Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimkilerin arası iki yaş, ama bakımı zor olmasa bir yaş daha iyi bence. Çünkü yaş farkı açıldıkça, ilgi alanları değişiyor ve beraber oynamıyorlar. Bir arkadaşımın iki kızı arasında bir yaş var, ve mükemmel anlaşıp oynuyorlar.
Benim.kizlarim arası bir yaş zor oldu bakımları ama iyiki öyle hem anlaşma hem benim.icin çok iyi oldu .. oğlum 11 sene sonra oldu ve herşeye sıfırdan başladım beni çok zorladı iki.kiz sanki daha kolay büyüdü gibi geliyor bana
Bence araları ne kadar yakın o kadar iyi hem kabullenmesi daha kolay oluyor onuda geçtim birbirlerine oyun arkadaşı oluyorlar
Evet bakımı çok zor ama beraber büyüyorlar
Benimkilerin arası 22 ay
Kizimla oglum arasinda 21 ay var birbirinden ayri kalamiyorlar kavga etselerde kiskansalarda cok baglilar. mesela bugun kizim babanneyle gezmeye gitti oglumu susturamadim gelene kadar abla diye agladi.