Hep ayni saatlerde mi agliyor. Kolik olabilir. Internetten beyaz gurultu indirip deneyin sakinlesir belki.14 günlük bebeğim var ve galiba bakamiyoruz surekli agliyo. sezeryan doğum yaptım emziriyorum galiba yetmio die mamada veriyorum gazını çıkartıp yatıyorum altıda temiz ama agliyo sürekli uyusa bile derin uykuya dalamiyo. kundak yap elleri oynayınca uyumaz dediler yaptım yine agliyo rahat bıraktım yine agliyo uykusuzluktan yemek de yiyemiyorum o yüzden sutum de azalio gibi napcam ben bide bazen sikiniyo surekli
Yo saati degisiyo surekli agliyo. fon makinasi sesi dediler açıyorum banamisin demiyo emzirirken susuyo yatağa bırakınca baslio ağlamaya bazen sallayinca susuyo bırakınca oda basliyo kaç gecedir ayağımda sallayarak uyuttum o ayağımda uyuyo bnde oturduğum yerdeHep ayni saatlerde mi agliyor. Kolik olabilir. Internetten beyaz gurultu indirip deneyin sakinlesir belki.
Bakamadığınız için ağlamıyor. Dünyaya uyum sağlamaya çalıştığı için ağlıyor. Bol bol kucağınıza alın. Hafifçe sallanın birlikte, şşşşş sesi çıkarın.14 günlük bebeğim var ve galiba bakamiyoruz surekli agliyo. sezeryan doğum yaptım emziriyorum galiba yetmio die mamada veriyorum gazını çıkartıp yatıyorum altıda temiz ama agliyo sürekli uyusa bile derin uykuya dalamiyo. kundak yap elleri oynayınca uyumaz dediler yaptım yine agliyo rahat bıraktım yine agliyo uykusuzluktan yemek de yiyemiyorum o yüzden sutum de azalio gibi napcam ben bide bazen sikiniyo surekli
14 günlük bebeğim var ve galiba bakamiyoruz surekli agliyo. sezeryan doğum yaptım emziriyorum galiba yetmio die mamada veriyorum gazını çıkartıp yatıyorum altıda temiz ama agliyo sürekli uyusa bile derin uykuya dalamiyo. kundak yap elleri oynayınca uyumaz dediler yaptım yine agliyo rahat bıraktım yine agliyo uykusuzluktan yemek de yiyemiyorum o yüzden sutum de azalio gibi napcam ben bide bazen sikiniyo surekli
Açık sarı ve cıvıkCanım hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Arkadaşlar farklı bir yaklaşımda bulunacağım. Bebeğinin kakası nasıl? Biraz ayrıntı verebilir misin? Belki besin alerjisi olabilir. O da bebeklerin çok hırçın olmasına sebep olabiliyor...
Sütun iyi yerinde demişti doktor goguslerim yara oldu lansinoh kullandım dayanamadım artık günde 1 2 kez emzirdim gerisinde mama verdim. doktor da doymuyosa ver dedi sarilik geçirdik 3 gün hastanede fototerapi gördük. şimdi zorla emziriyom ama yine ağzıyla araniyo doymuyo diye aptamil yenidogan mama aldım ondan veriyorum
Ayva çekirdeğini suda beklet canım 1 fün sonra jöle kıvamında olıyo onu meme ucuna sür hem doğal hem çok etkili yaralarda ayvanın da zamanı şimdi.. yara çok acıtır bilirim bol bol hava alsın göğsün ve o süt için kullanılan pedler hava aldırmıyo malesef bunun için bebeğinin 2 tane ağız mendilini kendine feda edebilirsin.. bazen bebekler acıktığı için değil sakinleşmek ve güvende olmak için de emmek isterler.. ilk önce pozitif düşün. Bebeğinin tek bir annesi var ve o da sensin ve onun için en iyisisinSütun iyi yerinde demişti doktor goguslerim yara oldu lansinoh kullandım dayanamadım artık günde 1 2 kez emzirdim gerisinde mama verdim. doktor da doymuyosa ver dedi sarilik geçirdik 3 gün hastanede fototerapi gördük. şimdi zorla emziriyom ama yine ağzıyla araniyo doymuyo diye aptamil yenidogan mama aldım ondan veriyorum
Açık sarı ve cıvık
Dün iki kere küçük cisini yapmış değiştirdim bikere de gece kakasini yaptıkaka kac kere yapiyor?
cocugunuzun aglamasinin sebebi kaka yapamamasiDün iki kere küçük cisini yapmış değiştirdim bikere de gece kakasini yaptı
cocugunuzun aglamasinin sebebi kaka yapamamasi
gunde en az 8 kere kaka yapmasi lazim
cok acil doktorunuzi arayip durumu anlatin , kendi kafaniza gore birsey yapmayin zeytinyag icirmek fitil atmak vs gibi
hemen doktoru arayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?