Erkek İnfertilitesi TEDAVİ AŞAMALARIMIZ VE SON DURUMLARIMIZ(HEPİMİZ BİRİMİZ BİRİMİZ HEPİMİZ İÇİN BOL BEBİŞLİ GÜNLER İÇİN)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu arada araştırdınız mı bilgisi olan varmı azospermide özellikle labaratuvar çok önemli en iyi labaratuvara sahip tüp bebek merkezleri neresi bilgisi olan var mı ?biz sperm çıkmazsa elongo spermle yapacagımız için şu anda bu işlemi yapan centrum ve brüksel tüp bebek merkezi var ilk denemeyi yaparsak centrumda yaptıracagız büyük ihtimal ama benim içimde hep şişli memorial ,yada medicalpark göztepe var

kızlar merhaba,
hepimizin eşleri ya sperm azlıgı morfoloji sıkıntısı yada azospermi ile mucadele ediyor.Yaşadıgımız tedavi süreçlerini nasıl başladık tedavi sonrası nerdeyiz hangi doktorda tedavi gördük tüp bebek aşamasına kaç senede geldik ve tedavi dışında ekstra neler uyguladık bilgi paylaşımı yapsak .Ben kendi hikayemden başlayayım .Eşim azosperm 2018 yılı mart ayında celalettin peruya başladık eşim azf d delasyonu + prostat kisti + hipogonadizm var ilk testte %100 spermatosit çıktı 2 senenin sonunda sperm testi sonucumuz aşagıdaki gibi.Şu anda celalettin hocanın tedavisinin yanında promotil de kullanıyoruz eşim promotil men ben promotil women kullanıyoruz.Bir sonraki randevu çok önemli sperm bile çıkabilir sizler hangi aşamadasınız ?

Eki Görüntüle 2608391
Canım dilerim Rabbim gönlündekini sana hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Gerçekten çok zor bir süreç! İnsanda ne sosyal hayat kalıyor,ne psikoloji nede moral kalıyor. Çok sancılı ve sıkıntılı günler yaşıyoruz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bizim de Celalettin Peru'da kontrolümüz var ama malum durumdan dolayı galiba gidemeyeceğiz. Ne yapacağımızı bilmiyoruz:(

Canım dilerim Rabbim gönlündekini sana hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Gerçekten çok zor bir süreç! İnsanda ne sosyal hayat kalıyor,ne psikoloji nede moral kalıyor. Çok sancılı ve sıkıntılı günler yaşıyoruz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bizim de Celalettin Peru'da kontrolümüz var ama malum durumdan dolayı galiba gidemeyeceğiz. Ne yapacağımızı bilmiyoruz:KK43:
katılıyorum canım allah yardımcımız olsun hepimizin bence gitsin eşin kontrole aksatmayın gerekli önlemleri alsın hijyenine dikkat etsin bizim haziranda sonraki randevu o zamana geçer inşallah bu korona belası

sayınız gerçekten iyiymiş ama bence aşılamada morfoloji önemli en azından bitkisel takviyelerle yada vitaminlerle morfolojiyi düzeltebilirsiniz biraz mesela proxed,promotil erkekte antioksidan olarak çok faydalı vitaminler bu sayılarla normal yollla bile olabilir
Tedavi gördü zaten eşim ama fayda etmedi değişen bişey olmadı

Kızlar durumumu paylaşmak istedim sizinle size de umut olur inşallah 2,5yıllık evliyim hiç korunmada bebek istedik ilk günden beri 1,5yıl sonra doktora gittik bende problem çıkmadı ama eşimin sperm sayısı ve hızı yok denecek kadar azdı doktor ilaç tedavisi fayda etmez bir iki tane çıkan sperme tüp bebek yaptırın sperm çıkmayadabilir mikro tese yapılabilir dedi yumurta toplandığı gün sperm alındı eşimden az miktarda olsa çıktı ameliyata gerek kalmadı. 3.gün embriyosuydu 2 tane yerleştirdi doktor ama çok ümit vermedi kaliteden dolayı bir tanesi tuttu çok şükür kızım şimdi 3 aylık oldu bile ümitsizliğe kapılmayın ve pozitif olmaya çalışın bu arada ilk denemede oldu çok şükür. Allah hepinize nasip etsin inşallah 🙏

Kızlar durumumu paylaşmak istedim sizinle size de umut olur inşallah 2,5yıllık evliyim hiç korunmada bebek istedik ilk günden beri 1,5yıl sonra doktora gittik bende problem çıkmadı ama eşimin sperm sayısı ve hızı yok denecek kadar azdı doktor ilaç tedavisi fayda etmez bir iki tane çıkan sperme tüp bebek yaptırın sperm çıkmayadabilir mikro tese yapılabilir dedi yumurta toplandığı gün sperm alındı eşimden az miktarda olsa çıktı ameliyata gerek kalmadı. 3.gün embriyosuydu 2 tane yerleştirdi doktor ama çok ümit vermedi kaliteden dolayı bir tanesi tuttu çok şükür kızım şimdi 3 aylık oldu bile ümitsizliğe kapılmayın ve pozitif olmaya çalışın bu arada ilk denemede oldu çok şükür. Allah hepinize nasip etsin inşallah 🙏
ayy ne kadar güzel darısı başımıza hangi hastanede tüp bebek yaptırdınız

Kuzum sizde mi tüp bebeğe başlıyorsunuz ?
Yok tüp bebek şuan düşünmüyoruz aşılama yaptıracağız tutmazsa yaptıracağız şimdilik elimiz kolumuz bağlı duruyoruz hsgde cektiremedim en azından onu çektirebilseydim keşke

proxeed ve promotil dna hasarı için kullanılıyor genelde
Promenk kullandık çok fayda göremedik şimdi aşılama için virüsün geçmesini bekliyoruz o bekleme süresinde bunlardan birini alsam mı acaba diyorum keçiboynuzu pekmezine devam ediyor sadece

Yok tüp bebek şuan düşünmüyoruz aşılama yaptıracağız tutmazsa yaptıracağız şimdilik elimiz kolumuz bağlı duruyoruz hsgde cektiremedim en azından onu çektirebilseydim keşke
Anladım canım hayırlısı olsun bizim değerler azalmıştı o kadar takviye hiç artış yoktu aşılama icin de yetersiz biz tüp bebeğe başlıyoruz o yuzden

bir iki tane saglam sperm çıksa fizandada olsa giderim tüp bebek için oldugum şehirde olabilecegini bilsem keşke ama bizim genetik sıkıntıda olunca labaratuvar çok önemli
Evet canım laboratuvar ciddi önem taşıyor biz genetiği gönderdik iyi gelmişti ordan

Back
X