Tecrübeli hanımlar, yardımınıza ihtiyacım var...

Masal81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
38
12
3
44
Merhabalar
Eşimle 3 gün önce ciddi bir kavga yaşadık. Kendini kaybetti resmen delirmiş gibiydi eline ne geçerse duvarlara vurup parçaladı...
Hala konuşmuyoruz..konu ailesi. Evliliğin ilk yıllarında ailesi cok eziyet etti.üstelik düşünün farklı illerdeyiz. Hep alttan aldım hep düzelir dedim hata etmişim. Değişen tek şey ilk zamanlar ailesini haklı görüp benden uzaklaşan eşim zamanla gerçekleri gördü ve ellerimi tutup ailesine"bana giden yol hanımımdan geçer. Bana ulaşmak istiyorsanız önce onun hatırını saymalısınız "dedi. Ailesi ıse bu kez onun olmadığı görmediği yerde olmuycak lafları sokup huzursuz etmeye başladı.eşimin yanında çiçeğim kızım.... Eşimse gözüyle gördüğü birsey olmadığı için beni geçimsizlik ile suçluyor..kavgada bir nevi bundan çıktı. Eşim bu hafta sonu onların bulunduğu şehre, ailesinin yanına gidecek. Ben gitmeme kararı aldım. eşim tek gıdıcek. En son tayin dönemi gitmişti tek. Ailelerin bulunduğu yerlere tayin istememe kararı almiş olmamıza rağmen eşim ailesinin bulunduğu şehri tercih edip gelmişti nasıl aklına girmeyi başarıyorlar bıktım artık. Kv en ufak şeye hemen aglar.gözyaşını kullanır ne kadar suçlu olsa bile bu yolla yırtar durumdan. Düşünün ben diş ameliyatı olup annemin yanında kalıyorum kv migren agrısı tutmuş igne yaptırmış eşimi kp arıyor Annenın ihtiyacı var gel dıye. Bu ailenin yanına eşim gibi uymaya Musait bir adamı tek göndermekle iyi edermıyım bilemiyorum. Bu arada 9 yıllık evliyiz. 2 cocugumuz var....

tam olarak ne soruyorsunuz anlamadım. eşini yollama desek gidemezsin mi diceksiniz, o da sizi dinleyecek mi?

anam konular benim hayatıma ne çok benziyo 3 4 günlük doğum yapmıştım lohusayım sancıdan ölüyorum dikişlerim patlayacak gibi yanıma gelmedikleri gibi gecenin bi yarısı yola düşürdüler eşimi babanın ateşi çıktı gel diye tecrübemi yok ya tecrübe bu konuda yok iyice yapışıyorlar zamanla jiletle birisi kazısa şunları ya da evlenmesin böyle tipler

Daha önce gitmeyelim dedıgım zamanlar oldu ve gitmedik.kp il dişindan geldı.gıtmesı gerekir netice de babası... Ben kp en son karsılasmamızda misafirlerin ıçınde bana uygunsuz bırkac Cumle kurduğu için karsılasmak istemiyorum.fıkrınızı almak istedıgım konu ailesi eşimle yasadıgımız gergınlıgı bılıyor. Eşimi tek yollamakla bana karsı daha fazla doldurmaları için fırsat vermiş olucam. Doğru yaparmıyım.yanlişmi düşünüyorum

Belli ki benden büyüksünüz sorduunuz için söylüyorum yoksa akıl vermek değil bana göre bir kadın eğer eşinin ailesi ikili oynuyorsa sizde ikili oynayın demiyorum ama stratejik olun eğer doldururlar diyorsanız yanında gidin ve ailesini kötülemeyin haklıyken haksız konumuna düşersiniz

9 sene oldu hala aynı. Kavga ettıgımızı duydular gectıgımız yıllarda kv çocuklar olmasa boşardı demiş. Adamın seviyor olabileceği ihtimalini düşünmek bile istemiyorlar..eşimle tek sorunumuz ailesi. 9 senedır Başka hiçbir konuda tartışma yaşamamışızdır.

Benim takıldığım; belli ki eşinizde öfke kontrol problemi var.
Eline ne geçtiyse duvara fırlatıp, parçalamış
Dikkat edin yarın size de fırlatıp, şiddet uygulamaya başlamasın

Ah becerebilsem ne düşünüyorsam söyleyip sonra da haksız oluyorum haklısın canım. Ama nasıl yapılır bilmiyorum..yaptıkları çirkinlikleri eşimin görmediği yerde yaptıkları için söylemem gerektiğini düşünüyorum . Onlarda hiç sorun yokmuş gibi davrandıkları için ben hatalı oluyorum

Esinizin aikesiyle evliliginizi surduruyorsanizn eger idare etmelisiniz.

