tedavi olmaktan korkuyorum.

O masaya rahat rahat yatan kimse yoktur bende çok korkarım hala da öyleyim ama 1 kürtaj 2 sezaryen doğum yaptım. Ben korktukca sorun çıktı Vajinal kıl dönmesi oldu hamileyken doktorun elini tutar birde cimdiklerdim ağzını açmazdi insafsız derdi. Cocuklarinizi bulup dövecegim derdim yani doktorunu sev ona güven iyi bir doktora denk gelirsin inşallah. Esin değil sen istemelisin sureci sen yaşayacaksın . Bayan doktorla ben yapadim .

Ben anlamadım ne işlem yapıldı da bunlar oldu bukadar acıttı. Sadece muayene mi etti. Sadece oysa nasıl hamile kalıp nasıl doğurulan son aylarda herhafta muayene edicekler Doğumdan sonra da var benim mi canım hiç acımıyor çok mu rahatım yoksa sizde mi bişe var anlamadım sma psikolojinizi düzeltin koruyun sonra bunları yapın isterseniz işin sonunda vajinusmus gözüküyor haberin oldun.
Allah yardımcın olsun ne diyiimm

Ben başta başka şeyler kurdum kafamda daha çetrefilli bişey sandım, yorumlara bakınca aydım olaya,bildiğin vajinal muayene yani bu,sevimsiz mi evet benim için de sevimsiz ama bayılacak bir durum da yok,eşinin ne işi var hem, kansa senin adet kanın,zaten akacaktı ped değiştirirken de görüyorsun o kanı

Çocuk işini çok sonraya ertele bence,karı koca sınırlarda geziyosunuz

olmadım dün ilkti. eşim illaki bende gelcem dedi. elli kere de dışarda dur gerek yok kötü olursun dedim. meraklı melahat herşeyi merak eder zaten.
Ben olsam tam tersı esımınde yanımda olmasını ısterım kı evlendıgımden berı hep yanımda bana güç verıyor

Bu surecı bırlıkte bırbırınıze dayanarak atlatıcaksınız...
Zorlu ve sabır ısteyen bı surec ınsallah gonlunuzden gecenın en ıyısı olur allah isteyen herkese nasip etsin

bu tedavi o kadar uzun ve zor bi süreç ki, sen daha başında böyle yaparsan..ha penis girmiş, ha o ulrtason aleti hiç bi farkı yok. hazır hissetmiyosan bencede hiç hsg falan çektirme, muayenede böyle yapıyosan hsgde dediğin gibi sedyede can verirsin. tüp bebeği yaptırmadım ama aşılama tecrübem var. aşılamadaki halini düşünemiyorum. zaten zor olan bu dönemi kendine daha zorlaştırma.
bide önceki yorumlarda bahsedilen, randevulu saatli sevişme günleri var. ne kadar zor robot gibi

Allah inshallah hiç tedavi olmanıza bile gerek kalmadan evlat sahibi yapar sizi.Bütün dualarımda olacaksınız bundan sonra .

Cidden karı koca abartmışsınız. Belki de hassas olmanızdan kaynaklı olabilir.
Tedavi sırasında (inşallah tedaviye gerek kalmaz) daha neler göreceksiniz.
Ben tedavimde (benim olayın 25 sene önceki olaydır. şimdi ki tedaviler daha iyidir mutlaka) rahimden hiç uyuşturmadan canlı canlı parça aldılar. Ve ben hastaneye sap gibi tek başıma gitmiştim. 10-15 dk. dinlendirip yolladılar. İşe gitmek için bindiğim otobüste acıdan bayılmışım. Gözümü açtığımda tüm otobüsteki millet başımdaydı.
Genede gidip akşama kadar çalışmıştım.
İnşallah tedaviye gerek kalmadan bebiş sahibi olursunuz da daha fazla sıkıntıya düşmezsiniz.
Uzun bir süre sonra eşinizle bu anı hatırlayıp gülersiniz.

