- 29 Aralık 2015
- 15
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi tugcee1234
-
teşekkür ederim..Aman kim seni güzel sever hiç belli olmaz.
Mantık dahilinde sevmeye bak.
Sana uymayan şeyler varsa arkana bakma hiç.
çok teşekkür ederim..sakın aklını çelmesin.böyle saplantılı şeyler çok yanlış.hem aranızda birçok fark varmış emin ol evlilikte böyle şeyler çok mutsuz eder.sen hayatına devam et onunla iletişime geçme
tesekkür ederim içimi rahatlatıyorsunuzDaha çok kucuksun önünde yaşayacağın nice günler olacak depresif bir insan seni ne kadar severse sevsin hayatına ne katabilir? Ayrı olmak ikinize de iyi gelecektir sen başka insanlarla o da bir başkası ile kendi benliğini oturtacak, onun için üzülme
Cevap bile verme.
Sevgi değil o saplantı. Kimse öyle sevmesin zaten.
Aman kim seni güzel sever hiç belli olmaz.
Mantık dahilinde sevmeye bak.
Sana uymayan şeyler varsa arkana bakma hiç.
seni seven erkekle beraber ol, seni takıntı yapan psikopatla değil.
Evlilik için yalnızca sevgi yeterli değil. Tabikide gönül bağıda çok önemli ama sosyal ve kültürel fark aşılabilecek durumda değilse eğer çok yıpranırsınız, aranızda sevgi hatta saygı bile kalmaz... O yüzden attığı mesajı ve eskileri düşünmeden mutlu olmaya çalış.
çok teşekküler..sakın aklını çelmesin.böyle saplantılı şeyler çok yanlış.hem aranızda birçok fark varmış emin ol evlilikte böyle şeyler çok mutsuz eder.sen hayatına devam et onunla iletişime geçme
Tabiki hayır için iç yüzünü siz biliyorsunuz. Fakat konunun başında karşı tarafi küçük görüyormussunuz gibi algılanıyor. Şuanki iliskinizide bitirmeyin tabiki vicdan yapmaya gerek yok. Fakat 6ay pesinden kosmalar vs cocuk seviyormus belli. Belki sizi hiç unutamayacak. Fakat dedigim gibi burdan bakinca sınıf farki yapan birkisi gibi algilaniyorsunuzteşekkür ederim efendim yorumunuz için. haklısınız bende ben kimim ki bu kadar üzüyorum diye düşndüm. ama şöyle bir örnek durumumu acıklayacaktır eminim. annesi babasından yıllarca şiddet görmüş küçük gördüğüm sey bu degil her kadının basına gelebilir. ama onun bunu kısmen normal karşılaması beni korkuttu. tartışma anında az cok hissedebiliyorsunuz tabiki şiddet uygularım demiyordu acık acık ama hal ve hareketlerinden belli oluyordu ben bunları ayrılık arifesinde öğrendim farkettim. insanların yaşanmışlıkları gördüğü geçirdiği seyler var kimse durup dururken bir şeylere kalkışmıyor.. az cok bende cok üzüldüm gecelerce ağladım ama başka çarem yoktu. yetişme tarzı dediğim bu. siz bile bile evlenebilir miydiniz böyle bişeyi
unutmama değil yenisini bulamamış ondan öyle kim kimi hiç görmeden 2 sene sever ya psikopat ya da birini bulamamış aşk olmadığı kesinhaklısın bende böyle düşünüyorum ama ağlaması bu kadar süre unutamaması içimde bir kuşkuya neden oluyor yanlış mı yapıyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?