Merhalar canımcımlarım
eşimle 5. yılımıza gireceğiz 7 aylık evliyiz.... Bu 5 yıla neler neler sığdırdık, birbirimizin herşeyi olduk.....
Eşim 7 yaşında babasını kaybetmiş onca maddi manevi sıkıntı içinde kendi imkanlarıyla üniversiteyi okumuş,, Ne zorluklarla bugünlerine gelmiş.....
Ben ise çok güzel anılarla dolu çocukluğumun ardından 20 yaşımda anne babamın ayrılığının üzüntüsünü hala üzerinden atamamış biri olarak eşimle yeniden doğdum...
Ne zorluklarla evlendik.... Ahhhh anlatsam gözyaşlarıyla okursunuz... Neler çektik neler yaşadık..... Ne zararlar gördük en yakınlarımızdan... Ailesindende çok zararlar gördük onları unutmak istiyorum yapamıyorum...
Eşime büyük bi sevgiyle bağlıyım..... Ama oturmayan bişeyler var, minicik sebepten büyük kavgalar çıkabiliyo... Birbirimizi çok üzüyoruz... Kendimi ve onu tanıyamıyorum.... Birbirimizi çok kırıyoruz.. Hayattan soğuyorum... inanamıyorum olanlara... Ufacık sebepler bizi birbirimize düşürüyo.... Sebebi unutup birbirimize söylediğimiz sözlere takılıyorz..
Mutlu olmak istiyorum,,,, Lütfen yardımcı olun...
Tecrübeli arkadaşlar yazabilirler mi lütfen bunlar evliliğin oturma süreci mi ????????????
Seni çok iyi anlıyorum canım
Biz de 3 yılı geçti evleneli hatta 10 aylık bi oğlumuz var.
Eşimle çok iyi anlaşıyoruz aslında .Beni ,benim onu sevdiğimden daha çok sever ve düşünür
Ama gel gör ki ikimiz de sinirlendiğimizde ne dediğimizi bilmiyoruz çok sık tartışıyoruz,birbirimizi çok kırıyoruz,küsüyoruz.Ertesi gün de barışıyoruz hiçbişey olmamış gibi.Zaten tartışmalar da çok saçma sapan gereksiz şeyler yüzünden oluyor ve büyüyor.
Barıştığımız da özür diliyor benden.Ben pek dilemem çünkü genelde o çıkartıyor sorun.
Normalde tartışmadığımız zamanlarda çok iyiyizdir güleriz eğleniriz iyi vakit geçiririz .
Böyle işte yalnız değilsin diye yazmak istedim
buna oturma süreci değilde 2 ayrı insanın aynı evi ve hayatı paylaşmaya alışma süreci diyelim
daha çok yeni böyle sorunların olması normaldir zamanla evlilik anlamında ikinizde olgunlaşırsınız ve rayına oturur diye ümit ediyorum
canım içimi rahatlattın sağol... bazı arkadaşlarım 2 yıldan sonra oturuyor diyo, 2 ayda 1 kavga ediyoruz artık diyorlar sizdede öylemi ?? çocuk sizi nasıl etkiledi??
çözmek için konuşmak gerek değil mi ?? ben hemen konuşma yanlısıyken eşim bekleme taraftarı... bu durumda beni çileden çıkarıyo
umarım canım.... o zaman ne kadar acaba... bişeyler kalıcı olarak zarar görmeden olsa keşke... aşk devam ediyomu peki
biz yılbaşında 10.senemize giricez evliliğimizde 5 aylık, çok didişmiyoruz ama benim eşim çok uyumlu ondan heralde, en iyi arkadaşımda o, aşktan sevgi güzel bi viraj aldık allah daim etsin tek duam bu
ahh canım benimm allah daim etsin
içini rahatlatırmı bilmem ama ben aynı kendimizi gördüm yazdıklarını okurken..ve gülümsedim.2 yıllık evliyiz,evlendiğimizin ilk aylarında ettiğimiz kavgaların haddi hesabı yoktur,kapılar çarpılırdı gecenin bir yarılarında,oturur boşanma kararı verirdik gecenin 2 sinde :)) en fazla 3 gün kavgasız dururduk sonra bir kıyamet daha. ama birkaç ay bilemedin 1 sene sonra artık 15-20 günde bir tartışmaya başladık,sonra ayda bir..şimdi 7 aylık bir oğlumuz var ve nerdeyse hiç kavga etmiyoruz.resmen flört dönemimizi yaşıyoruz yeniden,hatta dahada büyük bir aşkla..hergün işdeyken mesajlaşırız,hergün bana gülller getirir,aşkımmm demeden konuşmayız..herkes bizim evliliğimizi örnek gösterir resmen. desekki biz bu kavgaları ediyorduk hayatta kimse inanmaz :)) önemli olan bu kavgalarınızı kimseye en önemliside ailenize anlatmayın,yansıtmayın..kol kırılsın yel içinde kalsın.çünkü araya 3.kişiler girdimi yuz göz olursunuz. dahada önemlisi tartışmalarınızda öfkenizi kontrol etmeyi öğrenin,saygıyı bırakmayın elden.nekadar sinirli olursanız olun sakın HAKARET ETMEYİNN !! GERİSİ HİKAYE..geçiyo,unutuyosun :)) her evlilikte oluyo yani,anormal bir durum yaşamıyorsun korkma,sabırlı ol...
içini rahatlatırmı NE DEMEK... YAZDIKLARINI BUYUK Bİ MUTLULUKLA OKUDUM.. NE KADAR SEVİNDİM SENİN ADINA... DARISI BAŞIMA İNŞALLAH.. OĞLUNDA MUTLULUĞUNUZA MUTLULUK KATMIŞ...
3. KİŞİLER KONUSUNDA ÇOK HAKLISIN EŞİM BUNU ANLAMAK İSTEMİYO SIKINTI OLUNCA ANNEMİ ARIYO DİREK ;( NAPCAM BİLMİYORUM
Merhalar canımcımlarım
eşimle 5. yılımıza gireceğiz 7 aylık evliyiz.... Bu 5 yıla neler neler sığdırdık, birbirimizin herşeyi olduk.....
Eşim 7 yaşında babasını kaybetmiş onca maddi manevi sıkıntı içinde kendi imkanlarıyla üniversiteyi okumuş,, Ne zorluklarla bugünlerine gelmiş.....
Ben ise çok güzel anılarla dolu çocukluğumun ardından 20 yaşımda anne babamın ayrılığının üzüntüsünü hala üzerinden atamamış biri olarak eşimle yeniden doğdum...
Ne zorluklarla evlendik.... Ahhhh anlatsam gözyaşlarıyla okursunuz... Neler çektik neler yaşadık..... Ne zararlar gördük en yakınlarımızdan... Ailesindende çok zararlar gördük onları unutmak istiyorum yapamıyorum...
Eşime büyük bi sevgiyle bağlıyım..... Ama oturmayan bişeyler var, minicik sebepten büyük kavgalar çıkabiliyo... Birbirimizi çok üzüyoruz... Kendimi ve onu tanıyamıyorum.... Birbirimizi çok kırıyoruz.. Hayattan soğuyorum... inanamıyorum olanlara... Ufacık sebepler bizi birbirimize düşürüyo.... Sebebi unutup birbirimize söylediğimiz sözlere takılıyorz..
Mutlu olmak istiyorum,,,, Lütfen yardımcı olun...
Tecrübeli arkadaşlar yazabilirler mi lütfen bunlar evliliğin oturma süreci mi ????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?