- 7 Nisan 2016
- 312
- 300
- 33
Ve sütüm yetmiyor diyedmama vermeyin, gazgsancısı vardırv emzirdikçe genişleyecek mide, bagırsaklar alışacak, baharatlı şeyler tüketmeyin, acılı daÜzülmeyin o sadece sizi istiyor bakamıyor değilsiniz, yazılanlar gibi dünyaya uyum süreci..
Lansinoh aldım kullaniom da emzirince yine aynı oluyo. göğüs pedi kullanmayinca da ustume akiyogüle güle büyüt bebeğini canım. göğüs yaralarına da dikkat etmen gerekir. ben çok çektim bu konuda 4,5 ay iyileşmemişti. bi kere sütyen kullanma. Göğüs pedi de kullanma. muhakkak hava alması gerekir göğüslerinin. göğüs kalkanı da kullanabilirsin gerçekten işe yarıyor hava aldırmak açısından.ikincisi göğsünde açık yara oluştuysa karbonatlı su ile temizle her emzirmede hem göğüs uçlarını hem bebeğinin ağzını. yoksa iltihaplanıp daha büyük sorunlarla karşılabilirsin Allah korusun. üçüncüsü her krem jel doğal ilaçlar herkese iyi gelmiyor. hangisi sana iyi geliyorsa biran önce iyice gözlemle ve kullanmayı sakın ihmal etme.
1,bucuk ikiisaatte bir emerdi kızım ilk 6_8ay sonra ek gıdagderken azalıyor emzirme sıklığıAynen çok zormus derler ya anne olmadan annenin kıymeti bilinmezmis diye doğru soluyolar
Bebek ağlarken ayrı odada nasil yatcamMerhaba benim kızımda hem gaz vardı hemde popoda çatlak varmış doktora gösterin sizde de olabilir, kremleri kuşlanınca azaldı ağlaması, ve yapıya bağlı benim kızım 21aylık hala çok uyumaz, yanında istigpr sizi, emzik almıyorsa size daha bağımlı oluyor, bol bol emzirinesakinleşsin, gece gidin ayrı odada uyuyun bi 5saat bile uyusanız sütünüz toparlar, benim uykusuzluktan süt bitecekken birkaç kez böyle yaptım işe yaradı, üzülmeyin geçiyor hepsi, sütü sağın bol su için çoğalsın
Bebeği emzirip babasına verdim o gece babası ilgilendi uykusuyla gazıyla, yine ona süt olsun diye bi gece emzirip vericeksinizBebek ağlarken ayrı odada nasil yatcam
Ya da anneniz bi yakınınız siz emzirdikten sonra uyutabilirBebeği emzirip babasına verdim o gece babası ilgilendi uykusuyla gazıyla, yine ona süt olsun diye bi gece emzirip vericeksiniz
Hergece değildtabi sütüm bitmek üzereyken iki kez yaptımytoplamda o kadark mecburi durumlardaYa da anneniz bi yakınınız siz emzirdikten sonra uyutabilir
Oy kuzum kıyamam , çocuk dr gösterin kalça çıkığı , kabızlığı vs bir şey olmasın çocuğun , eğer bir şeyi yoksa aç kalıyor olabilir , üşüyor olabilir ya da sadece huysuz olabilir :) Ablam öyleymiş sebepsiz sürekli ağlarmış 46 yaşına geldi hala aynı hala aynı :) Bir de doymuyorsa mama verin tabi mama verdiğiniz için günde 2-3 defa 1 çay kaşığı su içirin. Benim de ilk dönem mama ile beslendi bebeğim ve su verdik Dr.söyledi.Tutamiyo ki dusuyo ağzından
göğüsleriniz çok mu yara olmuştuBende surekli agliyo emzirdigim halde ağzıyla aranıyor diye mama veriyodum yetmiyo doymuyo heralde diye
onu takacağınıza eski başörtü yazmalardan kesin sık sık değiştirinLansinoh aldım kullaniom da emzirince yine aynı oluyo. göğüs pedi kullanmayinca da ustume akiyo
Evet uçları yarik yarik oldu ağlaya ağlaya emzirmeye devam ettim ama dayanamadım artık.iki gündür yine emziriyorumgöğüsleriniz çok mu yara olmuştu
yanlış anlamayın ama hepimizin de oldu dayanmalıydınız
kanıyor falan mıydı keşke hiç mama vermeseydiniz
sabretmeye çalışın ve bol bol emzirin
Allah analı babalı büyütsün
Pamukcuk olmuş bide agzi ondan da ağlar mi ben pamukcuk olduğunu bile anlamadım mama kalıntısı saniyodum anneler herşeyi anlar diyolar ben niye bebegime yetemiyorum tecrubesizim tamam daonu takacağınıza eski başörtü yazmalardan kesin sık sık değiştirin
size ozon yağını önerebilirim göğüs uçları için memeyi vermeden temizleyeceksiniz ama
ilk bebek normaldir öyle düşünmeyinPamukcuk olmuş bide agzi ondan da ağlar mi ben pamukcuk olduğunu bile anlamadım mama kalıntısı saniyodum anneler herşeyi anlar diyolar ben niye bebegime yetemiyorum tecrubesizim tamam da
Yo saati degisiyo surekli agliyo. fon makinasi sesi dediler açıyorum banamisin demiyo emzirirken susuyo yatağa bırakınca baslio ağlamaya bazen sallayinca susuyo bırakınca oda basliyo kaç gecedir ayağımda sallayarak uyuttum o ayağımda uyuyo bnde oturduğum yerde
Pamukcuk olmuş bide agzi ondan da ağlar mi ben pamukcuk olduğunu bile anlamadım mama kalıntısı saniyodum anneler herşeyi anlar diyolar ben niye bebegime yetemiyorum tecrubesizim tamam da[/QUOT
bi miktar suya birazcık karbonay koy karıştır.Ellerin temiz haldeyken temz bir tülbenti parmağına dola o suya batır haif ıslaklığını al parmağına doladığın bezin bebeğin dilini damağını incitmeden sil güzelce.düzelecektir pmaukçuk.biberon kullanıyorsa temizliğine dikkat et tekrar pamukçuk olmasın.emzriyorsan meme ucunu emzirme öncesi temizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?