Oo maşallah gayet iyi :)Çok şükür şu an 3,5 aylığız kilosu 6,700 boyu da 62 hamdolsun . O zaman akranlarına ulaşmış ya şükür :)
5 ayını bitirdi.Bebeğin kaç aylık canım 8. Ayından sonra çok güzel uyurlar bebekler ( güzelden kastım gece 2 kez emmek isterler ancak formül mama veriyorsan 1 kez ile kurtulursun)
Geçer bugünler rahat rahat dinlendiğin günlerede kavuşursun. Sıkıntılarında annesinin yanında olduğunu bilmek istiyor kucaklayın okşayın çabuk büyüyorlar
Üüf çok zordurDiş dönemi en zor dönem.
Biz yetişkinler bile ne çok zorlanıyoruz dişimiz ağrıdığında.
Sabredin.
Oğlum 2 yaşında ve hem üst azıları hem de 4 köpek dişi ayni anda çıkıyor, uyku yok,huzur yok,iştah yok üstüne grip oldu.
Ben 7 aylikken uyku egitimi verdim. Simdi 9 ayı bitti, en fazla 2 kere uyanıyor. Ikimiz de cok huzurlu ve mutluyuz. Bebeginizin kac aylik olduğunu göremedim ama uyku egitimi tavsiye ederim
Ay sizi aşırı derecede tebrik ederim. 8 tane dişi var, disler uykuyu pek etkilemedi bizde. Normalde uyku teknologlari da diş uykuyu etkilemez diyor. Acaba emzige bağımlı olduğu icin agzindan dusunce mi uyaniyorUyku eğitimini 4 aylıkken tamamladım kendi kendine uyuyor ama dişler rahatsız ettiği için sık uyanıyor. 5 ayşık bebeğim
Ay sizi aşırı derecede tebrik ederim. 8 tane dişi var, disler uykuyu pek etkilemedi bizde. Normalde uyku teknologlari da diş uykuyu etkilemez diyor. Acaba emzige bağımlı olduğu icin agzindan dusunce mi uyaniyor
evet canım her şeye rağmen uyanirdi ben kızım... alışkanlığı zamanla değişecektir deliksiz uyuma dönemi emme sonrası başladı bende.Evet hergün mutlaka yıkayıp masaj yapıyorum 15 dk filan.sorun şu ki uyandığında ağlamıyo. Öylece ayaklarını dikiyo uyumuyo. Emziğe de alıştı kullanıyoruz.
Bu şekilde her saatte uyanır mıydı? Benim korktuğum bunu alışkanlık haline filan getirir sürekli bu şekilde yapar diye.
İnşallah sürekli böyle yapmaz. Bende alıyorum uyanınca ne yalan söyliyim uzun süre uyumakta zorlanırsa alıp kucağımda biraz seviyorum öpüyorum geri koyuyorum belki de ondan böyle yapıyor :) doktoru ile görüştüm uyandığında yatağından almamamı söyledi ağlamadığı sürece. Bide öyle deniyim bakalım :))evet canım her şeye rağmen uyanirdi ben kızım... alışkanlığı zamanla değişecektir deliksiz uyuma dönemi emme sonrası başladı bende.
valla bu akşamdan beri bende çok umutsuzum 2 saat boyunca uyutmaya çalıştım daha yeni daldı. Sinir krizi geçirmekten koekuyorum sayısızca kez ısırdı emerken.Oglum 10 bucuk aylık. 6 aylik olduğundan beri saat başı kalkıyor. Cozum bulamadım. Ben cok umutsuzum. Ne gece uyuyor ne gunduz.
Ay yok galiba uyandırmicam :))) şuan deliksiz bir uyku uyumak için resmen dua ediyorum. Başım çatlıyor. Umarım biraz olsun uyurBebeklerin saat saatini tutmuyor. Ben bunu içselleştirdim artık takmıyorum uyumuyorsa yapacak bişey yok. Diş dönemleri çok daha zorlayıcı oluyor sabaha kadar emiyor ve en ufak harekette uyanıyor. Büyüdükçe geçecek ve biz sabah kalksın diye uyandıracağız artık
Kac aylıkken kestiniz sutten?Korkmayin gececek hepsi.benim kizim kolikti sutten kesene kadar gece her saat basi uyanirdi.gunduz uyusada en fazla 40 dk sonra uyanirdi.sutten kestim gece 1 defa uyanir su icer uyur tekrar.gunduz en az 2 saat araliksiz uyur.o yuzden korkmayin benim kizim bile duzeldiyse kimse umudunu kaybetmesin
23 ayliktiKac aylıkken kestiniz sutten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?