Canım aldın mı bilmiyorum fakat ben çok memnunum...Özellikle oğlum patetes kızartmasını çok seviyor..1 kaşık yağ ile gönül rahatlıgıyla veriyorum :))
ayrıca etyemeklerinde de başarılı ..
Fakat gerçekten tercih meselesi.Az yağ ile yemek yemek istiyorsan tercih edebilirsin...
patatesleri çıtır çıtır yapıyo mu acaba?? yani normal bildiğimiz patates kızartması tadında mı yapıyor?? ben de almayı düşünüyorum da..
patatesleri çıtır çıtır yapıyo mu acaba?? yani normal bildiğimiz patates kızartması tadında mı yapıyor?? ben de almayı düşünüyorum da..
Az önce viaport taydım. Tefal outlet mağazasına gittim. 358 mi 378 mi bir fiyat gördüm tepem attı.
Yahu 299 liraya satmayan mağaza kalmadı.. Adam bir de outlet mağazası yazmış hala %20-25 fiyat koyuyor.
Açmayın mağaza o zaman. Ne mantık bir türlü anlamıyorum. "Kimi düşürürsek o kar mı?" amaç.
Zaten artık hiçbir şeyi kendi mağazasından almıyorum. Bir türlü aklım ermiyor. Senin sattığın adam üstüne bir de kar koyup nasıl senden ucuza satar?
Yani sen nasıl bir kar politikası güdüyorsan artık..
ben almaya karar vermeme rağmen temizliğinden dolayı rengine karar veremiyorum fikri olan beri gelsin lütfen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?