Aşılama tedavi gördüğünüzü kimler biliyor

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tedavi olduğunuzu kimlere söylediniz-eşiniz dışında tabi:))

• Ankete Katılan
    58

cemre18

Herşey çocuklarım için
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
874
15
298
Antalya
çocuk sahibi olmak için tedavi gördüğünüzü eşinizin dışında kimler biliyor benim 2-3 arkadaşım biliyor anneme bile söylemedim

beni tanıyan herkes biliyor..
ayıp yada saklanıcak bir durum diilki

herkes biliyo
herkes e soyledım ben
utanılıcak çekinilicek bişey degil cümle alem duysun
benden degil allah verdi bunu bana
beni bununla sınıyo sanırım
dayanmaya calısıyorum senağlama allah baska dert vermesin
senağlama

benimle birlikte kimse üzülmesin istedim annem çok hassas ve kanser hastası şu anda hastalığı yenmiş görünüyor ama üzülmemesi gerekir o nedenle de akrabalar da bilmiyor biri ağzından kaçırıp da anneme söyler diye
bir yandan gizlilik bir yandan tedavi...

beni tanıyan herkes biliyor..
ayıp yada saklanıcak bir durum diilki

bencede ve tabiki ayıp değil ama sorulardan,,herkesin benimle ilgili bir fikri olmasından ,herkesin kendini uzman doktor sanmasından ve tedavilerden sonuç alamayınca sanki herkeze açıklama yapmak zorunda oluşumdann,ve bir topluluğa girince eee tedavin nasıl gidiyor diye sorduklarında tanıdık tanımadık herkesin yanında açıklama bekleyen insanlardan bıktımmm...özellikle akrabalardann..onun için artık kimseye bişey söylemiyorumm..bi süre istemiyoruz diyorummyasakkelime

Yakınım dedıklrım bılıyor ama eger asılama faln yaptırmaya karar verırsek ailelerimize bile söyleymıycez öle söz verdık eşimle bırbirimize.nezman aşılama tutar bebk saglıklı gelışmeye başalrsa ozman söylüycez aşılamaoldugunu bıa hamile kalrısam da zaten hemn herkese yaymak istemiyorum

canımm allah yardımcın olsun...inşaallah annene en yakın zamanda bebiş haberini verirsin

arkadaşlar benimkini önceden herkesbiliyodu ama atık bıkmışdım sorulardan şimdi tedaviyi bırakdım diyorum aşılam yaptırım onuda kimseye söylemedim annemden başka annem çoküzülüyo oda bunalımda annem bide başka şehirde kaadın çok yıprandı benimle beraber atık bıkdım kendimden küçükler bile hamile bana abla diyenler şimdi bi şişkinlik gelmiş benim olmuyomuşya öyle diyolarmış of çok dertliym hangisini anlatıyım allahdan gelen bişe allahımdan iymi bilecekler yok ben kürtaj olmuşum çocuğum zor olurmuş düşük yapmışdımya anneme öyle diyolarmış kendini bilmezler kafanızı şişirdim biraz napıyım bunları kimseye anlatamıyorum oh yazdıkca biraz rahatladım

Tamamıyla katılıyorum bu söylediklerine.Ben de artık cok sıkıldm herkese acıklama yapmaktan ve dün akşam eşime dedimki eğer 3. asılamaya gerek kalırsa(Allahım inşallah kalmaz) ikimiz dışında kimse bilmesin dedim.O ise iki seneden beri bu konuda beni uyarmaya çalıştığı için gülüp geçti sadece.a.s

canım sana katılıyorum ben deo nedenle hiç kimseye söylemedim ben 1 kere hamile kalmıştım ama aldırmak zorunda kaldım sonra artık akrabalar her ay hamile misim diye sorup durdu doktora gidi diye öneren falan sanki bizim aklımız yok bir de okulda sevk aldığımda acıyan göözler nerden biliyorlarsa kadın doğuma gitiğimi okulda kimse bilmiyor yıllarca çocuk istemedim bu evliliğimizde 5. yılımız şimdi istiyorum ama bunu kimseye anlatamazsın

çok akıllıca davranıyorsun ben de söylemedim hata hamileliğinde ilk 3 ayı kmse bence en iyisi ben hemen söylemiştim gelişim bozukluğu olduğu için aldırdık herkes neden oldu ne oldu falan diye sordu işte zaten benim derdim bana yeter sonraki aylarda da hani çocuk yok mu yok mu...sinir

evet canım senin söylediklerini ben de yaşıyorum sanki bizim aklımız yok

beni de eşim bilsinler ne olacak diyordu kürtajolmuştum ondan sonra herkes hamile kalamadın mı hamile misin eşime de çocuğunuz olmuyor mu diye herkes sorunca şimdi kendi de gizlemek için uğraşıyor

cemrecim bence annene söylemelisin anne baba duası kabul olur.madem ki eğitimcisin bunu annene onu üzmeden söylemesini bildiğine eminim.Annen hem hasta hem de senin annen bence duasını al.En kısa zamanda Allah yüzümüzü :ecrin_bebek:haberi ile güldürsün senin ve bizim..

bunun neden olduğunu soracak ve kendini suçlayacak çünkü doğuştan ve büyük ihtimalle anne geninden geliyor pko o ndenle ou strese sokak istemiyorum oldu mu olacak mı diye düşünmesi bile hasa olmasına yeter kürtajdan sonra heryeri kaşınmaya başlamıştı troid sorunu da var stres kaşıntı da yapabiliyor sedef hastası olduğu için sedefi de kötüleşiyor kanser olduğunda bile herşeye üzülmye devam etmişti ona göre insan üzülmeli duygularını yaşamalı yaşamazsa robot gibi olur fisfisfis zaten annemin hastalıkları da say say bitmez ben de dert olmak istemiyorumkafamçokkarıştıyerimseniben

Allah şifa versin en kısa zamanda canım :çok üzgünüm:inşaallah en kısa zamanda senin haberin ile moral bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…