Selam arkadaşlar;
Ben Eşimin işi dolayısıyla Kastamonu- Tosyada oturuyorum, burası çok pahalı olduğu için alışveriş yapmadık... Allah nasip ederse 20 Ocakta Ailemin yanına Ankaraya gittiğimizde alışveriş yapacağız...bu akşam eşimle aldıklarımızı ve alacaklarımızı listeledik... Çok fazla eksiğimiz var biliyorum, ama abartarak israfada girmek istemiyorum... Liste oluştururken kafamız çok karıştı.... Bende aldıklarımızı burayada yazayım, sizde fikirlerinizi yazarsanız, ona göre liste oluşturmak istiyoruz.... şimdiden çok tşk ederim
Aldıklarımız
Yeni Doğan: 50 cm
3 Tane çıtçıtlı badi
1 tane ikili zıbın takımı
1 tane beşli organik zıbın takımı
1 tane tulum
2 tane uzun kollu badi
2 tane ayaklı pijama
0-3 aylık: 56 cm- 62 cm karışık
2 tane tulum
3 tane beşli zıbın takımı
3 tane çıtçıtlı badi
2 tane uzun kollu badi
2 tane ayaklı pijama
1 tane esofman takımı
6 aylık: 68 cm
6 tane çıtçıtlı badi
3 tane yazlık tulum.
Diğerleri:
Banyo süngeri, tırnak makası,
tarak-fırça seti, Nuk 125 mm cam biberon,
Kraft sıcak su torbası
Beşik, yatak, nevresim takımı, battaniye, bornoz yada havlu takımını, dönencesini anneannesi alacak inşaAllah

Ben Eşimin işi dolayısıyla Kastamonu- Tosyada oturuyorum, burası çok pahalı olduğu için alışveriş yapmadık... Allah nasip ederse 20 Ocakta Ailemin yanına Ankaraya gittiğimizde alışveriş yapacağız...bu akşam eşimle aldıklarımızı ve alacaklarımızı listeledik... Çok fazla eksiğimiz var biliyorum, ama abartarak israfada girmek istemiyorum... Liste oluştururken kafamız çok karıştı.... Bende aldıklarımızı burayada yazayım, sizde fikirlerinizi yazarsanız, ona göre liste oluşturmak istiyoruz.... şimdiden çok tşk ederim
Aldıklarımız
Yeni Doğan: 50 cm
3 Tane çıtçıtlı badi
1 tane ikili zıbın takımı
1 tane beşli organik zıbın takımı
1 tane tulum
2 tane uzun kollu badi
2 tane ayaklı pijama
0-3 aylık: 56 cm- 62 cm karışık
2 tane tulum
3 tane beşli zıbın takımı
3 tane çıtçıtlı badi
2 tane uzun kollu badi
2 tane ayaklı pijama
1 tane esofman takımı
6 aylık: 68 cm
6 tane çıtçıtlı badi
3 tane yazlık tulum.
Diğerleri:
Banyo süngeri, tırnak makası,
tarak-fırça seti, Nuk 125 mm cam biberon,
Kraft sıcak su torbası
Beşik, yatak, nevresim takımı, battaniye, bornoz yada havlu takımını, dönencesini anneannesi alacak inşaAllah