- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Ya hayatın gerçeği yapcak bişey yok da benim tansiyon düşük malesef bide böyle şeylere hassasım biraz acı çeken bağıran birini bile görsem duysam bayılabilirim ama kendi başıma geldiğinde yatırabilirim sadece vajinal muayeneye acı dolayısıyla değilde birşey girecek hissi bendeki asıl korku sebebi zaten vajinismustum ben yendim ama hala o korku kaldı isteama bunlar yaşanacak yahu, yani ultrasondan korkan biri nasıl yatacak o ameliyat masasına? kendini psikolojik olarak hazırlaması lazım. acımasız gerçekler bunlar
arkadaşlar bazılarınız çok abarttığımı söylemiş. tamam haklısınız abartmış olabilirim ama adetimin üçünçü günüydü en yoğun günümdü. yabancı bir cisim içimde oynuyor. başıma ne gelicek bilmiyorum. doktor uzatıyor. kan korkum var çıkan sesler. birde kist falan var dedi. bu ay doğum kontrol hapı kullanıcam zaten. herkez siz gibi dayanıklı olmak zorunda değil. zaten üstğmde yeteri kadar abartıyosun baskısı var. zaten panik atağım var. bunun için tedavi oluyorum. keşke konu açmasaydım iyice kendimle küstüm.
+1Tamam herkes dayanıklı olmak zorunda değil eyvallah. Acı esiginiz çok düşük olabilir ona da eyvallah. Lakin ultrason altı üstü yahu. Hanı yaptırmayan biri olsam inanicam çok acidigina. Psikolojik tedavi olmadan sakin çocuk yapmayın. Zira hamileyken çatı muayenesinden tutun, normal doğumda açılma muayenesine kadar epey kurcalanacaksiniz. Hadi sezeryanla doğum yaptınız diyelim ultrasona bu panik varsa ameliyatta ne olacak?
Önce panik halinizi tedavi edin sonra çocuk yapın. Nacizane onerimdir.
Evet, özellikle bastırarak söyledi muhakkak iç diye..ben bilmiyordum bugün öğrendim..önce devlet hastanesi doktoruna gitmiştim hiç ilaç Vs vermedi..direkt tüp bebek dedi..insan en azından bir kaç aylik verirdi dimi..keşke banada vitamin verseydi neden vermedi acabaEvet birçok marka var bu markada iyi sonuçta etken maddesi aynı çok faydasını gördüm ben olmuyor diye tüp bebek yaptıracaktım ama dr gerek Yok önce bu ilacı dene dedi birde d vitamini,b12 vitamini kullan dedi 4 kez hamilelik oldu üçünü kaybettim 4. Doğdu çok şükür. Mutlaka kullanın dr da vermiş ihmal etmeyin düzenli kullanmak önemli
Vitamin seviyelerine bakmak akıllarına gelmemiş olamaz bence ben bişey söyliyeyimi bu çok büyük bir pazar tüp bebek yaptırsan bile bilerek kötü embriyo transfer ediyorlar ger tedavi 10-15 bin Ve imkansızımış gibi konuşuyorlar beni de tüp bebeğe yönlendirdiler Antalya'da ki bütün merkezleri dolaştım en son memorieldeki dr çok insanlıklı biriymiş bana doğru yolu gösterdi bu arada vitamin seviyem çok düşüktü d vitamini 6 çıktı b12 118 çıkmıştı dr bu durumunda yumurta kalitesini bozduğunu söyledi özellikle d vitamini düşüklüğü üremeyi olumsuz etkiliyor tüp bebek yaptırsan bile sonuç olumsuz çıkar dedi haklıymış evliliğimin 9. Yılında kızım doğdu o dr sayesindeEvet, özellikle bastırarak söyledi muhakkak iç diye..ben bilmiyordum bugün öğrendim..önce devlet hastanesi doktoruna gitmiştim hiç ilaç Vs vermedi..direkt tüp bebek dedi..insan en azından bir kaç aylik verirdi dimi..keşke banada vitamin verseydi neden vermedi acaba
Çok geçmiş olsun.Bilmiyorum bana tuhaf geldi.
O an sikintili olabiliyor ama eve gelince aglamak psikolojiyi bozmak abarti degil mi sizce?
Esinizin bayilmasi daha bir tuhaf.
Kac dk surdu ki? Bitti gitti.
Benim yerimde olsaydiniz kafayi yerdiniz herhalde.
Ben kanser tedavisi gordum sizin kadar psikolojim bozulmadi.
Ya muayene alttan mı oldu o kısmı kaçırdım . Ama hamile olursanız da öyle muayeneler olacak kizaten şuanda kimse ben kendimde dahil bana dokunmasını istemiyorum. çok etkilendim ya aşırı derece hemde. abartıyorum ama nabayım içimden geliyor.
benimde canım çok tatlıdır kas bile zor aldırırim kab verirken bayoliuordum dusum artik 1 aşılamam 1 .tup bebek tedavisi olumsuz 2. tup bebek tedavisinde bebegimi kucagima aldim çok şükür ah aklıma geldi yazını görünce psikolojik olarak yipraniyorsun fiziksel olarakta ama kucağına aldığın ani bebegini aklına getirince acida neymiş myhtesem bi duygu tarifi edilemez sende bunları bebegini kucağına alicakgin ani getir aklına acı falan kalmıyor. dayanamıyorum diye pes etme aalisicakson zaten bi süre sonra kan vermeye de herseye çünkü çok sık aralıklarla kam veriyorsun değerlere bakmak için inşallah Allahım isteyen herkeze nasip etsinArkadaşlar eşim aşırı derecede çocuk istiyordu ama ben olumlu düşünmüyor tedaviyi erteliyordum sürekli. Sonunda bende eşimde tedavi olmaya karar verdik. Tedavi olup bekleyelim dedik.
Dün randevum vardı ama resmen berbattı. Çok kötüydü psikolojim alt üst oldu sadece ultrasonla bakması yetti vazgeçmem için. Öylesine titredim ki gözlerimi kapadım hem ağlıyorum hem bitmesi için dua ediyorum. Bitti, bu kadar aç gözünü dedi bir baktım eşim tam karşımda mosmor olmuş. Sonra gri oldu sonra beyaz oldu sonra bayıldı. Ben kendimi bıraktım ona iyi olduğumu ikna etmek için uğraştım. Yatırdı doktor ayaklarını dikti falan ben diğer tarafta bayıldım bayılcam bayılamıyorum. İçimden inşallah doktor bizi kovmaz diyorum. Ya aklıma geldikçe ürperiyorum. Rezil olduğumuza mı üzüleyim canımın acıdığına mı anlamadım.
Doktor hsg isteyebilirim dedi ama nette bayağı araştırdım ben o testi yaptırırsam sedyede can veririm. Dün geceden beri ağlıyorum ben ağlıyorum eşimde ağlıyor. Sen zaten en başından beri istemiyorsun böyle hevesli istekli değilsin. Sanki zorla oluyormuş gibi hissediyorum. Canımı yakıyorlar diyorum. Dirayetli ol güçlü ol. Sen ol o zaman neden bayıldın doktorda diyorum. Seni öyle görünce içim kötü oldu sen güçlü olsan bende olurum diyor.
Ya ALLAH kimseyi evlatla sınamasın çok zor cidden. Şimdi bir daha ki ay yine çağırdı. Yine aynı işlemi yapıcak ama ben istemiyorum çok kötüyüm ya hep ağlamak istemiyorum. İşteyim birde üstüne insan görmek istemiyorum resmen. Nolur dua edin normal yolla kalayım tedavi süresinde ben aklımı kaçırırım yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?