tecrübeli aneler yardımcı oluuunnn

5 ayını bitirdi.
Aslında 2 kez uyanıyordu uzun zamandır ama dişler bütün düZenini bozdu :) geceleri 7 8 kez uyanıyor.
Mama vermiyorum emziriyorum

Üüf çok zordur çok geçmiş olsun evet baya zormuş :)

Ben 7 aylikken uyku egitimi verdim. Simdi 9 ayı bitti, en fazla 2 kere uyanıyor. Ikimiz de cok huzurlu ve mutluyuz. Bebeginizin kac aylik olduğunu göremedim ama uyku egitimi tavsiye ederim

Ben 7 aylikken uyku egitimi verdim. Simdi 9 ayı bitti, en fazla 2 kere uyanıyor. Ikimiz de cok huzurlu ve mutluyuz. Bebeginizin kac aylik olduğunu göremedim ama uyku egitimi tavsiye ederim

Uyku eğitimini 4 aylıkken tamamladım kendi kendine uyuyor ama dişler rahatsız ettiği için sık uyanıyor. 5 ayşık bebeğim

Uyku eğitimini 4 aylıkken tamamladım kendi kendine uyuyor ama dişler rahatsız ettiği için sık uyanıyor. 5 ayşık bebeğim
Ay sizi aşırı derecede tebrik ederim. 8 tane dişi var, disler uykuyu pek etkilemedi bizde. Normalde uyku teknologlari da diş uykuyu etkilemez diyor. Acaba emzige bağımlı olduğu icin agzindan dusunce mi uyaniyor

Ay sizi aşırı derecede tebrik ederim. 8 tane dişi var, disler uykuyu pek etkilemedi bizde. Normalde uyku teknologlari da diş uykuyu etkilemez diyor. Acaba emzige bağımlı olduğu icin agzindan dusunce mi uyaniyor

Hayır bağımlı değil 4 üncü ayda alıştı emziğe ve sadece uykuya geçişte alıyor zaten :) bizim şuan tek sorunumuz dişler yoksa diş çıkmadan önce iki kez uyanır emer uyurdu.

evet canım her şeye rağmen uyanirdi ben kızım... alışkanlığı zamanla değişecektir deliksiz uyuma dönemi emme sonrası başladı bende.

Bazı çocukların gecesi zor oluyor malesef.Benim kızım geceleri kesintisiz gayet güzel uyurdu.Oğlum 9.5 aylık oldu.Daha doğduğundan beri bir kere bile gece 12 den sabah 6 ya kadar kesintisiz uyuduğunu bilmem ki üstelik çok yorgun yatıyor bazen.Bide şimdi dişleri çıkıyor.Iyice huzursuz.Zombiye döndüm iyice.Canları sağolsun da düzene gircekler inşallah.

evet canım her şeye rağmen uyanirdi ben kızım... alışkanlığı zamanla değişecektir deliksiz uyuma dönemi emme sonrası başladı bende.
İnşallah sürekli böyle yapmaz. Bende alıyorum uyanınca ne yalan söyliyim uzun süre uyumakta zorlanırsa alıp kucağımda biraz seviyorum öpüyorum geri koyuyorum belki de ondan böyle yapıyor :) doktoru ile görüştüm uyandığında yatağından almamamı söyledi ağlamadığı sürece. Bide öyle deniyim bakalım :))

Bizimkinin bir günü bir gününü tutmuyor.Dun gece resmen yanımizda memede uyudu,her çektiğimde ağladı.Sabah hortlak gibi uyandım.Genelde de 1-2kere kalkar,hiç kalkmadığı da olur. O günkü amellerime göre Allah beni ödüllendiriyor galiba

Oglum 10 bucuk aylık. 6 aylik olduğundan beri saat başı kalkıyor. Cozum bulamadım. Ben cok umutsuzum. Ne gece uyuyor ne gunduz.

Bebeklerin saat saatini tutmuyor. Ben bunu içselleştirdim artık takmıyorum uyumuyorsa yapacak bişey yok. Diş dönemleri çok daha zorlayıcı oluyor sabaha kadar emiyor ve en ufak harekette uyanıyor. Büyüdükçe geçecek ve biz sabah kalksın diye uyandıracağız artık

Oglum 10 bucuk aylık. 6 aylik olduğundan beri saat başı kalkıyor. Cozum bulamadım. Ben cok umutsuzum. Ne gece uyuyor ne gunduz.
valla bu akşamdan beri bende çok umutsuzum 2 saat boyunca uyutmaya çalıştım daha yeni daldı. Sinir krizi geçirmekten koekuyorum sayısızca kez ısırdı emerken.

Ay yok galiba uyandırmicam :))) şuan deliksiz bir uyku uyumak için resmen dua ediyorum. Başım çatlıyor. Umarım biraz olsun uyur

Korkmayin gececek hepsi.benim kizim kolikti sutten kesene kadar gece her saat basi uyanirdi.gunduz uyusada en fazla 40 dk sonra uyanirdi.sutten kestim gece 1 defa uyanir su icer uyur tekrar.gunduz en az 2 saat araliksiz uyur.o yuzden korkmayin benim kizim bile duzeldiyse kimse umudunu kaybetmesin

Kac aylıkken kestiniz sutten?

Çok güzel faydalı yorumlar almışsın ama 5.ay dolduysa ve diş kaşıntısı huzursuzluğu başladıysa ek gıdaya yoğurtla başlamanın öneririm.çünkü şu an tahmin edemeyeceğini kafar kalsiyum ihtiyacı var.
benim oğlumda birden aynen böyle düzensizleşmiş huysuzluk sürekli uyanması başlamıştı.yoğurtla daha kolay atlattım.hem yoğurt vermeye başladıkdan 5günlük sonra ilk imcilerini görmüştük.
sonra hep her yeni dişte yoğurtdu daha fazla ekledim öğünlerine.mesela öğle ayran akşam cacık(blenderdan geçirdim)
ben çok faydasını gördüm.şu an 2yaşında oldu rahatladık artık baya ama 5ay ek gıdaya geçiş için çok uygun.hem o kaşıntıya mama veya annesütü sıcaklığından yoğurtdun oda sıcaklığımdaki hali bile çok iyi geliyor rahatlamasını sağlıyor.o rahatlama bebeğin yeme alışkanlığınıda çok güzel oluşturdu bizde hep iştahla yedi maşallah oğlum.çünkü sonucunun ne olduğunu taa 5.5aylıkken öğrenmişti:)) yemek iyi bir şey diye düşündüğünden eminim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…