• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tefeci kaynana

Benim kaynana da ister ama benimki hasta yani umursamayız :KK70::KK70::KK70:
Biraz sinir bozar sonra geçer.
Allah yardımcınız olsun demeye geldim :KK53:

Ben yok zamanda tefeci amcasına 1500 lira ödeyeceğim. Borc esimin borcu da degil halbuki... verin kurtulun !

bu erkek ailelerinin hepsi boyle gosterse gercek yuzunu.siz sanslisiniz ki gosteriyo yuzunu.cogu boyle ac gozlu ogluna banka karti gozuyle bakiyorlar

Kizlar tek tek yazamadim alintilayip isyerindeyim. Yoğunum biraz. Ama Allah sizden razi olsun. Valla bu sinirle güldürdünüz beni :D

Şaşırmadım valla. Böyle ana babalar cok tanıdım. Olabiliyor malesef .. oglanlarda süt dökmüş kesi gibi oluyor oyle ana babaya karşı. Yok ihtiyaci vardir belki verelim vs.. diyorlar. Demesi gereken seg su "para mara yok sen nasil anasin evladndan para istiyorsun. Yapmissin bir iyilik simdi basima mi kakıyorsun " diyecek aslinda..

Verin kurtulun o utansin mezarina goturur bu yaslilarda ne cok seviyor parayi millet torun torpaya yedireym diye ugrasir

Kizlar konu başlığı biraz tuhaf oldu ama durum bana gore boyle :KK70: daha onceki konumda kaynananin nasil karakterde bir insan olduğunu anlatmıştım.

Eşim askerdeyken kaynanam eşimin kredi kartı borcunu ödemiş. Yani olayin üstünden seneler geçmiş. Bahsettigim miktarda üç sene öncesi 750 tl gibi bir para

Şimdi kaynana olcak kadın kaynimla eşime haber göndermiş. Annemin selami var borcunu istiyor bir hafta içinde diye. İstedigu miktarda 1.150 zamli paraymis.

Benim aklim mantigim almiyor. Bir anne evladina verdigi parayi borç olarak mı görür? Tefeci gibi üstüne faiz koyup istemek nedir.

Ahmet abinin selami var bi hafta icinde para elimize gecmezse topuğuna sikcaz der gibi. Bu nedir hanimlar ?

Kendisi hiç çalışmamış eşim 12 yaşından beri çalışmış. O parada muhtemelen ya babalarinin yada çocukların çalışıp getirdiği para. Kimin parasini kime borc olarak vermiş bu kadin anlamış değilim.

Eşim ona gecen sene telefon hediye almis oda diyorki telefona saysin vermicem parayı. Kaynanamda isyerine gidip esimin patronundan isticekmis maasindan kesin dicekmis. oyle diyormus. Allah aşkına bu kadina napmali ? Uc sene onceki para simdimi borc oldu

O ne ki ? Benim eşim teyzesine borç vermişti annesi ondan habersiz o parayı alıp yedi, eşim annesine söyle teyzeme paramı versin diyince ikinci teyzeyi arayıp eşimin adına borç istedi. Yani bir teyzeden paramızı alıp yedi birde diğer teyzeye bizi borçlandırdı. Birde böylesi var :))

Verin kurtulun o utansin mezarina goturur bu yaslilarda ne cok seviyor parayi millet torun torpaya yedireym diye ugrasir
Para güvencedir,genç yaşlı herkes için.Fakat böyle yumurtadan yün kırkmaları insanı sinir ediyor.Benim canım kayınvalidemde,eşimin kazancını para yetişmiyor diyerek eve harcayıp,eşinin dükkan gelirini altına dolara yatırmış:KK70: eşimin bir tek çeyrek altını yoktu birikim olarak evlendiğimizde:)))

Durumunuz müsaitse hemen verin, kurtulun. Verirken eşin az ve öz şekilde "bir daha ne ölüme ne dirime" gibi içinden geçeni de söylerse, eşinizin de içi soğur belki... Bir evlat için ne kadar zor bir durum ya, çok üzüldüm...

Siz eşinize destek olun, bu sırada sükunetinizi de koruyun ki ateşe körükle gitmiş olmayın.

Başlık başan itici geldi ama okuyunca hak verdim.Bence parayı ödeyin bidaha da yüzüne bile bakmayın.

Durumunuz müsaitse hemen verin, kurtulun. Verirken eşin az ve öz şekilde "bir daha ne ölüme ne dirime" gibi içinden geçeni de söylerse, eşinizin de içi soğur belki... Bir evlat için ne kadar zor bir durum ya, çok üzüldüm...

Siz eşinize destek olun, bu sırada sükunetinizi de koruyun ki ateşe körükle gitmiş olmayın.
Öyle demesin eşi ya,bizim annemiz yapsa kızarız, ama öyle dermiyiz...Ne yapalım,bende kızdım ama annem sonuçta,atalımmı deriz bence...

Back
X