- Konu Sahibi Vildan kuzum
Merhaba arkadaşlar yarın transfere gidiyorum 4.denemem olacak Allah izin verirse tek embriyom var bakalım hayırlısı olsun inşallah kendimi sakin tutmaya çalışıyorum aglamamak için umarım yarın operasyonda ağlamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli ugurlu olsun canim ins saglikla tutunur bebisin annesi,sana dualar edecegim ins rabbim hayirli evlatlar nasip etsin sana bize ins,bence bugun agla bol bol dua et,simdi nasil hryacanlisindir icin icine sigmaz :))) guzel haberlerini bekliyoruz :))Merhaba arkadaşlar yarın transfere gidiyorum 4.denemem olacak Allah izin verirse tek embriyom var bakalım hayırlısı olsun inşallah kendimi sakin tutmaya çalışıyorum aglamamak için umarım yarın operasyonda ağlamam
Canım benim Allah razı olsun hep beraber bebişlerimize kavuşalım inşallah bol bol dua ediyorum hepimizeHayirli ugurlu olsun canim ins saglikla tutunur bebisin annesi,sana dualar edecegim ins rabbim hayirli evlatlar nasip etsin sana bize ins,bence bugun agla bol bol dua et,simdi nasil hryacanlisindir icin icine sigmaz :))) guzel haberlerini bekliyoruz :))
Test gunun ne zaman canim... insallah hersey guzel olur senin icinGünaydın arkadaşlar dün transferim oldu bebişimi aldım geldim inşaallah. Allah'ım büyük ol derse olur bugün 1 bakalım hayırlısı olsun inşallah. Rabbim büyük bize merhamet etsin kucagimizı boş bırakmasın
Inşaallah canım test günüm 6 Aralık bakalım nasip son denemem bu sefer Rabbim nasip etsin inşaallahTest gunun ne zaman canim... insallah hersey guzel olur senin icin![]()
ne yaptın nasıl gectiMerhaba arkadaşlar yarın transfere gidiyorum 4.denemem olacak Allah izin verirse tek embriyom var bakalım hayırlısı olsun inşallah kendimi sakin tutmaya çalışıyorum aglamamak için umarım yarın operasyonda ağlamam
Canım bugün 9.gün test yaptırdım hcg 7.36 çıktı cok üzüldüm doktorum kimyasal olabilir dedi 2 gün sonra tekrarla dedi. Allah'tan umut kesilmez tabi ama çok düşük bir değer hayırlısı olsun bebeğim benimle kalır inşaallahne yaptın nasıl gecti
Hayirlisi olsun canim ins degerler artar rabbim hayirli evlat nasip etsin takipteyim..Canım bugün 9.gün test yaptırdım hcg 7.36 çıktı cok üzüldüm doktorum kimyasal olabilir dedi 2 gün sonra tekrarla dedi. Allah'tan umut kesilmez tabi ama çok düşük bir değer hayırlısı olsun bebeğim benimle kalır inşaallah
Insaallah canım sabırla bekliyoruz bakalım Allah büyük bizlere merhamet etsinHayirlisi olsun canim ins degerler artar rabbim hayirli evlat nasip etsin takipteyim..
Insallah degerin artar canim rabbim yardımcın olsunCanım bugün 9.gün test yaptırdım hcg 7.36 çıktı cok üzüldüm doktorum kimyasal olabilir dedi 2 gün sonra tekrarla dedi. Allah'tan umut kesilmez tabi ama çok düşük bir değer hayırlısı olsun bebeğim benimle kalır inşaallah
ayyy çok uzuldumm insallah tutunurCanım bugün 9.gün test yaptırdım hcg 7.36 çıktı cok üzüldüm doktorum kimyasal olabilir dedi 2 gün sonra tekrarla dedi. Allah'tan umut kesilmez tabi ama çok düşük bir değer hayırlısı olsun bebeğim benimle kalır inşaallah
Insallah degerin artar canim rabbim yardımcın olsun
Inşaallah arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin Allah'ım hepimizin yardımcısı olsunayyy çok uzuldumm insallah tutunur
aaaa cok uzuldum tuhhh çok sükür en azondan tutunmuş bu da umit benim hiç tutunmadı 4. seferde tutunucak insallahMaalesef arkadaşlar hcg 1.98 düşmüş kimyasal gebelik olmuş çok üzgünüm çok Allah'ım kimseye bunu yaşatmasın bebiş isteyen herkese nasip etsin
Benim için artık son tekrar denemeyecegim umarım sen bebegine kavuşursun Rabbim kısa zamanda sana diğer arkadaşlarıma hayırlı birer evlat nasip etsin canlarımaaaa cok uzuldum tuhhh çok sükür en azondan tutunmuş bu da umit benim hiç tutunmadı 4. seferde tutunucak insallah