Ayrica yanliz yollayarak hata yapiyorsunuz.adami culeden cikartmis gibisiniz ben oyle hissettim okurken..sonucta ailesi..zaten soyleyecegini soylemis ama siz sanirim hep komusup bunaltmissiniz adami

Benim takıldığım; belli ki eşinizde öfke kontrol problemi var.
Eline ne geçtiyse duvara fırlatıp, parçalamış
Dikkat edin yarın size de fırlatıp, şiddet uygulamaya başlamasın
Hayır çok sık olmuyor bu sene iş yerindeki yaşadığı olumsuzluklardan dolayı çok değişti. Arada kalmış gibi sanki. Eşyaları fırlatırım çık burdan dıye bagırdı yordu zaten. Ortak bir arkadasla paylasmıs durumu sinirimi eşyadan çıkarmazsam ona zarar verebilirdim demiş. Bende öfkeliydim ve agzıma geleni soyluyordum çünkü

O zaman birlikte terapiste gitseniz?
“Ona zarar verebilirdim” demesi bile normal değil, ihtimal dahilinde demek ki

Yani kimse kusura bakmasın ama 9 yıllık evliliği olan ( yada daha fazla ) 2 çocuğu olan bir adam,bir birey hala kendi anne baba kardeş gibi akrabalarının dolduruşuna geliyorsa,kendisinin artık bir ailesi olduğu,2 tane çocuğun sorumluluğunun üzerinde olduğunu anlayamıyorsa ben o kişinin aklından,zekasından ve karakterindende şüphe duyarım.

Dediğim gibi ailesi cok iyi bense dırdırcı oldum şuan. En son orada bahçelerinde misafirlerin yanında kızımın saçını toplarken kızım bagırdı bırak acıyor dıye. Bende sesini yükseltmemelisin dıye uyarınca kp "demek ki sende yapıyorsun annelerine evladında sana yapıyor, zaten ne yaparsan onu çekersin dıyo..ben herzaman saygılıyımdır iki annemede diyebildim sadece. Nutkum tutuldu çünkü. İnsanlar şok yüzüme bakıyor..bu gelin nasıl saygısız ki kp böyle dıyor dıye düşünmüslerdır..eşim yoktu tabii orada... Eşime babanı uyarmanı istiyorum beni düşürdüğü durum çok çirkindi desemde oralı olmadı bile.

O zaman birlikte terapiste gitseniz?
“Ona zarar verebilirdim” demesi bile normal değil, ihtimal dahilinde demek ki
Bende bunu düşünüyorum günlerdir. Ortalık düzelince ilk işim bu. Herseyden önemlisi çocuklarım babalarını Bİr daha bu pozisyonda göermemeli

Bence eşinizi yalnız başına göndermeyin, belli ki sürekli dolduruyorlar eşinizde bu dolduruşa geliyor. Madem siz yalnızken size laf sokuyor eşinizin yanında canım cicim diyorlar sizde aynı şekilde davranın. Eşinize yansıtmayın dırdırcı konumuna düşmeyin, size haksız yere laf söyledikleri zaman cevabınızı birebir onlara verin. İçinize atıp eşinize patlamaktan iyidir. Sadece yaşları büyük diye karşısındakine saygı göstermeden saygı beklemek doğru değil. Tabiri caizse onların silahıyla onları vurun (mecazen yani yanlış anlaşılmasın)

bizimde çoğu tartışmamız bu yönde ama eşlere de iş düşüyor bu durumda dengeli davranmıyorlar yani benim ki öyle

En son dün seni mersine götürmüycem dedi. Bilemiyorum nasıl yapsam. Zerre kadar da gidesim onların yüzünü göresim yok.bir kere bensiz gitse acaba durumun tatsızlıgını kavrarmı

En son dün seni mersine götürmüycem dedi. Bilemiyorum nasıl yapsam. Zerre kadar da gidesim onların yüzünü göresim yok.bir kere bensiz gitse acaba durumun tatsızlıgını kavrarmı
Aramızdaki tatsızlık uzamasın canım bende geleyim diyebilirsin, eşinde ailesiyle aranızdaki gerginliğin bitmesini istiyordur sizin yaklaşımınız karşılığında yumuşayacaktır. Yüzlerini görmek istememekte sonuna kadar haklısın ama bence kocanı yalnız bırakma mümkün olduğunca onlarla yalnız kalmamaya çalış aynı onlar gibi politik davran. Yoksa sorunlu görünen sen olursun. Bir de bol bol doldururlar o niye gelmedi bizi saymıyor sevmiyor diye buna fırsat verme onların ekmeğine yağ sürme. Nasıl olsa uzakta yaşıyorlar burnunun dibinde değiller böyle zamanlarsa biraz idare et madem başka sorunların yok tek derdiniz bu sebeple kocanla Aranın açılmasına izin verme. Bu ailelerin de derdi ne anlamıyorum herkes yuvasını kursun mutlu olsun diyeceklerine huzursuzluk çıkarma çabasındalar.

Nişanlıyken de böyle ailesine düşkün müydü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…