Benim oglum diş çikarana kadar hic hasta olmadi. 10aylikken basladi. Diş döneminde ateslendi, sadece ates dusurucu kullandik. Yani gecen kış hic hastalanmadan gecti sukur.
Ev sicakligi 18-22 derece arasi idealdir. Bize 20derece iyi geliyr. Gece içine body, uzerine de penye pijama takimi giydirip yatiriyrdum. Benimle uyudugu icin benim yorganimi kullandi

ama hep acardi uzerini. Gece corap giydirmeyin. Vucutlari ısılarini el ve ayakla sagliyor, yani ateslenmelerini engelleyen sey el ve ayaklarinin acik olmasi. Gunduz de body, uzerine penye kiyafeti ve penye yelek giydirdim. O kadar. Her gun mutlaka hava aldirdim. Eger cok soguksa iyice giydirip balkona cikardim 10dk. Nefes alsin diye. Ne zaman gunes gorsem 15-20dk sokaga cikardim mutlaka ki size de iyi gelir. Bir de yerde oynuyrsa, yere kalinca birseyler serip uzerine koydum ki soguk almasin diye. Sizden de anne sutunu aldikca iyice direncli hale gelir zaten. Yazin hergun yikadim. Kisin cok soguklarda haftada 2 kez yikadim. Onda da evin en sicak odasinda yikayabilirsiniz. Ogle vakitlerinde yikardaniz hem oglen guzel uyur hem de aksam aman usudu hasta olur endiseniz olmaz.