Bende gayet sağlamım ne şeker var ne insülin direnci sadece bebek için kullandım ömür boyu kullanmadım tüp bebek tedavisi öncesi ve bebek isteyen bayanlarda yumurta geliştirici etkisi için kullNılıyor bir çok dr veriyor bana da tüp bebek uzmanı verdi
İnsülin direncim var ve doktorum "önce ilaçsız geçirmeye çalışalım" diyerek ilaç vermedi. Siz kafanıza göre ilaç mı öneriyorsunuz insanlara?Bende gayet sağlamım ne şeker var ne insülin direnci sadece bebek için kullandım ömür boyu kullanmadım tüp bebek tedavisi öncesi ve bebek isteyen bayanlarda yumurta geliştirici etkisi için kullNılıyor bir çok dr veriyor bana da tüp bebek uzmanı verdi
İlaç tavsiyeleri konusunda çokça şikayet alıyoruz.
Lütfen sitenin bu veya herhangi bölümünde bitkisel dahil hiçbir ilaç tavsiyesinde bulunmayınız.
Unutmayınız, ilaçlar eş, dost, ahbap önerisiyle kullanılmaz, arkadaşınıza doktor tarafından reçete edilmiş ilaç sizde ciddi sağlık sorunlarına ve yan etkilere sebep olabilir.
Doktora danışmadan kullanacağınız her ilaç sağlığınızı riske sokacaktır.
ultrasonda hıcbırsey yokArkadaşlar eşim aşırı derecede çocuk istiyordu ama ben olumlu düşünmüyor tedaviyi erteliyordum sürekli. Sonunda bende eşimde tedavi olmaya karar verdik. Tedavi olup bekleyelim dedik.
Dün randevum vardı ama resmen berbattı. Çok kötüydü psikolojim alt üst oldu sadece ultrasonla bakması yetti vazgeçmem için. Öylesine titredim ki gözlerimi kapadım hem ağlıyorum hem bitmesi için dua ediyorum. Bitti, bu kadar aç gözünü dedi bir baktım eşim tam karşımda mosmor olmuş. Sonra gri oldu sonra beyaz oldu sonra bayıldı. Ben kendimi bıraktım ona iyi olduğumu ikna etmek için uğraştım. Yatırdı doktor ayaklarını dikti falan ben diğer tarafta bayıldım bayılcam bayılamıyorum. İçimden inşallah doktor bizi kovmaz diyorum. Ya aklıma geldikçe ürperiyorum. Rezil olduğumuza mı üzüleyim canımın acıdığına mı anlamadım.
Doktor hsg isteyebilirim dedi ama nette bayağı araştırdım ben o testi yaptırırsam sedyede can veririm. Dün geceden beri ağlıyorum ben ağlıyorum eşimde ağlıyor. Sen zaten en başından beri istemiyorsun böyle hevesli istekli değilsin. Sanki zorla oluyormuş gibi hissediyorum. Canımı yakıyorlar diyorum. Dirayetli ol güçlü ol. Sen ol o zaman neden bayıldın doktorda diyorum. Seni öyle görünce içim kötü oldu sen güçlü olsan bende olurum diyor.
Ya ALLAH kimseyi evlatla sınamasın çok zor cidden. Şimdi bir daha ki ay yine çağırdı. Yine aynı işlemi yapıcak ama ben istemiyorum çok kötüyüm ya hep ağlamak istemiyorum. İşteyim birde üstüne insan görmek istemiyorum resmen. Nolur dua edin normal yolla kalayım tedavi süresinde ben aklımı kaçırırım yoksa.
Dr vermiş zaten ama kullanmamış konuyu baştan okuyun. Bana dr verdi ve faydasını gördüm nedenlerini de sordum anlattı dr bu konuyu dr a danışanilirler ben reçete yazmıyorum rahat olun " bana dr verdi tüp bebek uzmanı verdi diye belirttim"İnsülin direncim var ve doktorum "önce ilaçsız geçirmeye çalışalım" diyerek ilaç vermedi. Siz kafanıza göre ilaç mı öneriyorsunuz insanlara?
