tecrübeli ablalarımdan yardım yanlış bir yerde miyim :(

tugcee1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
15
2
1
29
merhaba. adım tuğçe 20 yaşındayım. 15 yaşında biriyle tanıştım 16 yaşında sevgili olduk ve 2.5 sene süren bir ilişkimiz oldu. o zamanlar pasif bir genç kızdım mantık olarak bazı seyleri gözardı etmiştim. sevdik gercekten sevmiştik. mantık olarak bazı seyler oturmadı ben üniye gittim bölümlerimizin puanlarımızın arasında cooook fark vardı ailelerimizin maddi durumu cok farklıdı. anneme anlattım karsı cıktı.ve birkaç hareketinden gerçekten hoşlanmıordum. yetişme tarzımız bile farklıydı oyle soylim. ben ayrılmak istedim 6 ay direndi. cinnet geciricem falan dedi oyle deyınce korkup kendımı ıyıce geri cektım. en son ikimizde aglayarak ayrıldık o mesaj atmadıkça unuttum artık yani aklıma gelmiyordu acıkcası 1.5 sene gecti aradan biriyle cıkmaya basladım yeni.bukez dedim önce mantğımı oturtucam kı öyle de yaptım. 20 gün kadar oldu. dun mesaj attı unutamadım unutamıyorum mahvoluyorum diye. girip tweetlerine falan baktım ayardır depresif moddaymıs. şimdi özellikle büyüklerime soruyorum. senin için ağlayan bir erkek.. 2 seneye yakındır hiç konuşmamanıza rağmen unutamayan bir erkek. o mesaj atınca aklıma gelen ilk sey bir daha kimse beni böyle sevmeyeck oldu. yeni bir ilişkinin icindeyim mesaj atana kadar aklımın ucundan geçmiyordu o. yani bilerek böyle bişeyin içine grmedım lutfen kızmayın.. aklım onda mı bilmiyorum bu sorunun cevabını. bir daha böyle seven olur mu bilmiyorum yada evlilik içinde böylesine bir sevgi yeterli olur mu onu da bilmiyorum..

Cocugu sevmiyorsun zaten..sirf depresyonda diye devam mi edilir..

yetisme tarzini da,maddi durumunu da,bölümünü de begenmiyorsun..kes irtibatini..
haklısın bende böyle düşünüyorum ama ağlaması bu kadar süre unutamaması içimde bir kuşkuya neden oluyor yanlış mı yapıyorum diye

Daha çok gencsin. Böyle saplantı bir ilişki olmamalı.. zaten aranızda dağlar kadar fark varmış.. boşver

çok tesekkurler. aslında tam olarak aklımdan geçen bu ama vicdan yapıyorum galiba arkadaşların dediği gibi
ne zamana kadar vicdan yapacaksın peki. böyleleri acındıra acındıra nikah masasına oturtur benden söylemesi. yapman gereken tek şey onun sana ulaşmamasını saglamak.

Kimse seni o kadar sevmicek diye garanti veremezsin ki kesip atmazsan çok kafan karışır. Vicdan yaparsın boşluğa düşersin sevgilinle onu karşılaştırırsın vs vs yapma bunu kendine gerçekten sonunda üzülürsn

evet garanti göremem tabiki. herşey yolundaydı düne kadar Allah a sükür. 2 sene üzerine o mesaj atınca acaba bu kadar sevecek mi diye düşndüm bi an. yaptıgım cok yanlıs biliyorum kıyalar gibi. dediğin gibi kesip atmak sıfırdan başlaamk lazım. cok teşekkür ederim

Sınıf farkı yapan insanlardansın sanırım. Haksızlık etmişsin. Duzelmeyecek hal haraket yotur. 6ay pesimdrn koştudiyorsun aradan yillar gecmis hala unutmamış diyorsun. Bir hayat harcamak kolay heralde sizin gibiler için ne olmuş senden daha alt bir bölüm okumuşsa ailesi seninkilerden daha az kazaniyorsa, sen kimsin ki? Bir düşün istersen

Aman kim seni güzel sever hiç belli olmaz.
Mantık dahilinde sevmeye bak.

Sana uymayan şeyler varsa arkana bakma hiç.

Evlilik için yalnızca sevgi yeterli değil. Tabikide gönül bağıda çok önemli ama sosyal ve kültürel fark aşılabilecek durumda değilse eğer çok yıpranırsınız, aranızda sevgi hatta saygı bile kalmaz... O yüzden attığı mesajı ve eskileri düşünmeden mutlu olmaya çalış.

sakın aklını çelmesin.böyle saplantılı şeyler çok yanlış.hem aranızda birçok fark varmış emin ol evlilikte böyle şeyler çok mutsuz eder.sen hayatına devam et onunla iletişime geçme

teşekkür ederim efendim yorumunuz için. haklısınız bende ben kimim ki bu kadar üzüyorum diye düşndüm. ama şöyle bir örnek durumumu acıklayacaktır eminim. annesi babasından yıllarca şiddet görmüş küçük gördüğüm sey bu degil her kadının basına gelebilir. ama onun bunu kısmen normal karşılaması beni korkuttu. tartışma anında az cok hissedebiliyorsunuz tabiki şiddet uygularım demiyordu acık acık ama hal ve hareketlerinden belli oluyordu ben bunları ayrılık arifesinde öğrendim farkettim. insanların yaşanmışlıkları gördüğü geçirdiği seyler var kimse durup dururken bir şeylere kalkışmıyor.. az cok bende cok üzüldüm gecelerce ağladım ama başka çarem yoktu. yetişme tarzı dediğim bu. siz bile bile evlenebilir miydiniz böyle bişeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…