Tecrübesizim, fikirlerinize ihtiyacım var.

Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım genelde 1, 2 gün gecikerek geliyor takvimde girdiğim bilgilerden bunu gözlemledim. Sizce yarın idrarla gebelik testini yapsam doğru sonuç verir mi? Bir iki gün daha bekleyeyim mi?
psikolijik olarak adetin bi kaç gün gecikebilir normal gecikmesi. içe boşalma olmadıysa hamileleik imkansız gibi bişey

Özele git ben çok doktora gittim kimse duymadı ve bilginiz olmadığı bir şey yaşamayın yaşıtımsın yazık yapma

Şu an karantinadan dolayı çıkamam büyük ihtimal regl olacağım ama dediğin gibi pişman oldum, bir daha yaşamam...
Bu arada imkansız ben korunmadan çok ilişki yaşadım. Ve çok bakirelik testine gittim ailem duymadı bende 22 yaşındayım ve benden sana tavsiye bundan böyle değecek adamlarla ol sonradan seni pişman etmesinler olur mu

Erkek arkadaşım bu konuda negatif bir şey söylemedi ama ben kendi adıma kaldıramayacağım bir şey yaptığım için pişman oldum. Ona da söyledim anlayışla karşıladı. Demek ki bu tarz şeylere hazır değilim. Teşekkür ederik tavsiye için...

beddularin icin tesekkurler. Hmm tmm oyle yapariz.

Kızlık zarı patlamamışsa hamile kalman mümkün değil
Patlamak? Balon mu bu? Kızlık zarı patlayan birşey değildir yanlış bilgilerle insanların cinsellikten soğumasına sebep olursunuz. Ve kızlık zarının hamile kalma veya kalmama durumunu etkileyen hiçbir faktörü yoktur! Bu sitedeki en büyük tehlike de herkesin kendini doktor sanması

Sesli güldüm buna gerçekten sürtmeyle hamile kim kalmışki siz kalasiniz aklıma bir arkadaşım geldi hep derdi hanımın üstüne montu atıyorum hamile kalıyor

Ben sürtünmekten daha çok zevk alıyorum ya keşke sevişmesek de sürtünseek. Sürtünmeyi hep bekareti korumak isteyenlerin yöntemi olarak kabul ediyorlar ama bence öyle değil. O daha güzel. Klitoris daha rahat uyarılıyor sanırım.

Surtunmek yani tamam bir iki dakika guzel, ben de destekliyorum ama sirf surtunmeyle de olmaz ya.

Zaten 20 gundur evdeyim, poncik bir libido topu olarak geziyorum, gozunuzu seveyim bu konularda konusturmayin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…