tecrubelerinizi bekliyorum .. konu esim

Alttan almayın, ama kavga da etmeyin. Yapacağınız en iyi şey ailesiyle bir süre görüşmemek. Ancak küs gibi değil, zaman bulamadığınızdan gidemiyor olun. Çalışıyorsanız mesaiye kalıyorum deyin.
Bayram ve özel günler dışında gitmeyin, bu günlerde de az oturun. Ama hep yüzlerine gülün kötü davranmayın. Laf sokarlarsa siz de sokun, ama gülerek espriyle. Bir süre sonra eşiniz de ailesi de ne yaptıklarını sorgulamaya başlayacaktır.

Canim ailesiyle gorusmuyorum
Anneme sen ne bicim annesin kizina sahip cikamiosun dedi gecen yil ...
o olaydan beri gorusmuyorum
esim her kavgamizi yetistirdiginde beni arayip agizlarina geleni soyluyorlar bende bu yuzden deliriyorum ... en son yemin verdirdim bu evin mahremini kimseye acmiycaksin diye ... esimede biz mineli cok seviyoruz diyorlar oyle mantikdisi insanlarki ... insallah bozmaz yeminini

Butun prensiplerimi yiktim ama politik olmanin yalan soylemekle durust olmamakla es deger oldugunu hissettigim icin yapamiyorum ... haa yapabilsem yapicam ama beceremiyorum
eğer zeka işiyse vallahi hayranım politik olana alkışlarım bende.....ama dediğin gibi banada yanlış geldiği için bir türlü yapamıyorum yapsamda yüzüme gözüme bulaştırırım

Arkadaşım işin çok zor üzülerek söylüyorum. Sizde evliliğin olmazsa olmazı olan akrabaların birbirine saygı göstermesi, yaşanan sorunların aile içinde kalması gibi kurallar delinmiş. Herkes yüzgöz olmuş. Evlilik danışmanına gitmeyi düşündün mü?

Cok dusundum canim ama esim mukemmel oldugunu dusundugu icin goturtemiyorum
kv annemi arayip ozur diledi aylar sonra sinirle soyledim o gunu yok sayalim diye ...
ama onlara hicbir saygisizligim olmadigi halde oglunun gazina gelip bu sekilde konusmasini affetmiycem .. yuzunede soyledim ... kv ler oglunun agzina bakiyor ara derse ararlar bagir derse bagirirlar ...
Ben bu adama nasil davranmaliyimki beni anlasin bilmiyorum
iyi yonleride cok fazla maddi manevi her konuda yardimcidir bana ... ama heleki isine gelmesin bisey yada koseye sikissin cok hatali olup ... iste o zaman canavar oluyor .. hatasinida hatayla kapatan bi tip ...
anneleriylede arami bozan ta kendisidir ...
herseyi aninda yumurtlar ... ne yapmali be etmeli bilemiyorum

Öncelikle bağırıp çağırmayı bırak, gün sonunda aynı yastığa baş koyucaz de kendini frenle dişini sık ama bağırma, çünkü bağırdığında o da kendini savunmaya başlıcak, bu hepimizde böyle değil mi?

Ailesiyle ilgili bir durum varsa meramını gene anlat içini dök ama hırsla değil, bunlar bunlar oldu ve ben kendimi kötü hissettim ya da kırıldım keşke olmasaydı gibi şeyler söyle, vay bunu yaptılar ettiler diye gözlerinden ışık çıkmasın, anlatmak istediğini biraz edalı anlat, kadınsı naif zarif anlat...

Ven mesela ten ve göz temasına özen gösteririm, birsey mi anlatıyor hemen eşime dönerim, gözlerimi kaçırmadan dinlerim ciddiye alırım ki o da beni ciddiyetle dinlesin, moralini bozacak birsey anlatıyosa elini tutarak ya da sırtını sıvazlayarak dinlerim, saçlarını okşarım

Siz savaşmıyosunuz bunu unutma, siz hayat arkadaşısınız, aynı gemidesiniz, çocuk yaptınız birlikte, bundan senin 9 yılın öyle düşün kendi kendini doldurmak yerine iyi yanlarını düşün

Ne olduysa oldu bugüne bak sen, anneannem hep şöyle der: kuru b.ku karıştırırsan ancak kokutursun, o yüzden geçmişi kurcalamayı bırak

Hatalar iki taraflıdır. Ancak bağırmak olayı çözmez zaten daha da kışkırtır. Sen bağırarak haklı dahi olsan haksız duruma düşersin. Biraz açar mısın hangi konularda anlamasını bekliyorsun?