ben bunlara dayanamam ki
Bende oyle zannederdım ama dayanıyorsun
31 yasındayım 1 cocuk annesıyum ömrumde 1 kere vajınal ultrason oldum
Hala yaptıramıyorum korkarım
Ben vajınısmusu kendım yendım ve sezeryan dogum yaptım
Bana gore en zoru hamıle kalmak ıcın o yaşanan surectı hamılelıgımde vajınal ultrason olcam dıye odum kopuyordu neyse gerekmedı cok sukur derken 52 cm dogan kızımla bırlıkte 38 cm yumurtalık kıstım oldugu ortaya cıktı dogum esnasında bırde sag yumurtam alındı ondan sonra gör bendekı cümbüşü
Öyle cici muayenelerden gectım kı
Ben bıle normal karsılıyorsam hayli hayli basarırsın

Amannnn felaket tellalı gibisin vallahi söyleme kizzzz yasamayanlari korkutma iyice

Normal dogum yaptim. Uzun bir dogum hem de ama zaruriyet olmaksizin boyle bir muayene olmak istemem. Cocuk dgurmak da sart degil bence. Evlat edinmeye sicak bakiyorum, soyun devami gibi seyleri onemsemiyorum. Onemli olan iyi insan yetistirmek.
sezaryan olur galiba. herkez bu soruyu soruyor zaten nasıl doğum yapıcaksın bilmiyorum. hazır değilim diyorum 9 ayda hazır hissedersin diyıorlar.

insanoğlu herşeye alışıyor inan ki sana defalarca tedavi gördüğüm için burda sayfalarca yaşananları kullanacağın ilacın dozuna kadar adım adım yazabilirim ama öyle hassassın ki inşallah normal yolla olur

Ay öyle bir anlattınız ki ben de korkmaya başladım

Can'ım çocuk sahibi olmak Biraz zorlayıcı bir süreç ama gittiğin hastanede önemli ben çok lux hastanelerde bişey hissetmedim ama bir devlet hastanesine gittim onca muayene olmama rağmen senin gibi oldum korkma ama çevrende araştır biraz daha rahat olan bir hastaneyi tercih etmeni tavsiye ederim

Geçmiş olsun canım benim dualarım seninle. Rabbim kimseyi evlatla sınamasın ve isteyen herkesi evlat sahibi yapsın. Dilerim allahtan en kısa zamanda anne olman. Birdahaki muayenelerinde eşin içeride olmasın. Muayane sırasında sana sakin ol diyemem vucut istemsiz kendini kasıyo. Ama sonunun iyi olucağını düşün hep allah yardımcın olsun. Eşinle birbirinize çok destek olun. Çünkü ikinizin sorunu. Kendine iyi bak.

Nasıl yapılıyor ki ultrason bu kadar canınız acıdı
Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda tedaviniz biter yavrunuzu kucağınıza alırsınız.

Allah yardımcınız olsun
İnşallah tez zamanda hamile kalırsınız

Ben de hayatımda ilk defa hamile olduğumu öğrendiğim zaman jinekoloğa muayeneye gittim bundan 8,5 ay önce.. odada eşim de vardı, korkunuzu çok iyi anlıyorum ama en kötü ne olabilir diye düşündüm ben o an ve kendimi kasarsam canımın yanacağını düşündüm ve o anda Allah bir güç verdi , kendimi rahat bıraktım ve canım hiç acımadı..Doktorum da çok iyi ve komik bir insan, muayene ederken beni güldürmeye çalışıyordu, başka konulardan bahsediyordu dikkatimi dağıtmak için, bence doktorla da ilgili bir durum, tam anlamıyla güvendiğiniz bir doktor olunca bu kötü duyguları yaşamıyorsunuz..hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama eğer Ankarada iseniz doktorun adını verebilirim,tüp bebek tedavisinde de çok başarılı.

Ben alabilirim doktor ve hastane ismini

Öncelikle her kadının düzenli muayene olması ve smear yaptırması şart kendi sağlığı için.

sezaryan olur galiba. herkez bu soruyu soruyor zaten nasıl doğum yapıcaksın bilmiyorum. hazır değilim diyorum 9 ayda hazır hissedersin diyıorlar.
Sezaryen kolay mı sanıyorsun :)

ya zaten ben çocuk istemiyorum ki çocuk istemeyen kadına jınekoljık muayene yapılırsa al böyle olur. nefret ediyorum baskıcı çevreden.
Sen abartmışsın durumu usg hiç acıtan bişey değil kaldı ki jelle yapılıyor. Rahat ol biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…