Tedbirini al Dua yine elden bırakma Haydi Tüp bebek deneyimlerinizi için el ele

Sizinde mi Ahmet hocaydı doktorunuz acaba.
Yok canım benim kayseri acıbadem caglar hoca. Bugun kontrol vardı benim 4.denemem icin rahim kalınlığına bakıldı 11.gün daha ince dedi ilaç dozu artırıldı pazartesi tekrar kontrol biraz moralim bozuldu nar suyu içiyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama rahim kalınlaşmasında problem oluyor

Yok canım benim kayseri acıbadem caglar hoca. Bugun kontrol vardı benim 4.denemem icin rahim kalınlığına bakıldı 11.gün daha ince dedi ilaç dozu artırıldı pazartesi tekrar kontrol biraz moralim bozuldu nar suyu içiyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama rahim kalınlaşmasında problem oluyor
Allah yardımcın olsun canım rabbim gönlündekini versin ınsallah
Bende 4. Yü gecen yıl yaptırdım. 2 normal 2 dondurulmus tüp tedavim oldu. 3.de tuttu o da kalp altısından sonra düştü zaten. Kalınlasmada ben problem yasamadım şükür. Ama içeride ne olup bitiyor bazen doktorlar bile onu bilmeye caresız kalıyor
Duaedecegız Allahım ınsallah isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebek verir (amin)

Allah yardımcın olsun canım rabbim gönlündekini versin ınsallah
Bende 4. Yü gecen yıl yaptırdım. 2 normal 2 dondurulmus tüp tedavim oldu. 3.de tuttu o da kalp altısından sonra düştü zaten. Kalınlasmada ben problem yasamadım şükür. Ama içeride ne olup bitiyor bazen doktorlar bile onu bilmeye caresız kalıyor
Duaedecegız Allahım ınsallah isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebek verir (amin)
Amin canım Allah yardımcımız olsun ol derse Rabbim olur inşallah onemli olan sağlıklı olması bak en azından tutunmuş bebişim bir dahaki sefere inşallah 9 ay seni hiç bırakmaz

Evet canim Ahmet erdem doktorum aramayinca ben randevu aldim gittim bugun
Belki Bi aksilik olmus tur canım ben yaptırdığımda da cok yoğundu merkez ama beni aradılar. Mutlaka ararlardı gidince mutlaka doktora bu konuyu sor. Dikkate alacaklardır. Sizin sorun neydi kacıncı denemenızdı

Belki Bi aksilik olmus tur canım ben yaptırdığımda da cok yoğundu merkez ama beni aradılar. Mutlaka ararlardı gidince mutlaka doktora bu konuyu sor. Dikkate alacaklardır. Sizin sorun neydi kacıncı denemenızdı
Ilk denememdi esim varikosel ameliyati oldu sperm sayisi az...

Bahçecide bir arkadaşımın da problemi vardı ilk ay transfer yapmadılar bur sonraki ay karnına bant taktılar kalınlaştırma bantları imiş ve duan hamile

Bahçecide bir arkadaşımın da problemi vardı ilk ay transfer yapmadılar bur sonraki ay karnına bant taktılar kalınlaştırma bantları imiş ve duan hamile
Öyle birseyden bahsetmedi estrofem dozu arttırdı günlük 6 tane alıyorum herşey pazartesi belli olacak duruma göre transfer günü belirleyecek. Iptal olmasından korkuyorum.Daha önce ki transferlerdede 22 günden once hic transferim olmadı. Cok sevindim arkadaşın için insallah darısı bize.

Yok pgt gitmedi doktorum gerek yok cok pahalı dedi malesef bizde tedavi parasını anca biriktirmistik o yuzden yapılamadı. 2 defa histereskobi oldum polip temizlendi ve rahimde hafif şekil bozukluğu vardı pıhtılaşma , esim ve benim genetigimize de bakıldı. Olmayınca olmuyor 1 tane dondurulmuş embriyom var kasım gibi gitmeyi düşünüyoruz
Merhaba kayseride hangi dr gidiyorsunuz..

Acibadem caglar hoca gidiyorum sen nereye gidiyorsun
Bende acibademde iki tup yaptirdim turgut aydinda simdi turgut bey istanbula gitti,iki yil sure icinde maddi yonden toparlandim simdi erciyes tip fakuktesinde sifirdan basladim,ben hep özellere gittim hic bir tahlil onermediler direk tup bebek denediler ve paramizda bosa gitti,simdi fakultede pihtilasms,genetik krozomlara bakilcak test verdim iki aydan çıkacakmış,histreskopi oldum iki gun once rahimde t seklinde yapışıklık olmus onu temizlemis yilmaz sahin dr,iki adet sonrasi ins tedaviye baslicagiz bu sure icinde genetik sonucumuz cikar,hem bu surecte kg vermeye çalışıyorum hayatim boyunca hep diyet modunda gecti,birde endometriozis ve erken menopoz hastasiyim... ilk tup bebegimi ercan eygun dr yaptirmistim bu 4 cu tup bebek olacak ayy hep sonuna dogru yaziyorum kusura bakmayin.embriyo olursa 5 ci gune giderse ankaraya pgt gonderecgiz,embriyo basi 300 dolarmis..rabbim bunlara gerek kalmadan rabbim kucagimizi hayirli evlatlarla doldursun ins...

