Geçmiş olsun rabbim sifa versin,rabbim tedavilerimizi kolaylaştırsın ins..esinle ilgili sikintiyi bilmiyorum ama bence tedaviye ara vermeyin verince tedavi surecini dusunmek daha cok geriyo..simdi senin daha güçlü olman gerekiyor stresten uzak durup biraz kendini dusunmen gerekiyorki tedavi terst tepmesin,esin ameliyati olmus top sende artik onun icin toparlanman lazimm eger baska bi sorun yoksa tabiii bizim durumlar zatenn cok hassas ama bol dua tevekkül ederek rabbimden isteyecegiz ins bizlerede verir mevlamm(sabrini versin diye dua etmiyecegim,rabbim bu kulum sabrediyor biraz daha imtihan edeyim dermis,onun icin rabbim kolaylaştırsın kolaylik versinn inş boyle dua edelim olurmu canlarr...)
Sizin kacinci denemenizdi esin ameliyat oluşu sperm bulunmamasimiydi egerki oylese benim teyzemin kizininda esinin hic spermi yoktu ameliyat oldu hemen tup yaptilar 5 ci denemede ikizlerini kucaklarina aldilar( burdaki sonuc ameliyattan sonra ikizlerine kavustular :) rabbim sanada cifter cifter versin ins bizede :)[/QUOTE
Öncelikle Allah bin kere razı olsun ne kadar içten yazmışsın cok teşekür ederim tüm his ve dualarının aynısını rabbim sanada versin .Eşim 3 yıl once tese yaptırdı .3 top sperm dondurulmus var.onlar Bursada eski tüp bebek merkezinde donmuş bekliyor .Eşim farklı konudan Agır ameliyat oldu .ama hala atlatamıyor pisikolejisi bozuldu anti deprasan alıyor. İst daki bahceci tüp bebek merkezini aradım ameliyat oldu dedim 3 ay gelmeyin dediler zaten azo sperm etkilenmiştir dondurulmuslardan saglam bulamazsak tekrar tese yapacaklar zaten ameliyattan yeni çıktı .2 AY oLDU gerci ama atlatamadı gidelim mi diyorum gidelim diyor .Bizim.4. DENEMEMİZ OLUCAK .AMİN İNSALLAH İKİZ BEBEKLERİMİZ OLUR HAYIRLISI İLE BEN İNSALLAH YAHYA VE SÜMEYYE KOYMAK İSTİYORUM .Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul VARİSİN