Birçok doktor verebilir, belki önerdiğiniz üye doktora gitse ona da verecek ama ilaç gibi bir konu şakaya gelmez. Önerdiğiniz kişide belki bilinmeyen başka rahatsızlık var ve ilaç bunu kötüleştirecek?
Aşağıdaki üyeye mi vermiş doktor?Dr vermiş zaten ama kullanmamış konuyu baştan okuyun. Bana dr verdi ve faydasını gördüm nedenlerini de sordum anlattı dr bu konuyu dr a danışanilirler ben reçete yazmıyorum rahat olun
ama bu rısklı degıl mı saglam bırının seker ılacı ıcmesı sakıncalı bır durum bence dpktor verıyor mu
Eczaneden harıcı alınabılıyor mu acaba bende alsam ıcsembısey olur mukı
İyi bir kadın doğumcu bulun bazı testler var yapılması gereken dr dozajı ayarlar herkesin bünyesi bir olmuyor konuyu açan arkadaşa dr vermiş ama kullanmamış banada dr verdi bir çok dr uyguluyor bu tedaviyiEczaneden harıcı alınabılıyor mu acaba bende alsam ıcsembısey olur mukı
Ben ona eczaneden alda iç demedim ki! Dr var dr var ben Antalya'da neredeyse büyün dr lara gittim sadece tüp bebek dr bana bu tedaviyi uyguladı ayrıca ciddi oranda vitamin eksikliğim vardı vitamin takviyesi de aldım bunun için testler yapıldı ben alanyada yaşıyorum bana burada bir çok hormon ilacını bilinçsizce kullandırdılar drlar sonuçta sağlığımda bozuldu doğru dr önemli olan doğru doktor doğru tedaviAşağıdaki üyeye mi vermiş doktor?
Doktora danışabilirler, ki zaten doktora danışılması gerekir, ama bu konuyu okuyan herkes danışacak diye bir şey yok. Benim augmentin grubuna alerjim var mesela, ben bunu bilmesem ve forumda "augmentin diş apsesine iyi geliyor, diş hekimleri zaten augmentin veriyor" diye mesaj görüp ilacı alsam hastanelik olurum.
Art niyetli olduğunuzu tabii ki düşünmüyorum ama sağlık gibi hassas konularda daha dikkatli olunmalı diye düşünüyorum sadece :)
Konuyu açan arkadaşa dr u vermişAşağıdaki üyeye mi vermiş doktor?
Doktora danışabilirler, ki zaten doktora danışılması gerekir, ama bu konuyu okuyan herkes danışacak diye bir şey yok. Benim augmentin grubuna alerjim var mesela, ben bunu bilmesem ve forumda "augmentin diş apsesine iyi geliyor, diş hekimleri zaten augmentin veriyor" diye mesaj görüp ilacı alsam hastanelik olurum.
Art niyetli olduğunuzu tabii ki düşünmüyorum ama sağlık gibi hassas konularda daha dikkatli olunmalı diye düşünüyorum sadece :)
Bende çok korkuyordum bu konuda yapılacak tek şey gerçekten iyi bir doktor bulmak sizle konuşurken endişenizi almalı lütfen korkmayın mecbur olacağız aslında bilmediğimiz için çok acıyacak sanıyoruz korku bundanbenim gibiler var mı diye merak ediyordum varmış
bende daha muayene hiç olmadım ama muhabbet bile çok canımı sıkıyor çok korkuyorum
katılıyorum insan bilmediği şeyden korkarmış o hesapBende çok korkuyordum bu konuda yapılacak tek şey gerçekten iyi bir doktor bulmak sizle konuşurken endişenizi almalı lütfen korkmayın mecbur olacağız aslında bilmediğimiz için çok acıyacak sanıyoruz korku bundan
Canım kendini muayene sırasında kasmış,, doktorda çok bilinçli davranmamış olabilir. İçine sorunsuz ultrason aleti alan vajinismus hastası biliyorum. Tabi doktorun yaklaşımı önemli burda. Tedavine başka doktorla devam etsen belki endişelerin azalır.Arkadaşlar eşim aşırı derecede çocuk istiyordu ama ben olumlu düşünmüyor tedaviyi erteliyordum sürekli. Sonunda bende eşimde tedavi olmaya karar verdik. Tedavi olup bekleyelim dedik.