1 bucuk yıllık evliyim şimdiye kadar eşimin ailesiyle ilgili sorunlarımı eşime söylemedim. Onları kötülemedim eşime.
Çok bunaldım ama arkadaşlarımla dostlarımla paylaştım kendi aileme bile söylemedim.
Bağırarak hiç bir sorun halledilmez buna inanıyorum ben. Bi sorun olduğunda iki tarafta sakinlesene kadar bekleyip ondan sonra ses tonumu yükseltmeden konuşurum eşimle. Bizde ise yarıyor

Esimin hakli oldugumu bildigi halde haksiz muamelesi yapmasini nasil engelleyebilirim ..
hal ve hareketlerinden hakliligimi bildigini goruyorum ... usttede anlattim ... her tartismamizi ailesine anlatiyor ufak tefek bile olsa onlarda beni ariyor ... ve soyleniyorlar ...
sonra pisman oluyor biliyorum ama hatasinida hatayla kapatiyor ... nasil engel olurum bilmiyorum

1. ailesinin telefonları bu tartışmalardan sonra açma.
2. tartışacağınız zaman oda değiştir muhatap olma.
3. anlamasını bekleme. Adamın yetişme tarzı bozuk maalesef.

Aile konusu taviz verilmemesi gereken konudur dokunulmazdir elbette kötü de olsa savuncak adi üstünde aile bosuna kendini yipratmissin ben alti aydir evliyim bunu anladim bile aile konusunu toplumumuzda dokunulmazdir ailen soyle boyle deme

Bazi erkekler evlendikten sonra evliligini kabullenemiyor karisi ce cocuklarini ailesi olarak degilde hala baba evini ailesi olarak goruyor.
Halbuki kabullenseler artik onunda bir yuvasi ve ailesi var bakis acilari degisir.
Esiniz fazlaca anneci sanirim.
9 yilda tum yollari denemissinizdir fayda etmemis
Bundan sonrada naparsaniz yapin fayda rtmeyecek gibi
Onun icin mucadele etmeyi birakin kendinize bakin gezin tozun eglenin
Allaha siginin ancak esiniz kendisi isterse kabullenecek.
Aslinda hakliyi haksizi biliyorlarda iste kabullenemiyorlar

Ben artık onun ailesi Hakkı'nda konuşmuyorum sıkıntımı kendim hallediyorum derdim kiminleyse
Eşimle de evet sen haklısın demesi için uğraşmıyorjm

Canım her gün farklı şeyler yaşanıyor, hayat bu inişler çıkışlar mutlaka olucak, hiç kimse hatasız değil. Hepimizin kusurları var affedilir şeyler varsa affedilir hatta unutulur geçilir..
Evliliklerde karşılıklı fedakarlıklar olmalı tek taraflı hiç bir şey olmaz sevgi,saygı,anlayış daha bir çok şey var ama en önemlisi bunlar..
Yani kısacası bir birinizi anlayın ve en önemlisi konuşun..
Dolduk, unutamıyorum gibi eskilerle yaşamayın ya o gün affetmeyecektin yada şimdi susman gerek. .
Geleceğe bak eşinle ve varsa çocuklarınla mutlu olmaya bak hayat çok kısa kendini üzmeye değmez inan....

Sen çok uğraştığın için ailesinin gerçek yüzünü görmez görmekte istemez sen bi kendi haline bırak herseyi kocana anlatma rahat bırak kendisi girecektir er yada geç çünki ben öyle yaptım kendisi herseyi görünce daha farklı hareket etti bize bağlandı ama ben dir dir etseydim onu dahada uzaklastirirdim

Ailesini savunmasi deil garipsedigim bende ailemi savunurum ...
ailesinin hakaretlerini savunuyor
bile bile haketmedigimi ...
maksadim ailesiyle arasina girmek deil

Cok haklisiniz ne yaparlarsa yapsinlar birsey soylemeyecegim artik soyledikce cok daha fazla kiriliyorum ... cunku asil arayi bozan eskm yoksa onlarla bir sikintim yoktu .

Cok tesekkur ederim gercekten ... hani bazen bilirizde duygularimizin esiri olupta yapamayiz ya dogru olani benimkide oyle bi durum ... bu hayati cocugumun babasiyla devam ettirmek icin en buyuk sabrim .. elimden geleni yapmam lazim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…