arkadaşlar bende aynı sorunları yaşıyorum çevremdeki insanlar çok anlayışsız benim canımı yakmak istiyorlar sanki benim arkadaşlarımın çocuğu olduğunda ben onlar kadar seviniyorum içimde hiç kotülük yok azcık sevsem nazar değcek diyolar sevmesem benim bebeğimin yüzüne bakmadı diyolar sonra arkamdan konuşuyolar ve mağrifetmiş gibide birbirlerini ispiyonluyolar açık açık ben hiçbirşey söylemediğim halde sen kısır olduğun için inadına senin yanında filanca çocuk seviyo diyo allah allah sen benim kısır olduğumu nerden biliyon bide dr tavsiyeleri hatta herkes bi köşeye çekip bana ilişki nasıl yapılır onu anlatmaya çalışıyo yok artık o kadarda saf değiliz yani bilmiyorum herkesmi böyle yoksa sadece benim başımdamı yeter artık tabiki ayıp değil allah vermedikten sonra biz ne yapabilirizki ama bunlarla karşılaşıp stres yapcağıma biliyosunuz bizim için moral önemli hiç dışarı çıkmıyorum insanlarla karşılaşmak istemiyorum sadece bi ekmek alıyorum sabahları o kadar
Allah şifa versin en kısa zamanda canım :çok üzgünüm:inşaallah en kısa zamanda seninhaberin ile moral bulur.
ne ayip ya yuh yani nasil iliskiye girilmeliymis:1shok:boyle insanlarda bu dunyada yasiyor ne yazikki allah sabir versin size.
ben anne olmamaya karar verdim .cocuk istemiyorum. ama banada cocugum olmuyor gozuyle bakiyorlar. guya benim cocugum olmuyormusda bu yalana basvuruyormusumkaydirigubbakcemile3
halbuki hic denemedik bile. esimde bende anne baba olabilecek insanlar degiliz.
benim sadece 2-3 arkadaş biliyor aşılama olunca da söylemeyeceğim o sır benimle gidecek çünkü toplumumuzda tüp bebek olan veya tedaviyle olan çocuklara farklı bir gözle bakıyorlar onlarda değişiklik arıyorlar sanki o başka birinin çocuğu gibi ben bunu çok gördüm tedaviyle oluyor ya o çocuğu hep bu şekilde hatırlıyorlar tüp bebek veya işte o tedaviyle oldu gibi......ben suan aşılama aşamasındayım ama bunu sadece eşim bilyor :)
bebiş istediğimi we ilaç kullandıgımı sadece 1 arkadaım we annemle kardeşim biliyor fazla detayda bilmiolar sedece adet düzünleyici ilaç kullandıgımı we istediğimi biliorlar ......
tamam bu utanılcak bişiy diil biliyorum allahın bize nasıp etmedıgı bişiy yada daha zamanı olan bişiy ama insanlar gercekten bazen cok kırıcı olabılıyor söylemedim ama eminim arkamdan acaba olmuyormu diyenler oluyordur cunku 2.5 yıllık ewliyim ama söylesemde her kafadan bi ses cıkıcak yok neden hangi dr hangi ilaç bı tanıdıgım....... ile başlayan bi sürü cümle we bu benı daha cok yıpratır die düşünüyorum hoş bööle de cook yıpranıyorum ama en azından daha yaşım kucuk war zamanı borcumuz war faln diyip geçiştiriyorum ama bu ayki aşılamam tutarsa da aşılama yaptım derim herkese yani o zmn saklamam ama olana kdr bılmıyorum ya daha ne kadar saklayabılırım inanın bılmıyorum we çok üzülüyorum insanın bazı şeyleri kimseyle konuşamamması bile cok kotu gelio iiki kk war :enbuyukkk:...........
