Tecrübeli erkek karısından soğur mu?

E

esraser

Ziyaretçi
akrabam olan biriyle görücü usulü tanıştık. benden 7 yaş büyük biri çok fazla cinsel tecrübesi olduğunu düşünüyorum. çünkü ailesiyle oturmuyor ve başka şehirde yaşıyor.

benim kafama takılan şey ben daha önce hiç biriyle birlikte olmadım acaba onu cinsel yönden ya tatmin edemezsem benden soğur mu?
yani çok deneyimi olması ve benim tecrübesizliğim sonucu ilerde sorun yaşayabilir miyim? benneyaptımki
 
BENCE O SANA DEGILDE ERKEK ARKADASINA BAGLI BIRSEY.ACIGI BEN DE 1 SENE ONCEYE KADAR ACAYIP SAF SALAKDIM O KONUDA AMA ERKEK ARKADASIM ONCE FIKRALAR SAKALARLA FILAN BENI BILINCLESDIRDI.BANA CINSELLIGIN HIC DE UTANILACAK,AYIP BIRSEY OLMADIGINI OGRETTI.BU ARADA SAKIN YALNIS ANLAMA BIRLIKDE OLMAK LAZIM DMEIYORUM.AMA TECRUBELIYSE SENI BU YONDE CIZGIYI ASMADAN BILGILENDIRMELI VE KORKUNU ALMASI LAZIM.AYRICA SENIN TECRUBESIZLIGIN NE KADAR MASUM VE DOGRU OLDUGU GOSTERIR.TEBRIK EDERIM.ERKEK ARKADASININ DA BUNDAN SOGUMASI DEGIL DE SENLE GURUR DUYMASI LAZIM.BENIM SEVGILIM BENIM BU HUYUMA ASIK OLDU ILK BASDA
 
daha şuan yeni tanıştığımız için bu konuları konuşmuyoruz. buradan takip ettiğim kadarıyla az çok bilgim var ama ya onu tatmin edemezsem yetersiz kalırsam ve bu yüzden başkalarına yönelirse diye düşünüyorum.
 
OLURMU OYLE SEY CANIM ARKADASIM.ZATEN GOZU BASKA YERDE OLSA SEN NE KADAR TATMIN EDERSEN ET YAPICAK.HUYU OYLEYSE BAHANE EDER EN FAZLA.AYRICA ILISKI SADECE CINSELLIGE DAYALI DEGIL KI.BU KADAR KAFANA TAKARSAN ZATEN O ZAMAN SORUN OLUR.BENIM DE NETDEN ALDIGIM BILGILERE GORE NE KADAR KAFAYA TAKAR VE KORKARSAN O KADAR SORUN YASAMA ORANIN BUYUK OLUR.BEN HIC CINSEL ILISKI YASAMADIM SADACE OKUDUGUM VE DUYDUKLARIMI DIYORUM SANA GUZELIM.BASKA EVLI ARKADASLAR BAKALIM NE DIYECEK.BELKI ONLAR DAHA FARKLI SEY DERLER
 
verdiğin bilgiler için saol misshuseynova. bakalım evli arkadaşlarda aynı şeyleri söyleyecek mi
 
Canım benim, hiç kafana takma böyle şeyleri. Kızların söylediklerine katılıyorum.
Benim de hiçbir tecrübem yoktu ama inan bana erkekler tecrübesiz olan eşleriyse daha çok memnun oluyorlar. Herşeyi kendilerinde gördüğü için. Sadece evlenince düşüncelerini net bir şekilde söyle ve küçük oyunlardan zevk aldığını hissettir. İnan hiç endişelenmene gerek yok. Zamanla herşey yerine oturacaktır.
 
Tam aksi olur diye düşünüyorum :1closedeyes:
 
henüz bakire olduğun için evlenene kadar tatmin edememen çok normal.. bu yüzden gözü dışarıya kayacaksa kaysın zaten.. sonrasında bakire olmayan kızla evlenmem demeyi biliyorlar.. neyse sonucta evlendikten sonra zaten onun isteklerine cevap vereceğin için onu tatmin edememen gibi birşey söz konusu olmaz canım.. bir şekilde o veya sen ilişki esnasında hoşlandığınız şeyleri zaman içerisinde birbirinize öğretmiş olucaksınız zaten ve tatminsizlik diye birşey kalmayacak.. gönlünü ferah tut..
 
Güzelim Sonuçta Biseyleride Yasayarak ögreniceksin Herseyi Onun Kadar Da Iyi Bilemezsin Zaten E Nede Olsa Bi Erkek Bende Evlendikten Sonra Herseyi öğrendim
 
aman güzelim kafana takdığın şeye bak olurmu hiç öyle şey, çoğu erkek tecrübeli ona bakarsan , tecrübeli olduğu hem daha iyi sana nasıl davranacağını bilir ve senin tecrübesiz olman daha hoş birşey emin ol.

Hangimiz evlendiğimizde tecrübeliydikki . Kaçımız evlenmeden önce ilişki yaşadıkki. Nişanlılığımızda konuştuğumuzda yaşadığımız şeylerde hep yüzeysel. Ben değildim şahsen tecrübeli ve evliliğimde bu tarz bir sorun yok güzelim.
 
