- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Kira olan evin tadilatini siz neden yapasiniz,mulk sahibi degilsiniz ki?Merhaba hanımlar kararsız kaldığım bir konuda tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Şimdi bir eve taşınacağız ancak iki şık arasında kaldım
İlk evin kirası aynı kalitede diğer evlere göre çok düşük ( yarısından daha az nerdeyse)fakat içerisi baya bir tadilat istiyor.
Diğer evin kirası biraz yüksek (aidat falan eklenince) fakat hiç masraf yok mobilyanı al otur.
Siz olsanız hangisine taşınırdınız ?
Tadilat dediğiniz boya ise sorun etmem ama inşaat yapılacak ise zaten bunu ev sahibinin yapması gerek. Buna para harcamak istemezdim, birde pisliği var bu işin, bunu da düşününMerhaba hanımlar kararsız kaldığım bir konuda tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Şimdi bir eve taşınacağız ancak iki şık arasında kaldım
İlk evin kirası aynı kalitede diğer evlere göre çok düşük ( yarısından daha az nerdeyse)fakat içerisi baya bir tadilat istiyor.
Diğer evin kirası biraz yüksek (aidat falan eklenince) fakat hiç masraf yok mobilyanı al otur.
Siz olsanız hangisine taşınırdınız ?
Ama ev bizim değil ve yaklaşık 250 bin civarında masraf çıkıyorBen tadilat seven insanım, kendi beğenime göre yaptırmak daima cazip gelir.
Mesela kahverengi bej krem tonlarından nefret ederim ve bir evde dolap kapı yer vs bu renk ise beni boğar.
O sebeple ilk ev.
Evet kiracıyım ve kimsenin evine masraf yapmak istemiyorum ancak fiyatı düşük diye acaba mı dedimyani radarınıza girdiğine göre demek ki siz ikinci evin kirasını ödeyebilecek durumdasınız.
ilk evin kirası o kadar düşük olduğuna göre ev sahibi tadilat masrafına karışmayacak gibi algılıyorum ama...
elalemin evine cebimden tadilat yapmam, nokta.
ben çiçek gibi yapıcam adam 1 sene sonra çık derse ne anlamı var? ucuz kira ödemenin de anlamı kalmıyor yani.
o yüzden ikinci ev.
bunları kiracı olduğunuz için söyledim.
Bir mutfağı en baştan yaptırmamız gerekiyor kullanılmayacak bir haldeTadilat dediğiniz boya ise sorun etmem ama inşaat yapılacak ise zaten bunu ev sahibinin yapması gerek. Buna para harcamak istemezdim, birde pisliği var bu işin, bunu da düşünün
Ev sahibi kirada baya bir indirim yaptı tadilat yapacağımız içinsatın alacak olsanız eski ev derdim, ama kirada yeni evi tercih edin bence. ev sahibiyle sonrasında sorun yaşamayacağınızın garantisi yok. tadilatın ne kadarını siz ne kadarı ev sahibi karşılayacak, ne kadar oturmayı planlıyorsunuz? karar vermek için önemli detaylar bana göre bunlar.
HaklısınızYeni evi tercih ederdim. Tabi ses yalıtımına da dikkat ederek.
Malum şimdiki evler kağıt gibi yukardan aksırana aşağıdaki çok yaşa diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?