• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tedaviye yarın başlayacak olan var mı?

Ne zaman toplanmıştı canım?? 5. gün mü oluyo seninkide.... Cuma toplandı benimkiler hala bekliyorum..Yarınaymış transfer.. Kasıklarım hala çatlıo valla. Nasıl transfer olucam merakla bekliyorum...Senin minnoşlar bayağı iyiymiş maşallahhh...
canım pazartesi toplandı yumoşlarım.normalde benimkilerde 5. güne giderdi ama dondurulacak olanlara pgt uygulancağı için 3. günü transferi olacak.çünkü pgt için embriyolar 3. günü dondurulmalıymış.inşallah hiç gerek kalmaz o durumlara ama belki kardeş için deneriz şansımızıyerimseniben

transferi olacak arkadaşlar şimdiden geçmiş olsun. inşallah hayırlısı ile önce göbişleriniz sonrada kucaklarınız dolar. Allah tez vakitte tüm isteyenleri anne yapsın İnşallah
Allah razı olsun kartopu.Aminnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar emanetimi almaya gidiyorum. Bikaç gün görüşemeyebiliriz.. Allaha emanet olun... Hepimizin hakkında hayırlısını versin rabbim...

kızlar yeni geldim opudan 26 tane yumurtam toplanmış.çıktığımda biraz ağrı vardı.ilaç verdiler geçti.biraz kanamam var normalmi.birsürü ilaç verdiler ya göbekten iğne antibiyotik vitaminler coraspin prednol bu ne yaaaaa

kızlar yeni geldim opudan 26 tane yumurtam toplanmış.çıktığımda biraz ağrı vardı.ilaç verdiler geçti.biraz kanamam var normalmi.birsürü ilaç verdiler ya göbekten iğne antibiyotik vitaminler coraspin prednol bu ne yaaaaa

Göbekten ne iğnesi?? Diğerleri bende de vardı.. Bi de kalçadan iğne...Belki aynı şeydir..Benim kanamam olmamıştı..İlk çıktığımda bi damla leke vardı.. Sonra bitti.. Hala kasık ağrım var.. 3.30 da hastanede olucakmışım.. Heyecandan ölebilirim...

ya arkadasim benim kafam cok karisti bende Turkiye'de tedavi gordum zaman 26 yumurta tiopladilar ama cok agrim ollmustu.. Allah ayrdimcin olsun, KAnamam oldunu ahtirlamiyorum, doktorlarina danis arkadas. Kafamin karisik oldugu konu bu transferden sonra ilac olayi ben suan yrtdisinda tedavi goruyorum ialc bile yok canim duzungun kullandin transferden once, sadece progestone in oil diye bir igne zzannedersemm, Heryerin tedavisi farkli rabbim herseyin hayirlisini ansile yler insallah....

Allah ayrdimcin olsun cnaim , gec olsun guc olmasin... Rahim'de nasil su toplandi, neyden akyanaklaniyo arkadasim ilk defa duydum bunuda?

fazla yumurta oluşmasından oluyomuş.26 yumurtam toplanmıştı.bazen yumurtalıklar bazende rahim toplarmış.çok fazla deil azmış ama dr um erteleyelım daha iii olur dedii

evet hastanedeydim gittiğim gün yatmıştım zaten ohss nedeniyle .bendde bel ağrısı çok var .

gecmis olsunn..insallah bebegin seninledir....
benim transferde ohh baslangici oldugunu soylediler,transfer yapip yapmamakta kararsiz kaldilar benim israrimla 1 embriyo transfer edip eve yolladilar.transferin 6.gunu cok rahatsizlandim hastaneye gittigimde ohss ilerledigini buyuk ihtimalle gebelik olabilir dediler..yatirdilar 6.gun kanda gebelik cikti..1 ay kadar evde hastanede yatarak atlattim ohss yi..zor bi hastalik 10 kg su toplamistim ben...neyseki cektigim eziyetlere degdi...insallah seninde oyle olur...bol bol dogal ananas suyu ic...odemi atmaya yardimci oluyor ben 20 kg icmistimsempatiksalakcinni

yok yapmadım dün doktor kontrol ederken yüksek ihtimalle gebesin dedi o yüzden yapmadım sende ne gibi belirtiler var

umut bende ohss ama hafifti.transferim ertelendi.transfere izin vermeseydin keske.bana dr böle ederiz ama transferden sonra daha çok şişersin dedi.adetten sonra transfer işleminde tutma şansın daha fazla dedi.benim 1-2 gun ağrı oldu.şimdi iyiyim 16 emriyo beni bekliyo

Back
X