Tecrübesizim, fikirlerinize ihtiyacım var.

idrarda hic cikmaz daha cok erken。sen。psikolojik olarak bile belirti yasarsin simdi。bence rahat ol gercekten hic sanmiyorum
Çok sağ olun teşekkür ederim umarım haklısınızdır. Majezik içsem ağrı kesici olarak yarım bir problem olur mu? Adeti geciktirdiği yazıyor ama ağrılar da iyice rahatsız etmemeye başladı. Ağrıları keserse en azından regl ile alakalıdır demem ne kadar doğru bilmiyorum ama onu derim. Insallah her şey psikolojiktir. Bir daha yaşamak istemiyorum böyle şeyler. Zaman kavramını unuttum.

Valla konuşmayı bile unutmuştum rahatsız etmeye* diyecektim. Sakinlemem lazım :/

agrikesici icin bise diyemem bilgim yok。hersey gonlunce olsun

Arkadaşlar biliyorum reglime 8 gün var ama dayanayıp eczaneden 5 liralık olan testlerden aldım. Sonuç negatif, tek çizgi. Diğerini de adetim gecikirse yapacağım. Nedense şiddetli ağrılar bugün azaldı. Olay üzerinden gün itibariyle 13 gün testi. Testin doğruluğuna ne kadar güvenebilirim? Erken yaptım biliyorum...

Canım endişe etme. Benim de başıma gelmişti. Ben doktora da gitmiştim. Doktor bana çok çok düşük ihtimal demişti yine de kan testi yaptırdım ve negatif çıkmıştı. Sen hiç merak etme hamile değilsindir

Ay çok sağ olun. Dün ağrılar o kadar berbat oldu ki korktum büyük ihtimal strestendir. Bugün ise kesildi. Gece nolur bilmiyorum. Reglidendir inşallah. Rahatladım şu an. Bir daha böyle şeylere bulaşmayacağım

Bir anlık heves işte. Ben d e uykusuz geceler geçirmiştim. Aynı hamilelik belirtilerini de yaşamıştım. Psikolojikmen işte. Okumadığım makale yazı kalmamıştı. Erkek arkadaşım hariç kimseye diyememiştim. Berbat bir durum. Bir daha girişmemek en iyisi. Ha girişirim diyorsan da korunun

Bir daha girismesem daha iyi olur. Hazir olmadigimi ogrendim. Inanir misiniz 7, 8 saatim telefon basinda her gun arastirmakla gecti. Nasil yasadigimi bilemedim. Insallah reglimi olurum icim iyice rahatlar. Ne menem bir seymis bu ya.

Bir daha girismesem daha iyi olur. Hazir olmadigimi ogrendim. Inanir misiniz 7, 8 saatim telefon basinda her gun arastirmakla gecti. Nasil yasadigimi bilemedim. Insallah reglimi olurum icim iyice rahatlar. Ne menem bir seymis bu ya.
Olacaksın merak etme Hamilelik öyle çok kolay olabilecek bir şey değil

Zevk suyundan hamile kalma diye bir ihtimal olamaz çünkü zevk suyu içinde meni barındırmaz fakat 1 defa boşalıp sonra tekrar ilişki olduysa boşaldıktan sonraki zevk suyunda ilk boşalmadan kalan meni olabilir ancak o hamilelik ihtimali verir

Yok tekrar bir ilişki olmadı kesinlikle.
Ayrıca aksi durumda Pişman olacağınız şeyleri yapmadan önce 2 kere düşünün lütfen
Haklısınız, bir daha daha dikkatli olacağım. Bu bana ders oldu.

Arkadaşlar şu an reglime 5 gün kaldı. Üç gün önce yaşadığım ağrılar yok çok şükür, onlara dayanamayıp test yaptım ne kadar doğru bilemem ama olaydan 13 gün geçmişti ve negatif çıktı. Şimdi reglimin gelmesini bekliyorum. Vücudumda herhangi bir anormallik yok. Sonucu tekrar yazarım. Sizlerle konuşmak, akıl almak bana çok iyi geldi. İyi ki varsınız Kadınlar Kulübü'nun müthiş kadınları. ❤

Allah affetsin cok güldüm

Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım genelde 1, 2 gün gecikerek geliyor takvimde girdiğim bilgilerden bunu gözlemledim. Sizce yarın idrarla gebelik testini yapsam doğru sonuç verir mi? Bir iki gün daha bekleyeyim mi?

Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım genelde 1, 2 gün gecikerek geliyor takvimde girdiğim bilgilerden bunu gözlemledim. Sizce yarın idrarla gebelik testini yapsam doğru sonuç verir mi? Bir iki gün daha bekleyeyim mi?
sende buyuk problem var 2 haftadir bitmedi surtunme problemin... Trol degilim dedin ablacim ablacim milleti yagladin balladin da. Enteresansin yawrum sen. Hastalik derecesinde..allah akil fikir versin.

sende buyuk problem var 2 haftadir bitmedi surtunme problemin... Trol degilim dedin ablacim ablacim milleti yagladin balladin da. Enteresansin yawrum sen. Hastalik derecesinde..allah akil fikir versin.
Asıl siz şaka mısınız, ne gibi troll olabilirim. Korkularım vardı buraya yazdım. Gidişatı buraya aktardım. Eğer görmek istemiyorsanız konuya girmeyin okumayın, bilmediğimden bir şey danışıyorum. Hamilelik riski olduğu için bu kadar stres yapmış olabilir miyim? Nezaketsiz davranmışım, ironik davranmışım gibi aklıma laf ediyorsunuz. Ballamalık bir durum değil siz beni troll diye itham ederken beni gerçekten rahatlatan, bilgilendiren büyüklerim vardı. Benim teşekkürüm onlara. Buraya gelip sinirinizi benden çıkaramazsınız.

Hastalıkmış, yarın bir gün sizin de sevdiğiniz kişilerin başı böyle veya bu gibi bir şeyle sıkışırsa siz de anlarsınız ne demek istediğimi, ne yaşadığımı. Lütfen konuma böyle negatifçe yorum yapacaksanız yapmayın. Herkesin derdi kendinedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…