse sorun sizde. Ki önce kendinizi düzeltin ben öyle yaptım..
Oncelikle neden ve ne gibi seylerden anlasamiyorsunuz. Biraz kisaca ozetlerseniz ona gire herkes kendi tecrubelerinden yola cikarak size fikir verebilir.Merhaba arkadaslar ...
araniza yeni katildim bana yardimci olacak arkadaslara tesekkurlerimi sunarak baslamak istiyorum ...
evliligimin 9 . Yilindayim bir evladim var cok badireler atlattik evliligimizde karsilikli hatalarimiz oldu ...
kucuk meselelerde bile kiyamet koparcasina buyuk kavgalar ettik ... ve bunca yil sonundada doluyuz artik !
Elimden geldigince kendi adima hatalarimi duzeltmek icin cok cabaladim ama artik TESIR etmiyor ... ve adim gibi eminim sebebide esiminde artik dolu olmasi ki bunca yildir durumu buraya getirende kendisiydi ...
herneyse ben artik hakliligi haksizligi gectim en azindan gecmisle alakali cunku gecmisi dusundukce cildircak gibi oluyorum esim ve tayfasi canimi cok yaktilar ...
Size asil sormak istedigim esime nasil tavirla tesir edebilirim nasil beni anlamasini saglayabilirim .. diceksiniz 9 yillik evlisin hala cozemedinmi ...
tam butun cevaplari buldum zannederken sorular degisti evliligim boyunca ...
bagirip cagirmanin hicbir etkisi olmuyor
simdiden cok tesekkurler
Ailesi ile yüz göz olma kalın bir çizgi çek onların hakkında ne iyi ne kötü konuş onlar yokmuş gibi davran.Evet haklisiniz orneklendireyim ...
Ben benim huzurumu bozan tüm insanların önünü kesip yol verdim. Görmüyorum duymuyorum aaaa bilmiyorum. Sizde öyle olun bence mutluluğun yolu buHimm şimdi kelin.ilacı olsa hesabı ama mesala bEnde çok hakarete maruz kaldım ve unutamiyorum takıntı yada saplanti bilmiyorum ama hersey aklımda Eşimde biliyor ve konu açıldığında haklısın falan filan amaaaa yüzlerine gelince cit yok canım cicim.Şimdi haklısın deyip te onlarada öyle yapınca ben ona da kinleniyorum ama galiba yüzde 80 i böyle
Ahh o kadar çok isterim ki görmemek duymamak.bende mesafeliyim ama eşim hem haklısın deyip hem nasıl desem ya resmen el el üstünde duruyor karşılarında .Anlamadigim da bu nokta eşim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum çünkü bana zaten bu saatten sonra bişey yapamazlar ama eşim öyle yapınca inanin ki istediği kadar yanımda olsun kendimi haksızlığa uğramış istiyorum .Ben benim huzurumu bozan tüm insanların önünü kesip yol verdim. Görmüyorum duymuyorum aaaa bilmiyorum. Sizde öyle olun bence mutluluğun yolu bu
Haklı ve haksızlığa takinmayin. Öncelikle bu kafanızda silin. Yoksa bunun sonu gelmez. Sanki benim eşimi anlatıyorsunuz. Ki benim halen öyle ama siz gördükçe haksız haklı dedikçe uzayıp gider. Boşverin. Kimi t akarsan o kişi başına padişah olur. Sayenizde adam oldum der.Ahh o kadar çok isterim ki görmemek duymamak.bende mesafeliyim ama eşim hem haklısın deyip hem nasıl desem ya resmen el el üstünde duruyor karşılarında .Anlamadigim da bu nokta eşim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum çünkü bana zaten bu saatten sonra bişey yapamazlar ama eşim öyle yapınca inanin ki istediği kadar yanımda olsun kendimi haksızlığa uğramış istiyorum .
Merhaba arkadaslar ...
araniza yeni katildim bana yardimci olacak arkadaslara tesekkurlerimi sunarak baslamak istiyorum ...
evliligimin 9 . Yilindayim bir evladim var cok badireler atlattik evliligimizde karsilikli hatalarimiz oldu ...
kucuk meselelerde bile kiyamet koparcasina buyuk kavgalar ettik ... ve bunca yil sonundada doluyuz artik !
Elimden geldigince kendi adima hatalarimi duzeltmek icin cok cabaladim ama artik TESIR etmiyor ... ve adim gibi eminim sebebide esiminde artik dolu olmasi ki bunca yildir durumu buraya getirende kendisiydi ...
herneyse ben artik hakliligi haksizligi gectim en azindan gecmisle alakali cunku gecmisi dusundukce cildircak gibi oluyorum esim ve tayfasi canimi cok yaktilar ...
Size asil sormak istedigim esime nasil tavirla tesir edebilirim nasil beni anlamasini saglayabilirim .. diceksiniz 9 yillik evlisin hala cozemedinmi ...
tam butun cevaplari buldum zannederken sorular degisti evliligim boyunca ...
bagirip cagirmanin hicbir etkisi olmuyor
simdiden cok tesekkurler
senin nasıl aklımda gecmiş yasanılanlar var ise onunda var.tamm koştunuz koştunuz yoruldunuz ama bu sizin bir daha koşamayacagınız anlamına gelmezki hersey duzelebilr. evlilik aslında cok zor .ben evleneli 1.5 yıl oldu ilk baslarda cok tartısıyorduk .inatlastikca bagirip cagrdikca daha kotu oliyordu.biz kadinlar kedi gibi kavgaya daha yatkiniz yani kavga edince etkileniyoz ama bir erkwk nasil basa cilacagini bilemiyor.kavga ettigimiz zamanlar vazen esime bakip yuzunde o durumu bertaraf edememenin caresiZligini goruyordum.ozman uzuluyordum ve sevdigin evet dedigin adamla gecici seyler icin neden kavga ettigimi dusunyodum.o anlarda esim bana kendini cok caresiz ve beceriksiz hissettigini soylemisti.onun oyle histtmesinede benm sebep oldugumu. kim ne derse desin bir erkek evinde kral bir kadinda prenses gibi olmak ister.ama bunun icin senin ilk adimi atip hareket etmen lazim .Ne yasandi bilmiyom ama sunu dusun.bu dunyagecici en coksevindigin. anlar en cok uzuldugun zamanlar gecip gitmis.yıllar geciyor .bu hayatı kalp kırmadan evinde cennet gibi yasamak kim istemez.cok sukur yanlız degilsn cocugun esin var .ona ihtiyac duydugunu hissttr.eskiden yasanmısları at aklından en cok sana zarar veriyor.sen bu adamla mutlu olmayı hakediyorsun zihnini arındır.en önemlisi onun cennette yanında en yakısıklı sekliyle esin olacagını dusun .ahiretliğin olarak . Allahın en sevmediği helal bosanmakmıs . tüm kırıklara ragmen bu yazıyı yazdıysan seviyorsun . sevdiğini söyle . erkeklerin az biraz erkek cocuk olduklarınıda unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?