- 29 Aralık 2015
- 15
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi tugcee1234
-
Cocugu sevmiyorsun zaten..sirf depresyonda diye devam mi edilir..
yetisme tarzini da,maddi durumunu da,bölümünü de begenmiyorsun..kes irtibatini..
haklısın bende böyle düşünüyorum ama ağlaması bu kadar süre unutamaması içimde bir kuşkuya neden oluyor yanlış mı yapıyorum diyeCocugu sevmiyorsun zaten..sirf depresyonda diye devam mi edilir..
yetisme tarzini da,maddi durumunu da,bölümünü de begenmiyorsun..kes irtibatini..
çok tesekkurler. aslında tam olarak aklımdan geçen bu ama vicdan yapıyorum galiba arkadaşların dediği gibisakn başına bela açma. belli oglan psikopat. Hiç muhattap olma bile. unutamazsa unutamasın sanane. sen zaten bırakmışsın.
galiba tam olarak buVicdan yapıyorsun bence.
Depresyonda diye..
ne zamana kadar vicdan yapacaksın peki. böyleleri acındıra acındıra nikah masasına oturtur benden söylemesi. yapman gereken tek şey onun sana ulaşmamasını saglamak.çok tesekkurler. aslında tam olarak aklımdan geçen bu ama vicdan yapıyorum galiba arkadaşların dediği gibi
evet garanti göremem tabiki. herşey yolundaydı düne kadar Allah a sükür. 2 sene üzerine o mesaj atınca acaba bu kadar sevecek mi diye düşndüm bi an. yaptıgım cok yanlıs biliyorum kıyalar gibi. dediğin gibi kesip atmak sıfırdan başlaamk lazım. cok teşekkür ederimKimse seni o kadar sevmicek diye garanti veremezsin ki kesip atmazsan çok kafan karışır. Vicdan yaparsın boşluğa düşersin sevgilinle onu karşılaştırırsın vs vs yapma bunu kendine gerçekten sonunda üzülürsn
teşekkür ederim efendim yorumunuz için. haklısınız bende ben kimim ki bu kadar üzüyorum diye düşndüm. ama şöyle bir örnek durumumu acıklayacaktır eminim. annesi babasından yıllarca şiddet görmüş küçük gördüğüm sey bu degil her kadının basına gelebilir. ama onun bunu kısmen normal karşılaması beni korkuttu. tartışma anında az cok hissedebiliyorsunuz tabiki şiddet uygularım demiyordu acık acık ama hal ve hareketlerinden belli oluyordu ben bunları ayrılık arifesinde öğrendim farkettim. insanların yaşanmışlıkları gördüğü geçirdiği seyler var kimse durup dururken bir şeylere kalkışmıyor.. az cok bende cok üzüldüm gecelerce ağladım ama başka çarem yoktu. yetişme tarzı dediğim bu. siz bile bile evlenebilir miydiniz böyle bişeyiSınıf farkı yapan insanlardansın sanırım. Haksızlık etmişsin. Duzelmeyecek hal haraket yotur. 6ay pesimdrn koştudiyorsun aradan yillar gecmis hala unutmamış diyorsun. Bir hayat harcamak kolay heralde sizin gibiler için ne olmuş senden daha alt bir bölüm okumuşsa ailesi seninkilerden daha az kazaniyorsa, sen kimsin ki? Bir düşün istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?