Rezene çayı zararlı bebekte de sıkıntı yaratabilirSiz hergün 3 kere rezene çayı için muhtemelen bebeğiniz kolik o yüzden sabredin herşey geçiyor bol bol emzirin şşşş sesi çıkararak poposuna vurun hafif hafif
Ağlaması doymadığı anlamına gelmez ki14 günlük bebeğim var ve galiba bakamiyoruz surekli agliyo. sezeryan doğum yaptım emziriyorum galiba yetmio die mamada veriyorum gazını çıkartıp yatıyorum altıda temiz ama agliyo sürekli uyusa bile derin uykuya dalamiyo. kundak yap elleri oynayınca uyumaz dediler yaptım yine agliyo rahat bıraktım yine agliyo uykusuzluktan yemek de yiyemiyorum o yüzden sutum de azalio gibi napcam ben bide bazen sikiniyo surekli
Pozisyonunuz yanlış olabilirEvet uçları yarik yarik oldu ağlaya ağlaya emzirmeye devam ettim ama dayanamadım artık.iki gündür yine emziriyorum
Sütun iyi yerinde demişti doktor goguslerim yara oldu lansinoh kullandım dayanamadım artık günde 1 2 kez emzirdim gerisinde mama verdim. doktor da doymuyosa ver dedi sarilik geçirdik 3 gün hastanede fototerapi gördük. şimdi zorla emziriyom ama yine ağzıyla araniyo doymuyo diye aptamil yenidogan mama aldım ondan veriyorum
Gazını sürekli çıkartın günde bı kez iki kez değil ve günde bı kere kendiniz kimyon çayi yapın sütten ona geçeceği için rahatlatır çok icmeyin rahatsız edebilir sizi çünkü yeni doğum yapmışsınız14 günlük bebeğim var ve galiba bakamiyoruz surekli agliyo. sezeryan doğum yaptım emziriyorum galiba yetmio die mamada veriyorum gazını çıkartıp yatıyorum altıda temiz ama agliyo sürekli uyusa bile derin uykuya dalamiyo. kundak yap elleri oynayınca uyumaz dediler yaptım yine agliyo rahat bıraktım yine agliyo uykusuzluktan yemek de yiyemiyorum o yüzden sutum de azalio gibi napcam ben bide bazen sikiniyo surekli
4 kilo 100 gr doğdu 14 günde 4380 gr olmuş kilosu düşük mama ver sutun yetmiyo galiba dedi.Ah canim benim kendi kendine is cikariyorsun
Bebegini sallama omuzuna koy gez evin icinde omuzunda uyur
Forumda meme yarasi icin birsey paylasilmisti bulursam atarim
Mamaya sarilma hemen doymadigini dusunuyorsan dr a gidersin
Dr muayene eser kilosuna bakar oyle baslatir yada gaz ilaci verir
Yuksek ihtimal gazdan agliyor
ama o pedlerle hiç hava alamıyor göğüs ve iyileşmesi için hava alması önemli. göğüs kalkanına bi bak canım sen ihmal etme. hem hava aldırıyor hem sütün akmasını önlüyor. kalkan içerisinde sütün birikebiliyor. kendi kötü tecrübelerimi ayrıntılı anlatmak istemiyorum ama iyileşme olmuyorsa göğüs yaralarında biran önce önlemlerini değiştirmelisin çünkü bundan kötüsü olmaz deme daha fena olabilir o yaralar.Lansinoh aldım kullaniom da emzirince yine aynı oluyo. göğüs pedi kullanmayinca da ustume akiyo
Emmeyi bilmio bu çocuk damagiyla eziyo isiriyo gibi. ilk agzina alista yutkunuyo sonrasında sadece cigniyo yutkunmuyo. yoksa 18 gündür bu yaralar gecmezmiydi. almadığım krem denemedigim şey kalmadı. psikolojim tamamen alt üst oldu. gecede uyumuyo gündüz de surekli skiniyo gazi var. Gaz damlaları aldık kâr etmiyo. insan çocuğunu görmek istemez mi ben o dereceye geldim cocugu görmek istemiyorum. annemle bj çocuğa bakamiyoz durmuyo surekl8 agliyo. dua edin psikolojim düzelsin bari. çok bunalimdayimama o pedlerle hiç hava alamıyor göğüs ve iyileşmesi için hava alması önemli. göğüs kalkanına bi bak canım sen ihmal etme. hem hava aldırıyor hem sütün akmasını önlüyor. kalkan içerisinde sütün birikebiliyor. kendi kötü tecrübelerimi ayrıntılı anlatmak istemiyorum ama iyileşme olmuyorsa göğüs yaralarında biran önce önlemlerini değiştirmelisin çünkü bundan kötüsü olmaz deme daha fena olabilir o yaralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?