M melek6868 bende caglar beyle fakultede semih zeki uludag arasinda kalmistim,ama iyiki fakulteyi sectim en azindan bu testleri yaptirdim icin rahatladi,egerki ins gerek kalmazda olurda,olmaz ise bebegim caglar beyde deniyecegim ins nasil memnunmusun..
Benim yasim 35 esim38 yasinda,benim amh 0,6 ins olumlu sonuc alirim,simdi prowomen vitamin takviyesi kullanıyorum hayit otu ari poleni 1ayi gecgin kullanıyorum faydasinida goruyorum ins hormon degerlerimde değişiklik var daha iki ay daha devam edecegim sifa rabbimden inş bizimde cocugunuz olacak inş...

M melek6868 bende caglar beyle fakultede semih zeki uludag arasinda kalmistim,ama iyiki fakulteyi sectim en azindan bu testleri yaptirdim icin rahatladi,egerki ins gerek kalmazda olurda,olmaz ise bebegim caglar beyde deniyecegim ins nasil memnunmusun..
Benim yasim 35 esim38 yasinda,benim amh 0,6 ins olumlu sonuc alirim,simdi prowomen vitamin takviyesi kullanıyorum hayit otu ari poleni 1ayi gecgin kullanıyorum faydasinida goruyorum ins hormon degerlerimde değişiklik var daha iki ay daha devam edecegim sifa rabbimden inş bizimde cocugunuz olacak inş...
Canım benim ben ilk denememi konyada yaptırdım hic memnun kalmadım daha önceden testlerimi yatırmıştım caglar hocaya tavsiye uzerine gittik cok memnunum seni dinliyor sorularına cevap veriyor her daim cepten surekli yanıt veriyor. Ben artik hersey kısmet diyorum burda caglar hocayla 3.denemem olacak ilk denememde tuttu ama ilk haftasında kaybettim. Son denemem 1.tane dondurulmuş embriyom var bu ay onu deneyeceğiz insallah. Bende histereskobi oldum rahimde sekil bozukluğu vardı doktorum halleti şimdilik rahim kalinlastiriyoruz.Insallah tedavilerimiz başarılı olur da bebişlerimizi kucağınıza sağlıkla alırız. Belki senin derdinin dermanı ordadır bebişine inşallah kavuşursun

Canım benim ben ilk denememi konyada yaptırdım hic memnun kalmadım daha önceden testlerimi yatırmıştım caglar hocaya tavsiye uzerine gittik cok memnunum seni dinliyor sorularına cevap veriyor her daim cepten surekli yanıt veriyor. Ben artik hersey kısmet diyorum burda caglar hocayla 3.denemem olacak ilk denememde tuttu ama ilk haftasında kaybettim. Son denemem 1.tane dondurulmuş embriyom var bu ay onu deneyeceğiz insallah. Bende histereskobi oldum rahimde sekil bozukluğu vardı doktorum halleti şimdilik rahim kalinlastiriyoruz.Insallah tedavilerimiz başarılı olur da bebişlerimizi kucağınıza sağlıkla alırız. Belki senin derdinin dermanı ordadır bebişine inşallah kavuşursun
Senin adina sevindim testlerinizi yaptirmisiniz,canim sende embriyolrinizi pgt ye gonderseniz olmazmi en azindan problem ne oldugunu ogrenirdiniz ve sagliklisini koyarlardı ne bilim hamile kalip kaybetmekte zor,rabbim kolaylastirsin tedavilerimizi inş,ins bizlerde tadariz evlat kokusunu rabbimin hazinesinde bol..siz konyadanmi geliyorsunuz kayseriye...

Senin adina sevindim testlerinizi yaptirmisiniz,canim sende embriyolrinizi pgt ye gonderseniz olmazmi en azindan problem ne oldugunu ogrenirdiniz ve sagliklisini koyarlardı ne bilim hamile kalip kaybetmekte zor,rabbim kolaylastirsin tedavilerimizi inş,ins bizlerde tadariz evlat kokusunu rabbimin hazinesinde bol..siz konyadanmi geliyorsunuz kayseriye...
Yok canım Aksaraydan geliyoruz.5 tane 5.gün embriyosu oluştu ne bileyim test pahalıydı bizimde maddi yönden karşılacak durumumuz yoktu öylece başladık yaşım 40 o yuzden oyalanmak istemedik. Normal ilaclarla falan 2 yıl falan uğraştık olmadı bizde tüp bebek tedavisine başladık nerdeyse 2 yıl olacak bebişime hala kavuşamadım. Allah büyük bizim yardımcımız olsun. Yumurta kalitesini artırıcı yardımcı ilaçlar al insallah bir sürü kaliteli embriyon olur.siz kayseridemisiniz

Back
X