Ben olsam tam tersı esımınde yanımda olmasını ısterım kı evlendıgımden berı hep yanımda bana güç verıyorolmadım dün ilkti. eşim illaki bende gelcem dedi. elli kere de dışarda dur gerek yok kötü olursun dedim. meraklı melahat herşeyi merak eder zaten.
Bende oyle zannederdım ama dayanıyorsunben bunlara dayanamam ki
Amannnn felaket tellalı gibisin vallahi söyleme kizzzz yasamayanlari korkutma iyiceI
O zaman cocuk isini rafa kaldirmalisiniz, cunku ya normal dogumu secip o catala cikip ikina ikina doguracaksiniz, vajinal kesiler ve dikislere razi geleceksiniz, ya da ameliyata yatip damar yolu actirip narkozu yiyip kestireceksiniz kendinizi, dogumdan sonra yeterli kanama olmazsa karniniza bastiracaklar vajinaniza bakacaklar. Dogumdan 1 hafta ve 1 ay sonra yeniden kontrol edecekler vs vs
sezaryan olur galiba. herkez bu soruyu soruyor zaten nasıl doğum yapıcaksın bilmiyorum. hazır değilim diyorum 9 ayda hazır hissedersin diyıorlar.
insanoğlu herşeye alışıyor inan ki sana defalarca tedavi gördüğüm için burda sayfalarca yaşananları kullanacağın ilacın dozuna kadar adım adım yazabilirim ama öyle hassassın ki inşallah normal yolla olurArkadaşlar eşim aşırı derecede çocuk istiyordu ama ben olumlu düşünmüyor tedaviyi erteliyordum sürekli. Sonunda bende eşimde tedavi olmaya karar verdik. Tedavi olup bekleyelim dedik.
Dün randevum vardı ama resmen berbattı. Çok kötüydü psikolojim alt üst oldu sadece ultrasonla bakması yetti vazgeçmem için. Öylesine titredim ki gözlerimi kapadım hem ağlıyorum hem bitmesi için dua ediyorum. Bitti, bu kadar aç gözünü dedi bir baktım eşim tam karşımda mosmor olmuş. Sonra gri oldu sonra beyaz oldu sonra bayıldı. Ben kendimi bıraktım ona iyi olduğumu ikna etmek için uğraştım. Yatırdı doktor ayaklarını dikti falan ben diğer tarafta bayıldım bayılcam bayılamıyorum. İçimden inşallah doktor bizi kovmaz diyorum. Ya aklıma geldikçe ürperiyorum. Rezil olduğumuza mı üzüleyim canımın acıdığına mı anlamadım.
Doktor hsg isteyebilirim dedi ama nette bayağı araştırdım ben o testi yaptırırsam sedyede can veririm. Dün geceden beri ağlıyorum ben ağlıyorum eşimde ağlıyor. Sen zaten en başından beri istemiyorsun böyle hevesli istekli değilsin. Sanki zorla oluyormuş gibi hissediyorum. Canımı yakıyorlar diyorum. Dirayetli ol güçlü ol. Sen ol o zaman neden bayıldın doktorda diyorum. Seni öyle görünce içim kötü oldu sen güçlü olsan bende olurum diyor.
Ya ALLAH kimseyi evlatla sınamasın çok zor cidden. Şimdi bir daha ki ay yine çağırdı. Yine aynı işlemi yapıcak ama ben istemiyorum çok kötüyüm ya hep ağlamak istemiyorum. İşteyim birde üstüne insan görmek istemiyorum resmen. Nolur dua edin normal yolla kalayım tedavi süresinde ben aklımı kaçırırım yoksa.
I
O zaman cocuk isini rafa kaldirmalisiniz, cunku ya normal dogumu secip o catala cikip ikina ikina doguracaksiniz, vajinal kesiler ve dikislere razi geleceksiniz, ya da ameliyata yatip damar yolu actirip narkozu yiyip kestireceksiniz kendinizi, dogumdan sonra yeterli kanama olmazsa karniniza bastiracaklar vajinaniza bakacaklar. Dogumdan 1 hafta ve 1 ay sonra yeniden kontrol edecekler vs vs
Can'ım çocuk sahibi olmak Biraz zorlayıcı bir süreç ama gittiğin hastanede önemli ben çok lux hastanelerde bişey hissetmedim ama bir devlet hastanesine gittim onca muayene olmama rağmen senin gibi oldum korkma ama çevrende araştır biraz daha rahat olan bir hastaneyi tercih etmeni tavsiye ederimArkadaşlar eşim aşırı derecede çocuk istiyordu ama ben olumlu düşünmüyor tedaviyi erteliyordum sürekli. Sonunda bende eşimde tedavi olmaya karar verdik. Tedavi olup bekleyelim dedik.
