Tecrubeli annenler

Gazli olan bebek memeye saldirir.
Eger tok oldugundan eminseniz hemen meme teklif etmeyin bi oncekinin gazini atamamisken yine emip gaz birikimi olmasin.
Gazini cikartmayi deneyin emzirmeden once.
Kullandiginiz gaz damlasi varsa hergun ayni saatlerde vermeye ozen gosterin.
Siz kendiniz ayaginiza corap giyin.rezene ihlamur icin.gaz giderici aktardan alabilecegin bitkiler var onlari kendin ic.hatta bebegine bi kac damla agzina rezene cayindan damlatabilirsin.ilik ilik ihlamur icir bi kac cay kasigi.
Karnina sicak masaj yap
Sadece emen bebekde makat catlagi icin doktora basvurun o cok sıkinti yapar bebege.
Kakasini yapamadigi zaman mamasinin icine zeytinyagi 1 cay kasigi koyuyordum daha rahat yapmasini sagliyordu.saf zeytinyagi olmasina dikkat edin.
Bende erken dogum yaptim kivezde kaldi bebegim ve bu dediklerimi bende yaptim
Emdikten sonra gazini cikarmadan yatagina yatirmayin
Gazli yiyeceklerden iceceklerden tamamen uzaklas
emdikten sonra gazı cıkmasını ısteyınce se uyanıyor bu seferde siz ne yapıyorsunuz gazı hemencıkıyor mu ben mı beceremiyorum birde

Siz ayaklarımızı belanızı sıcak tutun. Yine siz stres ve sinir yapmayın.

Sütle beraber gaza çocuğunuza gecer

emdikten sonra gazı cıkmasını ısteyınce se uyanıyor bu seferde siz ne yapıyorsunuz gazı hemencıkıyor mu ben mı beceremiyorum birde
Biogia damla hergun ayni saatlerde vermen gerekir.omzuna yatir yavas yavas gazini cikar.
Kac gunluk/ayliksiniz suan

Daha yeni dogumsa uyanmaz yatagina yatir tekrar uyur kendisi.hafif mizirdanmasina musade et yataginda.

tesekkur ederım zeytınyagını ısıtacagım birdaha .. Uykusundan uyanıyor kasıla kasıla ve meme ye saldırıyor normal mi benım bıldıgım emmek ıstemex gazlı olan ama kızım saldırıyor
Benimki kolikti ve emmesi 5 dk yı geçmezdi. Ama kolik ve gazlı olan bebek emerek kendini rahatlatmaya calışırmış ve emdikçede gaz artarmış.

Her gün aynı saatte 2 -3 saat süren ve naparsan yap susmayan bebek koliktir. Ama zaman zaman ağlayan memeden sonra kıvranan kaka yapmada zorlanan yapınca rahatlatan bebek gazlıdır. Masaj rahatlatır. Asla gaz yapan hiçbir yiyeceği yeme ...

Biogia damla hergun ayni saatlerde vermen gerekir.omzuna yatir yavas yavas gazini cikar.
Kac gunluk/ayliksiniz suan

Daha yeni dogumsa uyanmaz yatagina yatir tekrar uyur kendisi.hafif mizirdanmasina musade et yataginda.
erken dogdu suan 1 aylık tam .. O damlalar zararlı degil mi aynı saatte verilecegını bilmiyordum bide kac damla.sırtına vuruyorum ama olmuyor kac dakka vursamda

Benimki kolikti ve emmesi 5 dk yı geçmezdi. Ama kolik ve gazlı olan bebek emerek kendini rahatlatmaya calışırmış ve emdikçede gaz artarmış.

Her gün aynı saatte 2 -3 saat süren ve naparsan yap susmayan bebek koliktir. Ama zaman zaman ağlayan memeden sonra kıvranan kaka yapmada zorlanan yapınca rahatlatan bebek gazlıdır. Masaj rahatlatır. Asla gaz yapan hiçbir yiyeceği yeme ...
neler yememm lazım

Doktora gittik ve catlak oldugunu soyledi krem verdi iki uc gun yine ayni sekilde agladi durmadi ama iki yada uc gun sonra duzeldi butun huysuzlugu aglama krizleri bitti iki tane krem vermisti cok iyi gelmisti
Geçmiş olsun tekrardan
Bizimde çatlağımız var anestol ve fito verdi ama henüz tam olarak geçmedi:(
O yüzden sordum teşekkür ediyorum

Geçmiş olsun tekrardan
Bizimde çatlağımız var anestol ve fito verdi ama henüz tam olarak geçmedi:KK43:
O yüzden sordum teşekkür ediyorum
Tesekkurler sizede cok gecmis olsun bi kac gun icinde etkisi olur cok zor bebekler dayanamiyo malesef bizede ayni ilaclari vermisti doktor ins en kosa surede atlatirsiniz

Tesekkurler sizede cok gecmis olsun bi kac gun icinde etkisi olur cok zor bebekler dayanamiyo malesef bizede ayni ilaclari vermisti doktor ins en kosa surede atlatirsiniz
Evet çok zor:(
Benim ikiz
Birisi çatlak birisi aşırı pişik o kadar çok ağlıyorlar ki dayanmak çok zor:((

Selam arkadaslar.. Yenı dogan bebegim var gazı cok uykusundan uyanıyor poposu kanadı ne yapsam işe yaramıyor zeytın yagı fon makinası vs ne varsa denedım bebegım rahat etmıyor buyuk bir dert ben yemek bile yiyemiyorum fıkırlerınız var mı bu hep boyle mı olacak :KK43:

Gaz damlaları çok işe yarıyor. Benim ilk kızımda çok gaz problemi yaşadım damlalar hayatımı kurtarmıştı. Bide sağlıkocağındaki hemşire önermişti o da çok işime yaradı bi çay kaşığı zeytin yağına kimyon dök biraz iç sendeki tüm gazı çıkartıyor.

Allah yardimcin olsun bende pisik icin sudokrem kullaniyorum baya faydasini gordum ama bazen oda ise yaramiyo bu seferde her altini aldigimda saf suyla temizliyorum cogu zamn yikiyorum ve pudra kullaniyorum o zmm popoda nem olmayinca daha cabuk iyilesiyo nemli kalirsa popo cok kotu oluyo pisik

Back
X