Tedirginim korkuyorum

Serpiller

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2022
32
3
1
28
2 yıllık evliyim cocugum yok, iki aylık hamileliğimde düşükle sonuçlandı birkacgun kan gelip, 4_5 gününde ise et parçası geldi kendim düşürdüm yani, hastanede kürtaj olmam gerektigini söylediler rahmin temizlenmesi için kürtaj oldum. Aradan 4 ay geçti şimdi tekrar istiyorum rahim toparlanmismidir 2aylikti bebeğim düşünce napmaliyim bana yardımcı olun lütfen

2 yıllık evliyim cocugum yok, iki aylık hamileliğimde düşükle sonuçlandı birkacgun kan gelip, 4_5 gününde ise et parçası geldi kendim düşürdüm yani, hastanede kürtaj olmam gerektigini söylediler rahmin temizlenmesi için kürtaj oldum. Aradan 4 ay geçti şimdi tekrar istiyorum rahim toparlanmismidir 2aylikti bebeğim düşünce napmaliyim bana yardımcı olun lütfen
Canım benim suyum erken geldiği için 17+3 de normal doğumla almak zorunda kaldılar bebeği sonrasında kürtaj oldum parça kalmış olabilir diye bana 1 ay korun 3 ay sonra tekrar gebelik düşünebilirsin demişti doktorum ki bnm hem doğum hem kürtajdı senin 4 ay olmuş bence düşünebilirsin artık tabi önce bir kontrole gitmeni öneririm

4 ay geçmiş zaten bence baslayabilirsin

En az 3 ay süre veriyorlar ama her kadının vücudu farklı. İsterseniz önce gidip bir muayene olun. Doktor hazırsın derse tekrar deneyin. En azından içinizde hiçbir şüphe kalmasın

Bende boş gebelik geçirdim kürtaj oldum doktorum 1 adet dönemi korunman yeterli demişti öncesinde.kürtajdan sonra muayeneye gittiğimde rahim çok güzel toparlamış hiç korunma istersen devam et dedi.bence sizde muayeneye gidin doktorunuz duruma göre söyler

Back
X