Dün randevum vardı ama resmen berbattı. Çok kötüydü psikolojim alt üst oldu sadece ultrasonla bakması yetti vazgeçmem için. Öylesine titredim ki gözlerimi kapadım hem ağlıyorum hem bitmesi için dua ediyorum. Bitti, bu kadar aç gözünü dedi bir baktım eşim tam karşımda mosmor olmuş. Sonra gri oldu sonra beyaz oldu sonra bayıldı. Ben kendimi bıraktım ona iyi olduğumu ikna etmek için uğraştım. Yatırdı doktor ayaklarını dikti falan ben diğer tarafta bayıldım bayılcam bayılamıyorum. İçimden inşallah doktor bizi kovmaz diyorum. Ya aklıma geldikçe ürperiyorum. Rezil olduğumuza mı üzüleyim canımın acıdığına mı anlamadım.
Doktor hsg isteyebilirim dedi ama nette bayağı araştırdım ben o testi yaptırırsam sedyede can veririm. Dün geceden beri ağlıyorum ben ağlıyorum eşimde ağlıyor. Sen zaten en başından beri istemiyorsun böyle hevesli istekli değilsin. Sanki zorla oluyormuş gibi hissediyorum. Canımı yakıyorlar diyorum. Dirayetli ol güçlü ol. Sen ol o zaman neden bayıldın doktorda diyorum. Seni öyle görünce içim kötü oldu sen güçlü olsan bende olurum diyor.
Ya ALLAH kimseyi evlatla sınamasın çok zor cidden. Şimdi bir daha ki ay yine çağırdı. Yine aynı işlemi yapıcak ama ben istemiyorum çok kötüyüm ya hep ağlamak istemiyorum. İşteyim birde üstüne insan görmek istemiyorum resmen. Nolur dua edin normal yolla kalayım tedavi süresinde ben aklımı kaçırırım yoksa.
Ben de bir kaç ay önce doktorumun şüphesi sebebiyle muayene olmak zorunda kaldım .çok korktum ,kimseyi görmek istemedim .bir hafta eşimi yanıma yaklastirmadim. Böyle birşey yaşayacağımı bilmiyordum ve çok korkmuştum. Ama sen başına ne geleceğini biliyorsun ve bunun için bir sebebin de var .bence bir psikolog yardımı al .rahatlarsın biraz daha çünkü süreç uzun ve çocuk için katlanmalisin. Bir de bir kaç seferde alışırsın insallah .kendini kasmazsan problem olmaz diyorlar. Güle oynaya giren çıkan insanlar var .insallah sen de öyle olursun .kolaylıklar diliyorum .Allâh yardımcın olsun. .Arkadaşlar eşim aşırı derecede çocuk istiyordu ama ben olumlu düşünmüyor tedaviyi erteliyordum sürekli. Sonunda bende eşimde tedavi olmaya karar verdik. Tedavi olup bekleyelim dedik.
Ayyy bu konuyla alakalı bile Avrupa Türkiye kıyası yaptınız ya pes doğrusu.Alt tarafı ultrason veya jinekolojik muayene ayol.ne alak Türkler korkuyomuşta Avrupalılar rahatmış.Avrupalılar her konuda rahat.Türklerin yanından bile geçemez.Her haltı çok erken yaşlarda yedikleri için,edep haya olmadığı için rahat olabilirler mi acaba?Türkler de belki artık iyice açıldı ama inanıyorumki Türklerin edebinin yanına yaklaşamazlarCanım kendini muayene sırasında kasmış,, doktorda çok bilinçli davranmamış olabilir. İçine sorunsuz ultrason aleti alan vajinismus hastası biliyorum. Tabi doktorun yaklaşımı önemli burda. Tedavine başka doktorla devam etsen belki endişelerin azalır.
Jinekolojik muayeneden biz Türkler korkuyoruz. Bir yerde okumuştum. Avrupalı kadınlar rahat bu konuda. Demek algıda ve uygulamada sorunlarımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?