- 1 Ekim 2015
- 158
- 104
- 23
- 33
- Konu Sahibi sonbahar1991
-
Yaşlarımız dışında aynı 3 yıllık evlilik 15 ayı bitmek üzere olan bir kız bebek yemesi dısında rahat bir bebek. Ve bende 2. Yi düşünüyorum önümüzdeki ay denemeye başlıcaz hayırlısıylaArkadaşlar ben 24 yaşinda 3 yillik evliyim ve 15. ayini bitirmek üzere olan bir kizim var. Güzel huzurlu bir evliliğim var çok şükür. Kizim da büyüme aşamasinda beni hiç üzmedi çok uslu bir bebekti 3. Ayindan sonra gece uykulari hep düzenli oldu. Belkide kolay bi bebek olduğu içindir bilmiyorum ama artik 2. yi yapmanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Bu maratonun temposuna alişmişken bir tane daha doğurayim diyorum. Hem aralarindaki yaşi da çok açmak istemiyorum. Bu arada çalişmiyorum annemle ve k.validemle yakin oturuyoruz yardima ihtiyacim olduğunda allah razi olsun gelirler hemen. Bu konuda fikirlerinize çok ihtiyacim var. Şimdiden çok teşekkür ederimmm....
Sizin durumunuzda olan bikaç tanidiğim var 2 yaştan fazla ara verme diyolar derslerde de yardimci olmak zor oluyomuş biri oyun istiyo diğeri derslere yardim diyolarBencede doğru zaman. Neden dersen..
Benimde 6 yaşında 1 oğlum var ve 6 aylık kızım var aralarında 6 sene var bu sene oğlum 1. Sınıfa başladı okula ben götürdüm dersleri oluyor tekrar okuldan alıyorum okul veli toplantıları oluyor okul alışverişi oluyor ve bebeğim küçük 6 aylık olunca evde bırakmıyorum yanimda goturemiyorum emzirdigim için acikiyor bebek arabasına koydum ama uykusu geliyor havalar soğudu hasta oluyor yani coooooook zorlanıyorum...
Şimdi ki aklım olsa oğlum 3 yaşına gelince ikinci bebeği yapardık:)
Sana tavsiyem araları yakın olması çok iyi ileriye dönük rahat olur
Yardimci olacak kişiler var, eşimde bu konuda bana çok yardimci gece bile bakar sağolsun. Maddi açidan da bi problemimiz yok, eşim bi fabrikada çalişiyo ama evimiz kendimizin ve küçük yerlerde asgari ücretle geçinmek çokda zor değil, büyük şehirde memur olarak yaşayanlarla ayni kriterlerde yaşiyoruz diyebilirim. Çok zor bi doğum geçirdim şimdiye kadarda hiç düşünmedim 2. yi en az 5 yil diyodum ama artik kendimi hazir hissediyorum galibaBüyükler yardımcı olur diyorsunuz, istiyorsunuz, maddi açıdan probleminiz yoksa en uygun zaman sizin kendinizi en hazır hissettiğiniz zamandır. Öncesinde jinekoloğunuza danışabilirsiniz. İlk çocuk kolaydı diye ikincisinden de aynısını beklemeyin kendinizi herşeye hazırlayın. Birde hala emziriyorsanız doktorlar 2 yıl emsin diyorlar o sürecin bitmesini bekleyebilirsiniz.
Bu da çok güzel bir bakış açısı teşekkürler yorum için :)Üniversite masraflarını ve düğün masraflarını hesap ederek en az 4 yaş diyorum:)
Birlikte başlayalim bakalim kim daha önce hamile kalacakYaşlarımız dışında aynı 3 yıllık evlilik 15 ayı bitmek üzere olan bir kız bebek yemesi dısında rahat bir bebek. Ve bende 2. Yi düşünüyorum önümüzdeki ay denemeye başlıcaz hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?