- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
- Konu Sahibi gozdemmmmmm
çünkü bu benim 4. denemem canım.3 denemeden sonra ya da yaşı 38 in üzerinde olanlara 2 embriyo transfer ediliyor yeni yasaya göresana niye 2 emriyo transferi ediyolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çünkü bu benim 4. denemem canım.3 denemeden sonra ya da yaşı 38 in üzerinde olanlara 2 embriyo transfer ediliyor yeni yasaya göresana niye 2 emriyo transferi ediyolar
canım pazartesi toplandı yumoşlarım.normalde benimkilerde 5. güne giderdi ama dondurulacak olanlara pgt uygulancağı için 3. günü transferi olacak.çünkü pgt için embriyolar 3. günü dondurulmalıymış.inşallah hiç gerek kalmaz o durumlara ama belki kardeş için deneriz şansımızıyerimsenibenNe zaman toplanmıştı canım?? 5. gün mü oluyo seninkide.... Cuma toplandı benimkiler hala bekliyorum..Yarınaymış transfer.. Kasıklarım hala çatlıo valla. Nasıl transfer olucam merakla bekliyorum...Senin minnoşlar bayağı iyiymiş maşallahhh...
Allah razı olsun kartopu.Aminnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:transferi olacak arkadaşlar şimdiden geçmiş olsun. inşallah hayırlısı ile önce göbişleriniz sonrada kucaklarınız dolar. Allah tez vakitte tüm isteyenleri anne yapsın İnşallah
kızlar yeni geldim opudan 26 tane yumurtam toplanmış.çıktığımda biraz ağrı vardı.ilaç verdiler geçti.biraz kanamam var normalmi.birsürü ilaç verdiler ya göbekten iğne antibiyotik vitaminler coraspin prednol bu ne yaaaaa
Kızlar emanetimi almaya gidiyorum. Bikaç gün görüşemeyebiliriz.. Allaha emanet olun... Hepimizin hakkında hayırlısını versin rabbim...
kızlar yeni geldim opudan 26 tane yumurtam toplanmış.çıktığımda biraz ağrı vardı.ilaç verdiler geçti.biraz kanamam var normalmi.birsürü ilaç verdiler ya göbekten iğne antibiyotik vitaminler coraspin prednol bu ne yaaaaa
adet olunca gidicem o zaman trasferim olacak dr tutma şansının daha fazla olduğunu söyledi
Allah ayrdimcin olsun cnaim , gec olsun guc olmasin... Rahim'de nasil su toplandi, neyden akyanaklaniyo arkadasim ilk defa duydum bunuda?
kızlar slm ben döndüm transferimin bugün 8 günü dün hastaneden taburcu oldum şimdi iyiyiym sizler nasılsınız
evet hastanedeydim gittiğim gün yatmıştım zaten ohss nedeniyle .bendde bel ağrısı çok var .
yok yapmadım dün doktor kontrol ederken yüksek ihtimalle gebesin dedi o yüzden yapmadım sende ne gibi belirtiler var
evet hastanedeydim gittiğim gün yatmıştım zaten ohss nedeniyle .bendde bel ağrısı çok var .
yok yapmadım dün doktor kontrol ederken yüksek ihtimalle gebesin dedi o yüzden yapmadım sende ne gibi belirtiler var