- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi mayissinegi
Anne diye bahsettiğinz kadın bu mu? O anne değildir ya 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç geciktirmeyin, verin kurtulun. çakal 1.150 lirayı nasıl hesaplamış. siz 1.200 verin def'i bela kabilinden.
ne tuhaf anneler var yahu!
mayissinegi aklıma önceden açtığınız bir konu geldi.. kızkardeşiniz hala böyle bir kadının oğlu ile beraber mi? Evlilik planları var mı merak ettim..
Konuya ayrı güldüm yorumlara ayrı :)) kızlar hepiniz harikasınız ya ahahah :))
Kusura bakmayın mayissinegi gerçekten absürt bir durum olmuş. İhtiyaç var dese 750yi geri verir misin dese hoşa gitmese de verilir yani ama faiz uygulaması tam bir OLAAAYY :))
He ben olsam eşime tek kelime etmez onu sakinleştirir borcunu da ödetirim. Ne de olsa para için anneyle kavga etmeye değmez.
Anne diye bahsettiğinz kadın bu mu? O anne değildir ya![]()
Sesli güldüm topuguna sıkcaz cumlesine![]()
Bence parayı verin kurtulun :) okurken çok komik geliyor insana
Tam hesapladim ana para bazlı aylik 11,1 lira kadar bir faiz koymus kaynananiz
Şöyle biraz düşündüm .Hemen hemen banka borcuna denk gelio.Yani 3 sene bankada unutsaniz ve bankada sizi unutsa muhtemelen boyle bir para gelirmiş .Keske yapılandırsaymis esini :) Kaynananiz iyi ki erkek dogmamis .Mafya olurmus.
Versin kurtulsun diyeceğim fakat bu kadın arsız belliki, yarında o na emzirdiğim sütün parasını yollasın der. Güya anne işte...
Ne ornekler var Allah im evli barkli oglanin is yerine gidip para isteyip kotulemeyi dusunmek nasilbir mantik ilkokulda ogretmenine gidiyor sanki :) bol bol akil fikir diliyorum.
Bu başlığı gördüm merakimdan açtım okuyucu ben gülme krizine girdum☺☺☺☺ Nedennn nn miiii ii? ???Kizlar konu başlığı biraz tuhaf oldu ama durum bana gore boyledaha onceki konumda kaynananin nasil karakterde bir insan olduğunu anlatmıştım.
Eşim askerdeyken kaynanam eşimin kredi kartı borcunu ödemiş. Yani olayin üstünden seneler geçmiş. Bahsettigim miktarda üç sene öncesi 750 tl gibi bir para
Şimdi kaynana olcak kadın kaynimla eşime haber göndermiş. Annemin selami var borcunu istiyor bir hafta içinde diye. İstedigu miktarda 1.150 zamli paraymis.
Benim aklim mantigim almiyor. Bir anne evladina verdigi parayi borç olarak mı görür? Tefeci gibi üstüne faiz koyup istemek nedir.
Ahmet abinin selami var bi hafta icinde para elimize gecmezse topuğuna sikcaz der gibi. Bu nedir hanimlar ?
Kendisi hiç çalışmamış eşim 12 yaşından beri çalışmış. O parada muhtemelen ya babalarinin yada çocukların çalışıp getirdiği para. Kimin parasini kime borc olarak vermiş bu kadin anlamış değilim.
Eşim ona gecen sene telefon hediye almis oda diyorki telefona saysin vermicem parayı. Kaynanamda isyerine gidip esimin patronundan isticekmis maasindan kesin dicekmis. oyle diyormus. Allah aşkına bu kadina napmali ? Uc sene onceki para simdimi borc oldu
daha neler duyacagiz...boylesinide ilk kez duydum verdigi parayi isteyen olmusturda ustune faiz koyanida ilk kez duyuyorum oglunun annesinden nefret etmesi lazim bu durumda baskasi olsa asla gorusmezdi heralde iyle bir anneyleKizlar konu başlığı biraz tuhaf oldu ama durum bana gore boyledaha onceki konumda kaynananin nasil karakterde bir insan olduğunu anlatmıştım.
Eşim askerdeyken kaynanam eşimin kredi kartı borcunu ödemiş. Yani olayin üstünden seneler geçmiş. Bahsettigim miktarda üç sene öncesi 750 tl gibi bir para
Şimdi kaynana olcak kadın kaynimla eşime haber göndermiş. Annemin selami var borcunu istiyor bir hafta içinde diye. İstedigu miktarda 1.150 zamli paraymis.
Benim aklim mantigim almiyor. Bir anne evladina verdigi parayi borç olarak mı görür? Tefeci gibi üstüne faiz koyup istemek nedir.
Ahmet abinin selami var bi hafta icinde para elimize gecmezse topuğuna sikcaz der gibi. Bu nedir hanimlar ?
Kendisi hiç çalışmamış eşim 12 yaşından beri çalışmış. O parada muhtemelen ya babalarinin yada çocukların çalışıp getirdiği para. Kimin parasini kime borc olarak vermiş bu kadin anlamış değilim.
Eşim ona gecen sene telefon hediye almis oda diyorki telefona saysin vermicem parayı. Kaynanamda isyerine gidip esimin patronundan isticekmis maasindan kesin dicekmis. oyle diyormus. Allah aşkına bu kadina napmali ? Uc sene onceki para simdimi borc oldu
Duydum duydum da böylesini duymadım.Kizlar konu başlığı biraz tuhaf oldu ama durum bana gore boyledaha onceki konumda kaynananin nasil karakterde bir insan olduğunu anlatmıştım.
o kayınvalidenin kapısına dolandırıcıları yollamak lazım. hiç bir şey anlamadan onu şöyle br 50 binlik etsinler bir su arıtıcısı satışından da gelsin aklı başına. Bu aralar köylere dadanmışlar bence ufak bir araştırma ile bulursunuz dolandırıcı birilerini
eğer kv bunların oyununa düşmez hatta gene faizle onlara borç verirse o zaman yeni ekonomi bakanı olarak kendisini aday gösterin en azından ülkenin işine yarar![]()