N
Narin Cadı
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mumudihaba
-
ben 9 yıllık evliyim biryıllıkevliğimden itibaren sürekli tedavi görüyorum yani 8 yıldan beri beş adet doktor değiştşirdim sonun da yedi ylıdan beri aynı doktorda kara kıldık ama gelgitlerimde olmadı değil bakalım benim rekorumu kım kıracak
8 yıldan beri sürekli tedavideyimÇok üzgünüm çoook:sm_confused:
morgül hoş geldin uzun zamandır yoktun ben üye değilken de siteyi takip ediyordum ordan biliyorum a.s.
bende hemen hemen 2 senelik evliyim ve 1,5 yıla yakındır tedavi görüyorum. sorun sadece bende sandık ilk önceleri sonra eşimde de problem olduğnu öğrendik hemen amileyat oldu 9 ay onun düzelmesini bekledik. neyseki düzeldi ve aşılama yapacak seviyeye geldi. şuan aşılama icin iğne vuruluyorum benim yumurtalar amma inatcı çıktı. 15mm deler 13. gündeyim 2 iğnem daha var inş . yeterli büyüklüğe gelirler. bizim amacımız bir yıl içinde 3 kez aşılama yaptırıp tüp bebek için rapor almak. çok umutlu değilim yani aşılamalardan tutmaz gibi geliyor. bir sürü dr. değiştirdim bu süre zarfından kimisi pkossun dedi kimisi yumurtalıklarında tembellik var dedi. anlayamadım gitti ama bencede ben pkosum. adetlerim hep düzensizdi bildim bileli. buda benim hikayem sizi okuyunca anladım kiii daha çoooook uzun bir süreç varmış önümde.
morgül kız özledim seni nerelerdesin yaaa
merhaba arkadaşlar bende7 yıllık evliyim hiç korunmadık ve halen yok bu arada 6 aşılamam oldu sonuç negatif şuan smyrnada tüp bebeğe başladım bizim sorunumuzda bilinmeyenler grubu herşey normal ama sonuç kocaman bir hiiiiiiççççççççççç:çok üzgünüm:
canim benimde 5 yil olmak uzere....cok yiprandim bu donemde....
mrb arkadaslar bizde 1,5 yıllık evlıyız.1 kez mıkroenjeksıyon yaptırdık sonuc negatıf oldu.hepımız ıcın hakkımızda hayırlısı olsun.ınsallah bızde bı gun pozıtıf sonucları alırız.
neden 6 asılama ben hiç 4 den fazla olanı duymamıştım yoksa doktormu değiştirdiniz
ben hep buralardayım canım okuyorum ama eskisi gibi yazmıyorum
negatif sonuçlanan 3 aşılamadan sonra kendimi dinlenmeye çektim tüp için kendimi hazır hissetmiyorum
bazen hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor... allah büyük ne diyelim ondan gelene razıyız
arkadaşlar bende on yıllık evliyim ilk 2 3 yıl üstüne düşmedik 8 yıldan beri bende tedavideyim artık tedeviler hayatımın bir parçası oldu hep başarısız denemeler artık pek umudum kalmadı en son çare evlatlık almayı düşünüyorum yaşımda gereği fazla geç kalmak istemiyorum.artık bir yerden sonra tedaviler çok yıpratıcı oluyor birdaha denermiyimde bilemiyorum.herkeze bol şanslar.:1hug:
bende bana 2 asır gibi gelen 2 yıldır bebek için uğraşıyorum...gelgitlerle,vazgeçmelerle sonra tekrar filizlenen umutlarla,tekrar vazgeçmelerle dolu 2 yıl..kah gülerek kah ağlayarak ama hep bi tarafın acıyarak geçen 2 yıl...Rabbim bilir daha ne kadar süreceğini ama artık O,gücümün kalmadığını da bilir.....
arkadaslr bende hazirann 3 de 4senemi bitirdim 4 sene boyunca hiç korunmadım evlendiğimde 28 yaşindaydm zaten anne olma zamanm geldide geciodu kendimce anne olmak için evlendim ama sonuç 3 başarısız tüpbebek hormonlarım ve psikolojim bozuldu zaten sosyal biri değildim şimdi daha asosyal oldum insan içinde kalabalıklarda olmayı sevmiorum zaten beni görenya dilenci duasına başlıo acıyarak yada bebelerini çekiolar sanki yiycem bebelerini salak şeyler çok üzülüom ama napıım allahtan gelene boynumuz kıldan ince oo istemezse 10kerede tedavi görsek olmaz ben artık allahıma havale ettim ben derdimin çaresini dualarda ve tıpta aradım ama artık parada yok sabırda belki sonra bende evlatlık düşünürüm işte bende durum bu herkese by allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?