ayy bunların hepsi aynı... ben halbuki onu çok seviyorum vs diye ağlanırlar.. en tehlikeli tür...
bunun senin doğrularınla alakası var politik olmak kurnazlık gerektirir bende de yok malesef.....
Alttan almayın, ama kavga da etmeyin. Yapacağınız en iyi şey ailesiyle bir süre görüşmemek. Ancak küs gibi değil, zaman bulamadığınızdan gidemiyor olun. Çalışıyorsanız mesaiye kalıyorum deyin.
Bayram ve özel günler dışında gitmeyin, bu günlerde de az oturun. Ama hep yüzlerine gülün kötü davranmayın. Laf sokarlarsa siz de sokun, ama gülerek espriyle. Bir süre sonra eşiniz de ailesi de ne yaptıklarını sorgulamaya başlayacaktır.
eğer zeka işiyse vallahi hayranım politik olana alkışlarım bende.....ama dediğin gibi banada yanlış geldiği için bir türlü yapamıyorum yapsamda yüzüme gözüme bulaştırırımButun prensiplerimi yiktim ama politik olmanin yalan soylemekle durust olmamakla es deger oldugunu hissettigim icin yapamiyorum ... haa yapabilsem yapicam ama beceremiyorum
Canim ailesiyle gorusmuyorum
Anneme sen ne bicim annesin kizina sahip cikamiosun dedi gecen yil ...
o olaydan beri gorusmuyorum
esim her kavgamizi yetistirdiginde beni arayip agizlarina geleni soyluyorlar bende bu yuzden deliriyorum ... en son yemin verdirdim bu evin mahremini kimseye acmiycaksin diye ... esimede biz mineli cok seviyoruz diyorlar oyle mantikdisi insanlarki ... insallah bozmaz yeminini
Arkadaşım işin çok zor üzülerek söylüyorum. Sizde evliliğin olmazsa olmazı olan akrabaların birbirine saygı göstermesi, yaşanan sorunların aile içinde kalması gibi kurallar delinmiş. Herkes yüzgöz olmuş. Evlilik danışmanına gitmeyi düşündün mü?
Hatalar iki taraflıdır. Ancak bağırmak olayı çözmez zaten daha da kışkırtır. Sen bağırarak haklı dahi olsan haksız duruma düşersin. Biraz açar mısın hangi konularda anlamasını bekliyorsun?Merhaba arkadaslar ...
araniza yeni katildim bana yardimci olacak arkadaslara tesekkurlerimi sunarak baslamak istiyorum ...
evliligimin 9 . Yilindayim bir evladim var cok badireler atlattik evliligimizde karsilikli hatalarimiz oldu ...
kucuk meselelerde bile kiyamet koparcasina buyuk kavgalar ettik ... ve bunca yil sonundada doluyuz artik !
Elimden geldigince kendi adima hatalarimi duzeltmek icin cok cabaladim ama artik TESIR etmiyor ... ve adim gibi eminim sebebide esiminde artik dolu olmasi ki bunca yildir durumu buraya getirende kendisiydi ...
herneyse ben artik hakliligi haksizligi gectim en azindan gecmisle alakali cunku gecmisi dusundukce cildircak gibi oluyorum esim ve tayfasi canimi cok yaktilar ...
Size asil sormak istedigim esime nasil tavirla tesir edebilirim nasil beni anlamasini saglayabilirim .. diceksiniz 9 yillik evlisin hala cozemedinmi ...
tam butun cevaplari buldum zannederken sorular degisti evliligim boyunca ...
bagirip cagirmanin hicbir etkisi olmuyor
simdiden cok tesekkurler
Hatalar iki taraflıdır. Ancak bağırmak olayı çözmez zaten daha da kışkırtır. Sen bağırarak haklı dahi olsan haksız duruma düşersin. Biraz açar mısın hangi konularda anlamasını bekliyorsun?
1. ailesinin telefonları bu tartışmalardan sonra açma.Esimin hakli oldugumu bildigi halde haksiz muamelesi yapmasini nasil engelleyebilirim ..
hal ve hareketlerinden hakliligimi bildigini goruyorum ... usttede anlattim ... her tartismamizi ailesine anlatiyor ufak tefek bile olsa onlarda beni ariyor ... ve soyleniyorlar ...
sonra pisman oluyor biliyorum ama hatasinida hatayla kapatiyor ... nasil engel olurum bilmiyorum
Aile konusu taviz verilmemesi gereken konudur dokunulmazdir elbette kötü de olsa savuncak adi üstünde aile bosuna kendini yipratmissin ben alti aydir evliyim bunu anladim bile aile konusunu toplumumuzda dokunulmazdir ailen soyle boyle demeEvet haklisiniz orneklendireyim ...
ornegin normal sartlarda cok iyi davranir
ama onun ailesiyle ilgili bi konuda gidersem onune sonuna kadar haksizda olsalar illaki onlari savunur gormesini saglayamiyorum o boyle yaptikca bende bagirip cagiriyorum ... baska yolu ne olur bilmiyorum
Sen çok uğraştığın için ailesinin gerçek yüzünü görmez görmekte istemez sen bi kendi haline bırak herseyi kocana anlatma rahat bırak kendisi girecektir er yada geç çünki ben öyle yaptım kendisi herseyi görünce daha farklı hareket etti bize bağlandı ama ben dir dir etseydim onu dahada uzaklastirirdimEvet haklisiniz orneklendireyim ...
ornegin normal sartlarda cok iyi davranir
ama onun ailesiyle ilgili bi konuda gidersem onune sonuna kadar haksizda olsalar illaki onlari savunur gormesini saglayamiyorum o boyle yaptikca bende bagirip cagiriyorum ... baska yolu ne olur bilmiyorum
Aile konusu taviz verilmemesi gereken konudur dokunulmazdir elbette kötü de olsa savuncak adi üstünde aile bosuna kendini yipratmissin ben alti aydir evliyim bunu anladim bile aile konusunu toplumumuzda dokunulmazdir ailen soyle boyle deme
Bazi erkekler evlendikten sonra evliligini kabullenemiyor karisi ce cocuklarini ailesi olarak degilde hala baba evini ailesi olarak goruyor.
Halbuki kabullenseler artik onunda bir yuvasi ve ailesi var bakis acilari degisir.
Esiniz fazlaca anneci sanirim.
9 yilda tum yollari denemissinizdir fayda etmemis
Bundan sonrada naparsaniz yapin fayda rtmeyecek gibi
Onun icin mucadele etmeyi birakin kendinize bakin gezin tozun eglenin
Allaha siginin ancak esiniz kendisi isterse kabullenecek.
Aslinda hakliyi haksizi biliyorlarda iste kabullenemiyorlar
Canım her gün farklı şeyler yaşanıyor, hayat bu inişler çıkışlar mutlaka olucak, hiç kimse hatasız değil. Hepimizin kusurları var affedilir şeyler varsa affedilir hatta unutulur geçilir..
Evliliklerde karşılıklı fedakarlıklar olmalı tek taraflı hiç bir şey olmaz sevgi,saygı,anlayış daha bir çok şey var ama en önemlisi bunlar..
Yani kısacası bir birinizi anlayın ve en önemlisi konuşun..
Dolduk, unutamıyorum gibi eskilerle yaşamayın ya o gün affetmeyecektin yada şimdi susman gerek. .
Geleceğe bak eşinle ve varsa çocuklarınla mutlu olmaya bak hayat çok kısa kendini üzmeye değmez inan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?