cevremdeki insanlarin bana hani cocuk yokmu daha gibi beni yipratan sorularini duymaktan biktigim icin sadece annem teyzem ve teyzemin iki kizi bilio...baskada kimseye söylemeyi düsünmüyorum´,,,cünkü zaten sorularla beni yeterince bunaltiyorlar bide her olumsuz tedavide yine mi yok hala mi olmadi gibi arkamdan konusmalari ve bana acir gibi bakmalari hic hosuma gitmez
haklısın aslında cnm işte akşam o satte görünce topiğ duygulandım da yazdım da yazdım walla inşallah en kısa zaman da olurda bizde artık üzülmekten kurtukuruz ama utanma diil bu bizim elimizde diil sakın bundan kımse kendını suclamasınbenim sadece 2-3 arkadaş biliyor aşılama olunca da söylemeyeceğim o sır benimle gidecek çünkü toplumumuzda tüp bebek olan veya tedaviyle olan çocuklara farklı bir gözle bakıyorlar onlarda değişiklik arıyorlar sanki o başka birinin çocuğu gibi ben bunu çok gördüm tedaviyle oluyor ya o çocuğu hep bu şekilde hatırlıyorlar tüp bebek veya işte o tedaviyle oldu gibi......
arkadaşlar bi süre tedavi görünce ondan sonrada bi süre düşünmüyoruz demenize kimse inanmıyor artık zaten emin olun ben şimdi daha farklı bir yöntem buldum onu deniyorum.o an içinde bulunmadığımız önümüzdeki bir iki ay sonrasına ait bir burç seçiyorum ve o zamanı bekliyorum diyorum.yani sanki burca göre ayarlama yapmaya çalışıoyor gibi.aralıkta çatlatma iğnesi vurunmuştum o yüzden onu biliyorlardı o zaman kalsam başak olacaktı ki onu bende gerçekten çok istiyordum olmadı. şimdi soran herkese marta kadar ara verdim diyorum aslında gerçekten bi burç takıntım var ama onlara söylediğim kadar bir iki burç dışında hiç birini istemiyorum değilde;bir iki burç dışında geri kalan ne olursa olsun önemli değil.onlara çok seçici gibi davranıyorum.e bide diyelim ki o ay tutmamış olabilir bunun normal olduğunu herkes biliyor böyle biraz telafi edebiliyorsunuz.haaaaaaaaa bu kesin çözümmü onada kendilerince yorumlarını yinede yapıyorlar sağolsunlar ama en azından bunun cevabı daha kolay bu benim tercihim deyip çıkıyorsunuz işin içinden rahatça...
ben de öğretmen olduğum için işime göre ayarlayacağım tabi keyfime göre değil diyorum izin zamanları önemli diyorum "aman boşver izinleri..."diyorlar ama tabi kimse tedaviyi bilmiyor önceden hamile kalıp aldırdığım için "bir daha kal ."falan oluyor da....
caım daha oncede mı asılamaylahamıle kaldın bıde aldırdım ıyosun ya bebek gelısmedımı anlamadım kusura bakma
dahaönce menogon iğne yaptırdım ama yumurtalıklar çok çalıştığı için tedaviyi bıraktık o ay doğal yoldan hamile kalma ihtimalim olduğunu söyledi doktor ve kaldım yaklaşık 8 haftalıkken doktor kalp atışını göremedi 2-3 ün şans verelim dedi bu sefer de gittiğimde gelişim bozukluğu var dedi ve aldırdık
cok uzudum canım ya ınsaallah en kısa zamanda saglıklı bı sekılde hamılelıgınecer ve saglıkla bebegını kucagına alırsın.
bende 2 tane asılama gecırdım puregon kullanmıstım ama tutmadı en son olarak menegon basladı gunde 2 doz kullandım dunku kont. yumurtaların kendılıgınden catladıgını soyledı dr ıyıkı oncekı gece temasta bulunmussunuz dedı ve 3 gun arka arkaya devam edın belkı kendılıgnden kalırsın dedı bızde hareketlı sperm sayısı 28 mılyondu oncekınde hersey ok guzel olmaması ıcın bı neden yok ama dedı bakalım belkı bu ay kendılıgınden gelır bebısım sızde sperm sayısı kactı
biz hiç baktırmadık ama senin ihtimal yüksek:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?