Canim seni korkutmak istemem ama bir arkadasimda oyle biriyle evlendi ve ilk zamanlar cok zorluklar cekti.Adam alismis tecrubeli atesli kadinlara arkadasimda yazik tecrubesiz utangac.Adam gurur duyacagina kiza baski yapti soguk davrandi.Tabi sonra duzeldi ama ilk zamanlar gercekten zor durumdaydi.

Umarim senin esin olucak kisi daha insan ve daha anlayisli olur canim..
 
Senden ilk günde ateşli hatun olmanı beklememeli:mymeka:
Sabırlı ve anlayışlı olmalı...:1closedeyes:
Zamanla sende ona alışırsın kafamçokkarıştı
 
bence erkekler zaten tecrübeli biriyle evlenmez hoşlarına gider yani tecrübesiz olmamız.
 
daha şuan yeni tanıştığımız için bu konuları konuşmuyoruz. buradan takip ettiğim kadarıyla az çok bilgim var ama ya onu tatmin edemezsem yetersiz kalırsam ve bu yüzden başkalarına yönelirse diye düşünüyorum.

bu dusuncen tamamen yersız bence,
neden baskalarına yonelsınkı,bakıre bırıyle evlendıgı ıcın,tam tersı olur bence
 
yapma be güelim olurmu öyle şey,:teselli:

bizde bu erkekleri dünyanın merkezi yaptık,

daha önce ilişkiye girsek suç,girmesek yine suç,CADIARZU


girersin namussus ,benim karım ilk benim olmalı,gözünü bende açmalı,saf temiz olmalı derse napıcam deriz,

girmezsin tecrübesiz,onu tatmin edemem,ona zevk veremem,başkasına giderse napıcam deriz,

ooooo aslında onları biz şımartıyoruz bizzz:kahve:

o zaman hepimizi kocası alsın başını gitsin madem öyle yapmayın nolur siz kendinize güveninde ,öz güveniniz olsunki başınız dik olsunki onlarda başkalarına gitmesin,
 
Son düzenleme:
Ben gözumu onda açtım
O benım ılk erkegım
Bana her seyı o ögrettı

bak bunlar gurur verırcı seyler bır cok kadın ıcın, ben dıle getırmem ama dogru sözler,
7 yas buyuk deneyımlı

sen deneyımlıden kasıt olarak doymus bırınden bahsedıyorsun sanırm ?
adam doymussa benı ne yapacak dımı , sen ne yapıcaksın once onu düşün bence..

adamların kısılıklerıne gore cok degısıyor bazı buyukler duyuyoruz adam gelmıs 45-55ıne haala ıstekl
bazılarını duyuyoruz 30unda cıt yok..
doymus doymamıs, deneyımlı deneyımsız

sen ona bakma sana verdıgı ılgıye doyuma sevgıye bak..

ayrıca bakıre kadn alıyor daha ne yapıcaksın elınden bundan ıyısı gelır mı şekerım ?
deneyımlı kadını kım ne yapsın deneyımlı erkek almak lazım kı mutlu etsın, ama deneyımlı kadını alan almak ısteeyen pek az .. şu zamane genclerı sadece ..
 
şu an düşüncelerde olması gereken biri varsa o da o:tomato:
"benim bu kadar kırdığım fındık var, benimle evlenmek istermi acaba" diye düşünmeli:kahve:
 
akrabam olan biriyle görücü usulü tanıştık. benden 7 yaş büyük biri çok fazla cinsel tecrübesi olduğunu düşünüyorum. çünkü ailesiyle oturmuyor ve başka şehirde yaşıyor.

benim kafama takılan şey ben daha önce hiç biriyle birlikte olmadım acaba onu cinsel yönden ya tatmin edemezsem benden soğur mu?
yani çok deneyimi olması ve benim tecrübesizliğim sonucu ilerde sorun yaşayabilir miyim? benneyaptımki

OLACAĞINI SANMIYORUM CANIM ZATEN SEN TECRÜBELİ OLSAYDIN ABES OLURDU DEĞİLMİ?
ERKEKLERİN ÖZELLİKLE TECRÜBESİZ VE TEMİZ OLUŞUMUZ EN BÜYÜK TAHRİK NEDENİ DYE DÜŞÜNÜYORUM..O ÖĞRETİR SANA..:nazar:
 
canım aklı başında olan bir erkek ne kadar tecrübeli olursa olsun evlenince sadık olmayı başarır bu kişilikle,ahlak yapısıyla alakalı.ona bakarsan bekarken hiçbişey yapmayıp,evlenince kuduranlar da var.sen bu kuruntuları bırak da onu tanımaya çalış hayatta hiçbirşeyin garantisi yok ama huzur bir erkeği(tabii karakteri sağlam olacak)eşine bağlayan etkenlerden biridir.zaten zamanla evlendikten sonra sende dişi kurt olursun eşine karşı merak etme.
 
yahu ayrı şehirde ailesinden uzak yaşıyor diye adam seks uzmanı mı oldu bunu da nereden çıkardın
 
X