Dün randevum vardı ama resmen berbattı. Çok kötüydü psikolojim alt üst oldu sadece ultrasonla bakması yetti vazgeçmem için. Öylesine titredim ki gözlerimi kapadım hem ağlıyorum hem bitmesi için dua ediyorum. Bitti, bu kadar aç gözünü dedi bir baktım eşim tam karşımda mosmor olmuş. Sonra gri oldu sonra beyaz oldu sonra bayıldı. Ben kendimi bıraktım ona iyi olduğumu ikna etmek için uğraştım. Yatırdı doktor ayaklarını dikti falan ben diğer tarafta bayıldım bayılcam bayılamıyorum. İçimden inşallah doktor bizi kovmaz diyorum. Ya aklıma geldikçe ürperiyorum. Rezil olduğumuza mı üzüleyim canımın acıdığına mı anlamadım.
Doktor hsg isteyebilirim dedi ama nette bayağı araştırdım ben o testi yaptırırsam sedyede can veririm. Dün geceden beri ağlıyorum ben ağlıyorum eşimde ağlıyor. Sen zaten en başından beri istemiyorsun böyle hevesli istekli değilsin. Sanki zorla oluyormuş gibi hissediyorum. Canımı yakıyorlar diyorum. Dirayetli ol güçlü ol. Sen ol o zaman neden bayıldın doktorda diyorum. Seni öyle görünce içim kötü oldu sen güçlü olsan bende olurum diyor.
Ya ALLAH kimseyi evlatla sınamasın çok zor cidden. Şimdi bir daha ki ay yine çağırdı. Yine aynı işlemi yapıcak ama ben istemiyorum çok kötüyüm ya hep ağlamak istemiyorum. İşteyim birde üstüne insan görmek istemiyorum resmen. Nolur dua edin normal yolla kalayım tedavi süresinde ben aklımı kaçırırım yoksa.
Geçmiş olsun canım benim dualarım seninle. Rabbim kimseyi evlatla sınamasın ve isteyen herkesi evlat sahibi yapsın. Dilerim allahtan en kısa zamanda anne olman. Birdahaki muayenelerinde eşin içeride olmasın. Muayane sırasında sana sakin ol diyemem vucut istemsiz kendini kasıyo. Ama sonunun iyi olucağını düşün hep allah yardımcın olsun. Eşinle birbirinize çok destek olun. Çünkü ikinizin sorunu. Kendine iyi bak.Arkadaşlar eşim aşırı derecede çocuk istiyordu ama ben olumlu düşünmüyor tedaviyi erteliyordum sürekli. Sonunda bende eşimde tedavi olmaya karar verdik. Tedavi olup bekleyelim dedik.
Ben alabilirim doktor ve hastane isminiBen de hayatımda ilk defa hamile olduğumu öğrendiğim zaman jinekoloğa muayeneye gittim bundan 8,5 ay önce.. odada eşim de vardı, korkunuzu çok iyi anlıyorum ama en kötü ne olabilir diye düşündüm ben o an ve kendimi kasarsam canımın yanacağını düşündüm ve o anda Allah bir güç verdi , kendimi rahat bıraktım ve canım hiç acımadı..Doktorum da çok iyi ve komik bir insan, muayene ederken beni güldürmeye çalışıyordu, başka konulardan bahsediyordu dikkatimi dağıtmak için, bence doktorla da ilgili bir durum, tam anlamıyla güvendiğiniz bir doktor olunca bu kötü duyguları yaşamıyorsunuz..hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama eğer Ankarada iseniz doktorun adını verebilirim,tüp bebek tedavisinde de çok başarılı.
Sezaryen kolay mı sanıyorsun :)sezaryan olur galiba. herkez bu soruyu soruyor zaten nasıl doğum yapıcaksın bilmiyorum. hazır değilim diyorum 9 ayda hazır hissedersin diyıorlar.
Sen abartmışsın durumu usg hiç acıtan bişey değil kaldı ki jelle yapılıyor. Rahat ol biraz.ya zaten ben çocuk istemiyorum ki çocuk istemeyen kadına jınekoljık muayene yapılırsa al böyle olur. nefret ediyorum baskıcı çevreden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?