Tehdit eden eski sevgili

Adamın hiç seni umursadığını düşünmedim yazdıklarından. Aksine sen darlıyormuşsun gibi geldi. Niye durduk yere zarar versin ki. Köpek bile ıssırmaz durduk yere ki adam okumuş etmiş mesleğini eline almış biri. Niye senin yüzünden işinden olacak birşey yapsın ki?
Bence arı kovanına sen çomak sokuyormuşsun gibi geldi. Niye durduk yere mesaj atıyorsun ki ayrıldığın adama? Ona ne senin kimle oturduğundan? Ki oda zaten banane demiş sana.

Konuda tehdit goremedim.
Tam tersi adam sizden uzak durmaya calisiyor.
Adam hakim, isine zarar verecek bir şey yapmaz bence.
Yapacak birine de benzemedi zaten.

valla şikayetçi olursa hayatta başınızı kurtaramazsınız

bence adam senden korkmuş tam tersi tehdit eden eski sevgili nerde konuda?

bir de geçmiş olsun ancak çok yakınım kanser tedavisini yeni yeni tamamlarken şunu söyleyebilirim ki kanser şüphesi lafını duyup da öyle sakinleştiriciler yedim ayıldım bayıldım sakinleştiricilerle ayakta duruyorum gibi şeyler yapmayın.böyle bir durumda en yakınında olan insanlar eğer güç vermezse, destek olmazsa, bölye yarın cenazesi kalkacakmış gibi hareketlere girerse , hastanın morali ve inancı zank diye düşüyor.karısı yandaki hasta refakatçisiyle konuşurken ağladı diye siz benden bir şey saklıyorsunuz benim tedavim kesin yok diye sinir boşalması geçirip kemoterapiden kalkmaya çalışanı gördüm.

adam sızden rahatsız olmus bırdaha yazarsan sıkayet ederımm demıs
yanı yazmanız aramanız onu rahatsız etmıs

sılın numarasını bı zahmet nıye durduk yere yazıyorsunuz adama bıtmıs gıtmıs sonucta

Birsey yapmaz korkmayin. Ama bi daha yazmayinda. Eski konulariniza baktim bu adam biraz cins. Daha insani bir cevap verebilirdi. Terbiyesiz resmen..

Bence sizi o telefonda fark ettiginiz kiz ile aldatiyor olabilir.

Başlık yanlış.
Tehdit eden eski sevgili yerine Kışkırttığım eski sevgilim olmalıydı.
Maden bu kadar korkuyorsunuz siz neden mesaj atıyorsunuz? Adam sizden ayrılmış, siz kendi kendinize açıklama ihtiyacı hissediyorsunuz. Yoktan yere bela arıyorsunuz sanırım. :/

Kizlar ben farkındayım adamin rahatsiz oldugunun benden sorun bu deil.Bu adam biraz cins cok cok asiri sinirli cok buyuk bir egosu var.Hemen 3 4 gun sonra baska birini buldugumu dusunse zarar verir diye korktum kendim acikladim.Benim korkum o yanimdaki arkadasima zarar verir mi bi sikinti yaratır mi.Bu kadar konusma savciliga verilir mi? O mesaj atinca ben dondum,ben atınca o döndü

Banane beni ilgilendirmez ,senden banane ,ailenden banane.Bir daha yazarsan ya engllerim ya da savciliga veririm rahatsiz ediyor derim yazmis.

Bu kelimelerden ne anlıyorsun?
Seni nerede tehdit etmiş yada seni rahatsız edecek bir kelimesi var?

Tuhafsın

Hakim diye abartmayin isterseniz.ne zarar verecej iftira atip hapse mi attiracak sizi?yazigi mesajdan belli sizle isi bitmis artik takmiyor.daha yazmayin aramayin semtinden bile gecmeyin.

Aşırı psikolojik sorunlarınız var birincisi ergen gibi davranıyorsunuz sizden ayrılmış biri başkasını bulduğunuzu düşünse ne olur allah aşkına istediğini düşünsün kime ne üstelik ailenizin bir sorunu varken ben olsam ailemde sorun varken aklıma bile gelmez açıklama yapmak.. ikincisi diyelim ki kanser şüphesi var hatta kanser daha teşhis bile yok sadece tahlil durumunda ayılıp bayılacak sakinleştiricilerle ayakta duracak kadar zayıf bir iradeniz ve psikolojiniz var. Üçüncüsü sizden ayrılan birinden bu kadar korkmanız ya da takıntı yapmanız normal değil acil tedavi görerek hayatınızı kolaylaştırın öncelikle size geçmiş olsun sonra da kardeşinize.

Buradan bakılınca rahatsız eden siz gibi duruyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…