tecrübeli ablalarımdan yardım yanlış bir yerde miyim :(

Daha çok kucuksun önünde yaşayacağın nice günler olacak depresif bir insan seni ne kadar severse sevsin hayatına ne katabilir? Ayrı olmak ikinize de iyi gelecektir sen başka insanlarla o da bir başkası ile kendi benliğini oturtacak, onun için üzülme

tesekkür ederim içimi rahatlatıyorsunuz

Cevap bile verme.

Sevgi değil o saplantı. Kimse öyle sevmesin zaten.

Aman kim seni güzel sever hiç belli olmaz.
Mantık dahilinde sevmeye bak.

Sana uymayan şeyler varsa arkana bakma hiç.

seni seven erkekle beraber ol, seni takıntı yapan psikopatla değil.

sakın aklını çelmesin.böyle saplantılı şeyler çok yanlış.hem aranızda birçok fark varmış emin ol evlilikte böyle şeyler çok mutsuz eder.sen hayatına devam et onunla iletişime geçme
çok teşekküler..

ben her kimse beni boyle sevmez dedigimde daha fazla sevenine denk geldim ve sevgi her sey degil soyle bir forumu dolas severek evlenenlere bak bakalim yetistirilme tarzi ozellikle cok buyuk etken kimseyi kucumsemiyorum ama ileride saygi olmadi mi huy suy olmadi mi sevgiyle is yurumez

Tabiki hayır için iç yüzünü siz biliyorsunuz. Fakat konunun başında karşı tarafi küçük görüyormussunuz gibi algılanıyor. Şuanki iliskinizide bitirmeyin tabiki vicdan yapmaya gerek yok. Fakat 6ay pesinden kosmalar vs cocuk seviyormus belli. Belki sizi hiç unutamayacak. Fakat dedigim gibi burdan bakinca sınıf farki yapan birkisi gibi algilaniyorsunuz

Bi zamanlar erkeklerin ağlaması bana çok büyük çok muazzam bişey gibi gelirdi her erkeği babam gibi sanmamdandı sanırım :) çok etkilenir duygulanırdım..

Sonra yaş aldıkça gördüm kii şimdiki erkeklerin çoğu bunun farkinda ve ağlamayı bi koz olarak kullanır hale gelmişler..
Sakın aldanma yaşın ilerleyince daha da, belki şu anda konuştuğun kişiden bile iyi efendi olgun karakterli kişiler tanıyacaksın.. Bence

haklısın bende böyle düşünüyorum ama ağlaması bu kadar süre unutamaması içimde bir kuşkuya neden oluyor yanlış mı yapıyorum diye
unutmama değil yenisini bulamamış ondan öyle kim kimi hiç görmeden 2 sene sever ya psikopat ya da birini bulamamış aşk olmadığı kesin

Daha cok gencsin canim.uzak dur.zaten kendinde hissetmissin.ilerde siddet gorursun boyle bi tipten.hic umursama uzulursun yoksa...

Eskiden derdimki ´Askindan verem olma yolunda resmen gencecik adam, o kizi ondan bska kimse daha cok sevemez´.
Ama zamanla, buyudukce gordumki ´o aglamalar sizlamalar hepsi bi takintidan ibaret, ulasamdigimiz sey guzel, ozel olurya? Sonra ulasirirz. Ve buyusu bozulur´.
Bence boyle. Aglamalara sakin ama sakin kanma ilk olarak.
Cunku aglamak artik cok guzel bi tiyatro sahnesi oldu herkeste.
Bu takinti dedigimiz seyin sonu husran. Psikoljisi bozulmus diye geri dondugunde ve baktin olmadignda, yine yikilicak. Ve ardindan ya kendini vurucak yada senin elini kolunu bagliycak. Yada 3, sayfa haberleri Allah gostermesin, hem kendini hem seni.
Takintili erkeklerden kac.

Erkeğin aşkı sevgisi evlenene kadar.Madem istemiyorsun,beğenmiyorsun neden ağlayarak ayrılıyorsun,severek ayrılalım durumuna sokuyorsun,ümidini kırmıyorsun.İçten içe tutkulu birinin seni bu kadar seviyor olması seni mutlu ediyor,kadınlık gururunu okşuyor.Ama aşk ta bir yere kadar.Mantıklı karar vermelisin.

Canım,kendın de dıle getırmıssın herseyinşz bşrbirinden farklı bu zaten en buyuk sorun,sevgı hersey demek degıldır.ılk asklar bıraz daha ınsanın kalbınde farklıdır o yuzden de sende farklı bır yerınolabılır..ama o msj yazmayınca senın aklına gelmıyorsa sende bıtmıs zaten o depresıf halde ve senı unutamadı dıye yada senı cok sevıyor dıye cok mutlu olacagını sakın dusunme,bana gore bu ılıskının temelı saglam degıl ve saglam temeller uzerıne kurulan bır ılıskıden de cok fazla hayır beklemek dogru olmaz..bıtmıs madem yoluna devam et arkana bakdıkca önünde ki güzellikleri göremeyeceksin.

şimdi o çocukla yeniden birlikte olursan bu sevdiğin için değil acıdığın için olacak ve bir süre sonra bıkacaksın o da seni elinde tutabilmek için bu depresif halini sürdürecek.bırak arama sorma hatta engelle daha yaşınız çok genç sen de o da başka insanlarla önünüze bakın

Sevmiyorsan onun için yapacak bir şeyin kalmamış demektir.
Oda unutur zamanla, sen önüne bak.
İlişkine odaklan. Mutlu ol.
Geride kalanlar artık gerideler..

O erkegin amaci senin evet demen. Sen evet diyince artik normale donebilirim der. Simdi demezse evlenince der. Sonra o sorunlar tekrardan bas gosterir. Ailesi, buyume tarzi. Kalirsin basbasa ayni sorunla. Tabi istemeyen annenide unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…