tecrübeli ablalarımdan yardım yanlış bir yerde miyim :(

konu açacak kadar aklın onda cünkü en saf duygularını ilk onunla taddın.

O senin için hüngür hüngür ağlayan, "sevdiğimi ispat için ne yapmam lazım bacağını kes de keseyim" diyen erkekler gün gelip azılı bir psikopata dönüşebiliyor. Tecrübeyle sabit. Bir daha kimse beni öyle sevmeyecek diye bir sey de yok cnm. Seversin sevilirsin. Hiç dert etme. Üzülme de.

vicdan ve suçluluk dygusu ama senin suçun uok olmamış bi kere zorlamanın anlamı yok yeni ilişkinden memnunsan yoluna bak arafta kalma sonra

Ay kimse öyle sevmesin zaten bir daha canım benim.
Öyle sevenler işte karısını doğrayan vuran edenler..
Daha çok gençsin, hele bir dur..

Anladim kadari ile zengin kiz fakir oglan hesabi bi iliski sevseydn zaten hc bisey bahane olmazdi sana ama sen bunlari sorun ettigine gre sevmiyosun.
Tam terside olablirdi zengin oglan fakir kiz peki ozman o seni istemeseydi nasil dsnürdn ?
Önce bi dusun kararini ver aklin karismis ama iki kisiyide kandirmaya hakkin yok

Sakın sakın cevap verme muhattap olma. Aşkından ölüyor olsan bile (ki unuttum demişsin) aileler uyuşmuyorsa annen karşı çıktıysa aynı süreci tekrar yaşamının ve ikinizi de yıpratmanın ne anlamı var ki?

konu açacak kadar aklın onda cünkü en saf duygularını ilk onunla taddın.

Alışır merak etme, sakın bu tür şeylere kanma. Önünde daha yaşayacağın güzellikler var.

vicdan ve suçluluk dygusu ama senin suçun uok olmamış bi kere zorlamanın anlamı yok yeni ilişkinden memnunsan yoluna bak arafta kalma sonra

Ay kimse öyle sevmesin zaten bir daha canım benim.
Öyle sevenler işte karısını doğrayan vuran edenler..
Daha çok gençsin, hele bir dur..

teşekkürler hepinize..

Erkeklerin çok sevmelerine inanma pooofffff

Canim bencede vicdan yapiyorsun. Ama iyi düsünmelisin. Aynisi degil ama benzer durum benim basima da geldi daha cok bastaydik bende pek birsey hissedemynce ayrilmak istedim fakat o kadar iyidi ki insan vicdan yapiyor iste baristim.. icimde birazcikta sevgi varmis ki suan beraberiz hala.. belki icinde bilmedigin ufacik birsey vardir devam edince bu ateşlenir. Ama gercekten iyi dusun. Yoksa eğer ikinize de yazik edersin.. hayat birine acıyıp devam onunla olucak kadar toz pembe deği. Hadi sen ona acıdın. Ya sana kim acısın? His yoksa içinde direk şutla. Uzatıp kendin üzülürsün. Ama dediğim gibi iyi düsün.

kimseye ağladığı için geri dönmek zorunda değilsin bittiyse bitmiştir
ailenin müsade etmediği bi ilişkiye vicdan yapıp geri dönsen de yürütemezsin

Sakın dönme. Iyi şeyler hissetmedim okurken.

16 yaşında başlayan bu şekilde sonlanan arkadaşlıktan bir şey çıkmaz.
Uzatmaya gerek yok.
Sevgi saplantılı hale gelirse ucu çok pis yerlere çıkıyor.
Uzak durmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…