- 11 Haziran 2017
- 622
- 527
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden kotu etkısı var ama cok dogal zeytın yagıSiz ayaklarınızı sıcak tutun canım. Rezene çayı için ve bacaklarını hafif hafif çek bırak hareketi yaptırın.
zeytin yağını poposuna sürüyorsanız yapmayın. Çok kötü etkileri var.
yok sadece anne sutu .. Ikı gun once lavman yapıldı catlıyordu cocuk poposumu yanıyor kı boyle aglıyor bılmıyorum ve erken dogdu 2.5 kilo suanMamayla mı besleniyor?
Mamasını değiştirin ve doktora götürün makattaki çatlak için.
Selam arkadaslar.. Yenı dogan bebegim var gazı cok uykusundan uyanıyor poposu kanadı ne yapsam işe yaramıyor zeytın yagı fon makinası vs ne varsa denedım bebegım rahat etmıyor buyuk bir dert ben yemek bile yiyemiyorum fıkırlerınız var mı bu hep boyle mı olacak![]()
tesekkur ederım zeytınyagını ısıtacagım birdaha .. Uykusundan uyanıyor kasıla kasıla ve meme ye saldırıyor normal mi benım bıldıgım emmek ıstemex gazlı olan ama kızım saldırıyorGazlı bir bebekse bir çok yöntem ilaç masaj deneyip uygun yolu bulabilirsiniz ama eğer kolikse benim bebeğim gibi hiç bir çözüm yolu yok. 6 ay çektim geberdim desem yeridir. . birde makat çatlağı için bir götürün dr.a. z.yağını ısıtıp asitini alın derler. Direk sürülmezmiş.
Eskiden anneler çocukların popo deliğine sürerlerdi. İçine sokar şekilde ondan bahsediyorum. Diğer türlüsünü bilmiyorum ama bebeğiniz çok küçük mutlaka bir doktora sorun.neden kotu etkısı var ama cok dogal zeytın yagı
gazli bebek emmek ister. emerken dah rahat gaz cikartirlar daha rahat kaka yaparlar. makattaki catlak icin dr a gorunun. ege iyilestiremezseniz daha cok cekersiniz. youtube da gaz masaji var onu yapin. ilik dus aldirin karnini ovun keza siz de biraz rahatlayin. kimyon tohumu demleyin v icin.tesekkur ederım zeytınyagını ısıtacagım birdaha .. Uykusundan uyanıyor kasıla kasıla ve meme ye saldırıyor normal mi benım bıldıgım emmek ıstemex gazlı olan ama kızım saldırıyor
slm cnm yediklerine dikkat etmelisin hayırlı olsun bebişin bol bol su iç cnm günde 5 lt bide gazdan dolayı poposu kanaması mantıklı değil bence baska bi sıkıntı olabilir baktın çözğm bulamıyorsun dr a göster biSelam arkadaslar.. Yenı dogan bebegim var gazı cok uykusundan uyanıyor poposu kanadı ne yapsam işe yaramıyor zeytın yagı fon makinası vs ne varsa denedım bebegım rahat etmıyor buyuk bir dert ben yemek bile yiyemiyorum fıkırlerınız var mı bu hep boyle mı olacak![]()
cok tesekkur ederim araştıracagımGazli bebekler için kiraz çekirdeği yastıkları var. Kullanmıyorsanız araştırabilirsiniz , insallah faydasını görürsünüz
bende oyle yaptım ama cocuk rahatlasın dıye yapıyordum simdi yapmayı dusunmuyorumEskiden anneler çocukların popo deliğine sürerlerdi. İçine sokar şekilde ondan bahsediyorum. Diğer türlüsünü bilmiyorum ama bebeğiniz çok küçük mutlaka bir doktora sorun.