- 16 Mart 2020
- 55
- 128
- 8
- 35
- Konu Sahibi Riemann Hipotezi
-
psikolijik olarak adetin bi kaç gün gecikebilir normal gecikmesi. içe boşalma olmadıysa hamileleik imkansız gibi bişeyBugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım genelde 1, 2 gün gecikerek geliyor takvimde girdiğim bilgilerden bunu gözlemledim. Sizce yarın idrarla gebelik testini yapsam doğru sonuç verir mi? Bir iki gün daha bekleyeyim mi?
Yok yok içine boşalma olmadı şu an ağrılarım başladı, büyük ihtimal bugün yarın regl olurum çok sağ olun ❤psikolijik olarak adetin bi kaç gün gecikebilir normal gecikmesi. içe boşalma olmadıysa hamileleik imkansız gibi bişey
Şu an karantinadan dolayı çıkamam büyük ihtimal regl olacağım ama dediğin gibi pişman oldum, bir daha yaşamam...Özele git ben çok doktora gittim kimse duymadı ve bilginiz olmadığı bir şey yaşamayın yaşıtımsın yazık yapma
Bu arada imkansız ben korunmadan çok ilişki yaşadım. Ve çok bakirelik testine gittim ailem duymadı bende 22 yaşındayım ve benden sana tavsiye bundan böyle değecek adamlarla ol sonradan seni pişman etmesinler olur muŞu an karantinadan dolayı çıkamam büyük ihtimal regl olacağım ama dediğin gibi pişman oldum, bir daha yaşamam...
Karantinada mısınız? Bu daha büyük problem bence.Şu an karantinadan dolayı çıkamam
Yok yok karantina derken yanlış anlaşıldım :/ Evdeyim, çıkmamayı tercih ediyorum kusura bakmayın yanlış anlaşılmadan dolayı.Karantinada mısınız? Bu daha büyük problem bence.
Erkek arkadaşım bu konuda negatif bir şey söylemedi ama ben kendi adıma kaldıramayacağım bir şey yaptığım için pişman oldum. Ona da söyledim anlayışla karşıladı. Demek ki bu tarz şeylere hazır değilim. Teşekkür ederik tavsiye için...Bu arada imkansız ben korunmadan çok ilişki yaşadım. Ve çok bakirelik testine gittim ailem duymadı bende 22 yaşındayım ve benden sana tavsiye bundan böyle değecek adamlarla ol sonradan seni pişman etmesinler olur mu
geçmiş olsun bi dahakine korunursunuz zaten :)Yok yok içine boşalma olmadı şu an ağrılarım başladı, büyük ihtimal bugün yarın regl olurum çok sağ olun ❤
beddularin icin tesekkurler. Hmm tmm oyle yapariz.Hastalıkmış, yarın bir gün sizin de sevdiğiniz kişilerin başı böyle veya bu gibi bir şeyle sıkışırsa siz de anlarsınız ne demek istediğimi, ne yaşadığımı. Lütfen konuma böyle negatifçe yorum yapacaksanız yapmayın. Herkesin derdi kendinedir.
Beddua etmedim, başınıza GELIRSE anlarsınız dedim. Hadi güle güle.beddularin icin tesekkurler. Hmm tmm oyle yapariz.
Patlamak? Balon mu bu? Kızlık zarı patlayan birşey değildir yanlış bilgilerle insanların cinsellikten soğumasına sebep olursunuz. Ve kızlık zarının hamile kalma veya kalmama durumunu etkileyen hiçbir faktörü yoktur! Bu sitedeki en büyük tehlike de herkesin kendini doktor sanmasıKızlık zarı patlamamışsa hamile kalman mümkün değil
Sesli güldüm buna gerçekten sürtmeyle hamile kim kalmışki siz kalasiniz aklıma bir arkadaşım geldi hep derdi hanımın üstüne montu atıyorum hamile kalıyorMerhabalar, öncelikle 20 yaşındayım. Geçen hafta çarşamba günü yani adetim bittikten bir hafta sonra erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla yakınlaştık. Ikimiz de çıplaktık. Vajinaya boşalma durumu olmadı. Zevk suyundan çok korkuyorum. Herkes hamile kalma ihtimalinin olduğunu söylüyor. Bir hafta geçmesine rağmen kasıklarım az da olsa ağrıyor. Gerçekten bu konuda bilirkişiler beni aydınlatabilir mi? Ve bundan sonraki yakınlaşmamızda önlemler almam gerekiyor. Ne öneriyorsunuz? Gerçekten cahillik edip o an yakınlaştığım için pişman oldum. Bir genç kız olarak fikirlerinize ihtiyacım var. Hamile olma ihtimalim var mı? Test alayım diyorum ama henüz bir hafta bile olmadı. Geceleri uyuyamıyorumCinsellik konusunda sanırım bilgilendirilmeye ihtiyacım var.
Ben sürtünmekten daha çok zevk alıyorum yaSürtünmekten gerçekten zevk alıyor musunuz? Hep bunu sormak istedim, talihli sizmişsiniz. Hiç sürtünmedim o yüzden cidden merak ediyorum kadın zevk alıyor mu diye.
Bunun dışında sürtünme ile hamile kalma olasılığı çok düşük. Ama hem olası bir hastalıktan hem olası bir gebelikten korunmak için prezervatif kullanabilirsiniz.
Korunmak deyince herkes gebelik anlıyor ama cinsel yolla bulaşan hastalıklar da tehlikeli ve dikkate alınması gereken bir konu. Sürtünmenizin tabiatını, nasıl geliştiğini bilmiyorum ama vücut sıvılarından bulaşan hastalıklar uygun koşulları bulursa geçebilir. Ayrıca mesela hpv, prezervatif olsa bile bulaşabiliyor.
Surtunmek yani tamam bir iki dakika guzel, ben de destekliyorum ama sirf surtunmeyle de olmaz ya.Ben sürtünmekten daha çok zevk alıyorum yakeşke sevişmesek de sürtünseek. Sürtünmeyi hep bekareti korumak isteyenlerin yöntemi olarak kabul ediyorlar ama bence öyle değil. O daha güzel. Klitoris daha rahat uyarılıyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?