Canım öncelikle gazın çözümü yok ilk 4 ay bu tür sancılar uyanmalar ağlamalar normal. Ancak siz gazını çıkarmada yardımcı olup kısa süreliğine de olsa rahatlata bilirsiniz.Belki konumun yeri burasi degil ama bu da benim derdim ve ne yapacagimi bilmiyorum..
22 gunluk bir bebegim var. Son bir kac gundur gaz sancilari ile basimiz belada. Hemen hemen her yolu deniyoruz. Ondan vaz gectim artik.
Size sormak istedigim. Bebek sut icer icmez gazini cikarmak gerekiyor ama benim kizim memede uyuyor ve uzun sure birakmiyor. Tam uyudu diyorum yavvas agzindan almaya calisiyorum. Hemen yapisip yine emiyor. Bu durumda uzun sure memede kaliyor. Birde vuucuduna dokunulmayi hicc sevmiyor. Gazini cikatmaya calistigim zaman uyanip agliyor hemen. Zorlasam cikarmaya calissam daha cok agliyor. Yone uyutmak icin emzirmem gerekiyor. Uzun.uzun emiyor kisir dongu ne yapacagimi bilmiyorum. ( omzuma dayayip sirtini sivasliyorum yada dizime yuzu koyun koyup sirtini sivasliyorum) gazini cikarmadan yatinca da sanciyla uyaniyor...
Vucuduna dokunmi hic istemiyor. Emerken bile yavasca masaj yapinca sinirleniyor. Ne yapacagimi bilmiyorum..
Bilgin yoksa neden sırf yorum yapmak için yazıyorsun. Bebeğin göğüste uyuması doyduğunu gösterir. Sorularına cevap bulamıyorsun. Ilerde sorun olur deyip moral bozuyorsun
kucuk bi yastikla karninin uzerine yatir gozetiminde olsun ama usutmemesine dikkat et usutunce gazi cok oluyo bide sutunu sag ne kadar bi bak eksikligini olcebilirsin degisik damlalar var onlardan kullanabilirsin.sende yediklerine cok dikkat etmelisintsk ederim cevabiniz icin.
Emzik konusunu deniyorum 2 gundur. Tutturabilirsem iyi olur. Ben daha cok sutunu ictikten sonra gazini nasil cikarabilirim onu soruyorum. Birazcik sirtini sivazlasam hemen huzursuz olup uyaniyor..
Kendinizi neden bu kadar sitrese sokuyorsunuz? Benek varsa zaten Bayram'dan sonra hastahaneye gittiğinizde meydana çıkar .daha çok yeni denemeleriniz .bukadar strese sokmayın kendinizi .bu stres de çocuğunuzun geç olmasına sebebiyet verebilir .inşallah tez Zaman'da hamile kalırsınızSelam arkadaşlar.belki yeri burasi degil ama lutfen yardim edin.2 yıllık evliyim ve 3 aydır çocuk yapma denemelerimiz oldu fakat olumlu sonuç alamadık.muayene oldum herhangi bi sorun yok.bu ay ise adet günüm 6 gün geciktiginde kan testi yaptırdık negatif cikti.şu an adetim 9 gün gecikti fakat ne gebelik ne de adet belirtisi var.sadece kahverengi lekelenme oluyo bazen.normalde adetlerim 2 3 gun once ya da sonra olabiliyo ama bu kadar gecikme yasamamistim.acaba bebek rahime geç yerleşiyo olabilir mi.kanda test kesin sonuç veriyo ama hâlâ adet olmadim heveslensem mi napsambilemedim.Doktora bayram sonrası gidicem fakat şu an ki psikolojimin karmasikligindan yoruldum
Gaza kimse çare bulamıyorum maalesef,sizin durum daha da zor,ben ilaç kullandığım halde sıkıntı yaşıyoruz,lakin gaz çıkarma geğirmesi ile havayı çıkarma, normal osurmak dicem (k.bakmayın) Ayrı bir süreç sizde emzikle beraber ilaç kullanabilirsiniz hem emzik biraz hayat kurtarıcı bi durum yeni doğanlar aç olmasa dahi emme isteği çok fazla Allah kolaylık versin hepimize ,biz bu saatte ayaktayızBelki konumun yeri burasi degil ama bu da benim derdim ve ne yapacagimi bilmiyorum..
