- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi mumudihaba
-
ben 2002 temmuzunda evlendim 2003 mayısından bu yana bebek için uğraşıyoruz....
dile kolay tam 6 yıl oldu derken seni okuyunca daha dur ne günler geçecek dedim kendi kendimeee
çok zorlandığım yıkıldığım tükendiğim anlar olmadı değil ama şu aralar bir boşvermişlik içindeyim
negatif sonuçlanan 3 aşılamadan sonra tüp bebek için dinlenme ve kafamı toplama sürecindeyim
17 yıldan beri doktor doktor geziyom.hamile kalıyom ,kaybediyom.gezmedigim doktor kalmadı.doktorlarla akraba oldum artık...:roflol::roflol::roflol:
17 Yıldan Beri Doktor Doktor Geziyom.hamile Kalıyom ,kaybediyom.gezmedigim Doktor Kalmadı.doktorlarla Akraba Oldum Artık...:roflol::roflol::roflol:
tatlım test yaptırdınmı büyük ihtimalle hamile olabilirsin sonucunu yazarmısın .mrehaba kızlar
bende 3,5 yıllık evliyim
3yıldır bebiş için çabalıyoruz ...3yıl içinde neler Olmadıki..
2doktor değiştirdim
ilk doktorum yumurtlama takibi ile başladı sonra bana sizin normal yolla olur dedi aylarca spontan bekletti olmicak dedim ve şuanki doktorumu buldum bu doktorumda eşimve benımdeğerlerime göre imkansız Değil bu değerler ile hamile kalan biçok kişi biliyorum ama 3yıldır neden Olmamış dedi ve yumurtlama takibi ile başlayalım dedi ..
3ay yumurtlama takibi yapıldı.. hamile kalamadım..
sonra aşılamaya geçelim dedi ve doktorum çok umutluydu bizden..
ilk 2aşılamam double oldu yani 1ayda çift aşılama oldum
yani 2ay içinde toplam 4aşılama oldum..yine hamile kalamadım
Şimdi 22 mayıs 2008de 3.aşılamamı oldum ve
sanırım buda tutmadı hala regl ağrılarım ama regl olmadım..hala bekliyorum
bundan sonraki aşamada allahım kısmet ederse Tüpbebek :)
inşallah bigun bize meleklerimize kavuşucaz...:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?