Tecrübeli bayanlar yardım lütfen

Benim ki siyah ama malesef çok toz gösteriyor leke belli ediyor kesinlikle beyaz diyorum bende

KK bayanları bosch ankastre set almak istiyorum ama tecrübelere ihtiyacım var.

Ocak siyah mı beyaz mı gri mi olmalı?
Cam mı inox mu?
Hangisinin temizliği kolay oluyor?

Sayın moderatörler konumu hemen taşımayın lütfen, bdv haricinde konu açınca cevap alamıyorum
:KK1:

bosch iyi marka , cam rengi kaliteyi etkilemez sanirim ama cam ocaga uygun sekilde temizlemenizi oneririm,bastan iyice arastirip ona gore uygun deterjan ve bezle yapin temizligini. Abim bekarken heves edip aldida tasan yemek uzerinde tabi hemen sogumadigindan yaniyor sonra denemedigi sunger deterjan alet kalmadi kazimak icin tamamen eskisi gibi parlak gorunmedi hicbirzaman. Ha bide tencerelerin altida iz yapabiliyor bazen hassas sey yani eliniz agir biriyseniz dikkatli kullanmazsaniz yipranir.

söylerim canım
Buldum
highgenic-urun-cekimi-1.webp

advers advers Buzdolabın,bulaşık makinen ne renklerde peki? Dediğim gibi benim gri,tüm eşyalarım boschun ve çok çok memnunum.Bekarken annemin Bosch siyah set üstünden memnun değildim. Camsille de silinse bir nebze iz oluyor ve 10-15 senelik belki daha fazladır kullanıyor,bazı kısımları soyuldu. Ben diğer eşyalarının renginden al derim

Buzdolabı ve bulaşık makinesini de yenileyeceğim, uyumlu olsunlar diye öncelikle ankastre rengine karar vermeye çalışıyorum

Beyaz eşya dediğin beyaz olur kafasındayım ben.

Evlendiğim dönemde beyaz ankastre bulmak çok zordu. Markaların çoğunda yoktu, olanlarda da inoxların ya da camların iki katına yakındı fiyatları.

En son arçelikten karbeyaz set aldık. Çok içime sinmeden aldım ama iyi ki almışım diyorum şimdi. Çok çok iyi çıktı, severek kullanıyorum. İlk günkü gibi pırıl pırıl duruyor, çizik yok leke yok. Temizliği kolay.

Beyaz candır.

Benim ki siyah ama malesef çok toz gösteriyor leke belli ediyor kesinlikle beyaz diyorum bende

Ankastrede de beyaz iyi durmuyor sanki

KK bayanları bosch ankastre set almak istiyorum ama tecrübelere ihtiyacım var.

Ocak siyah mı beyaz mı gri mi olmalı?
Cam mı inox mu?
Hangisinin temizliği kolay oluyor?

Sayın moderatörler konumu hemen taşımayın lütfen, bdv haricinde konu açınca cevap alamıyorum
:KK1:
Bosch gri inox kullanıyorum ben de çok memmunum.. ne iz kalıyo ne bi şey.. bikaç arkadaşımdan camın patladığını duyduğum için korktum almadım.. kv de beyazı var çok da güzel leke iz hiçbi şeycik kalmıyo kullanım açısından 2 renk de çok rahat

Back
X