22 gunluk bir bebegim var. Son bir kac gundur gaz sancilari ile basimiz belada. Hemen hemen her yolu deniyoruz. Ondan vaz gectim artik.
Size sormak istedigim. Bebek sut icer icmez gazini cikarmak gerekiyor ama benim kizim memede uyuyor ve uzun sure birakmiyor. Tam uyudu diyorum yavvas agzindan almaya calisiyorum. Hemen yapisip yine emiyor. Bu durumda uzun sure memede kaliyor. Birde vuucuduna dokunulmayi hicc sevmiyor. Gazini cikatmaya calistigim zaman uyanip agliyor hemen. Zorlasam cikarmaya calissam daha cok agliyor. Yone uyutmak icin emzirmem gerekiyor. Uzun.uzun emiyor kisir dongu ne yapacagimi bilmiyorum. ( omzuma dayayip sirtini sivasliyorum yada dizime yuzu koyun koyup sirtini sivasliyorum) gazini cikarmadan yatinca da sanciyla uyaniyor...
Vucuduna dokunmi hic istemiyor. Emerken bile yavasca masaj yapinca sinirleniyor. Ne yapacagimi bilmiyorum..
İy günler canm yazını okuyunca hemen yardımcı olmak istedim benm de tam 21 günlük bebeğim var.. Bizimkinde de çok gaz problemi vardı doktorum gaz damlası verde ana yine de çok sancısı oluyordu.. Dün babasına verdim ben yemek yaparken bak diye sürekli ağlıyordu. Sonra sesinin kesildiğini farkettim içeri bi gittim eşim bebeğe emzik vermiş nasıl emiyor ve rahatlatıyor emzik böylece sürekli emme isteğinde cevap vermiş oluyoruz dün akşamdan beri çok rahatım... İnternette baktım semzik verdik zararlı mı diye hayır aksine biz yetişkinlerdeki sakız etkisi yapıyormuş yani bebeği rahatlatır sinirimini rahatlatıyormuş...Belki konumun yeri burasi degil ama bu da benim derdim ve ne yapacagimi bilmiyorum..
Emzigu tutturmaya calisiyorum baska marka alip denetecegim bugun... Allah size bagislasin ysvrunuzuİy günler canm yazını okuyunca hemen yardımcı olmak istedim benm de tam 21 günlük bebeğim var.. Bizimkinde de çok gaz problemi vardı doktorum gaz damlası verde ana yine de çok sancısı oluyordu.. Dün babasına verdim ben yemek yaparken bak diye sürekli ağlıyordu. Sonra sesinin kesildiğini farkettim içeri bi gittim eşim bebeğe emzik vermiş nasıl emiyor ve rahatlatıyor emzik böylece sürekli emme isteğinde cevap vermiş oluyoruz dün akşamdan beri çok rahatım... İnternette baktım semzik verdik zararlı mı diye hayır aksine biz yetişkinlerdeki sakız etkisi yapıyormuş yani bebeği rahatlatır sinirimini rahatlatıyormuş...
Sap simplex diye bir damla var dene derim benim kızım 1.5 yasinda daha gaz sancısı çekiyoruz tabii herzaman değil örn akşam et yediği nde rezene de iyi geliyor ben suan hala bazen veriyorum rahatlatır sapsimplexsi 2 damla ver ilk başta çünkü ishal gibi oluyor ama bir haftada geçiyor bide bu benim 2 .çocuk 1 çocuğum bilmedigimden çok çektim internetten araştır ilacı çıkıyor ben çok damla denedim belki 5 tane ayrı ayrı birtek bu iyi geldi inşallah çabuk atlatirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?