- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.194
- 78
- 32
- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
İlkin mamayi kesmekle baslayin kucucuk bebege ne oldugu belirsiz bir suru madde vermeyin.5 günlük bebeğim var....
Hem emiyor hem mama alıyor...
Mama bana dert oldu... mama içsin istemiyorum...
Once emziriyorum sonra mama veriyorum...
Emzirirken süt icebildigini nereden anlıcam ben???
Mamayı 30 40 cc içiyor...
Midesi bu kadar küçükken nasıl emme uzerine bu kadar mama içebiliyor?
Benden süt mü cekemiyor?
Mama verme canım eğer emdiği halde uyumazsa huzursuz olursa bilki doymadı o zaman mama ver..sen emzirdikce sutun çoğalır bol bol su iç en az 3lt..biberona alışırsa seni emmez..Allah yardımcın olsun..benim oğlum da 1 aylık anlıyorum seni
Sarılık oldu ve düşük doğum ağırlıklı olduğu için mecbur kalıyoruz. Cabuk yükseliyor sarılığı...İlkin mamayi kesmekle baslayin kucucuk bebege ne oldugu belirsiz bir suru madde vermeyin.
Bebeginizi sik sik emzirin dotmazsa diger gogsu verin ama sik sik emzirin.
Mesela mama vermeSeniz bebek 20 dakika sonra sut isteyecekken mama verdiginiz icin bir saat acıkmayacak onuda goz onunde bulundurun derim.
Sezeryandan sonra hemen sütüm gelmedi ve sarılık oldu..Nasil emziriyorsunuz?
İnstagramda emzirenanne var ona yazin , sayfasini takibe alin , o yardimci olur size
Normalde emerek doyan bir bebek ustune mama icemez
Bir de neden mama veriyorsunuz?
Siz kendi beslenmenize dikkat edin ve bol bol emzirin bir bebegin tum ihtiyaclari ve tedavisi anne sutudur .Sarılık oldu ve düşük doğum ağırlıklı olduğu için mecbur kalıyoruz. Cabuk yükseliyor sarılığı...
Yani boğazı hareket ediyor yutkunur gibi ama ses yok yutkunma sesi yaniYutkunuyormu yutkunmuyormu ona bakin hizli hizli emme hareketi yapiyorsa bosuna cekiyodur yavasca emip yutkunuyorsa bogazindan bakarak anlasiliyor ben oyle bakiyordum ilk baslarda aytica sut varsa emer sagip bakin nekadar sutunuz geliyor diye. Bebek emmesiyle daha cok sut cikar ama sagdiginizida yine ona verirsiniz boylece daha cok anne sutu alir ben basta oyle yaptim sonra mamayi biraktik
Memegin yutmasi lazim sadece dudaklarını kipirdatip yutkunmuyorsa süt yoktu r5 günlük bebeğim var....
Hem emiyor hem mama alıyor...
Mama bana dert oldu... mama içsin istemiyorum...
Once emziriyorum sonra mama veriyorum...
Emzirirken süt icebildigini nereden anlıcam ben???
Mamayı 30 40 cc içiyor...
Midesi bu kadar küçükken nasıl emme uzerine bu kadar mama içebiliyor?
Benden süt mü cekemiyor?
Bebeğin tek bildiği emmek elbetteki emecek kendi elini de ne değerse değsin emmeye çalışır ahh su erkeklerBana kalsa vermicem ama eşim elinde biberon dolanıyor.
Cocuk agzini açıyor aç bu çocuk elini ağzına götürüyor aç bu çocuk...
Dün o kadar çok yedirmiş ki aralıklarla sürekli kustu çocuk...
5 gündür anlatamıyoruz adama çocuğun tok olduğunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?