Tehdit edildim iftira atıldı

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
2 ay tanıdığım biri vardı sevgiliydik beni kendisinden ayrılmamam için son 1 aydır tehdit ediyordu annene babana şunları söyleyim diye kız olmadığımı diyecekmiş ve bende en son bundan iğrenç bir koz istedim ve o da attı daha sonda kozu alınca ben yine ayrılmak istedim elimden alıp telefonu alıp kozu silmeye çalıştı ama şifreyi değiştirdiğimden silemedi sonra bizim eve gelmiş anneme babama kızınız böyle böyle diye iftiralar savurmuş sonra annesiyle konuştum yanına çağırdı beni bana dediği dişi köpek kuyruğunu sallamasa erkek köpek gelmez. elimde bir kaç tane tehdit mesajları var bide onun o iğrenç kozu ne yapmalıyım ?
Bide biz bu kişiyle aynı okuldayız
Aynı zamanda bunu yaptığı ilk kız değilim mahkemede bu bir işe yarar mı

Basini daha fazla belaya sokmadsn islee zivanadan iyice cikmadan ne herhangi birseyi kullan nede birisine bulas. ailende ogrenmis zaten geriye cok onemli birsey kalmamis. bundan sonraki tehditinde direk savciliga basvur.

Direkt savcılığa suç duyurusunda bulun

Afedersiniz ama büyük abdeste çubukla vursan sıçrar demem o ki pislikten uzak durun ailenizin öğrenmesiylede kalmaz olay çünkü pislik pisliğini yapar.Çok zorda kalırsanız şikayet edin

tehditle ilgili olarak savcılığa suç duruyusunda bulunabilirsin.

onun dışında o video ile ne yapmayı planlıyorsun anlamadım. ifşa mı?

Şikayette bulunmalısın... Bence yapılacak başka bir şey yok şuanda...

Ne biçim ilişkiler bunlar?
Tehdit, şantaj, koz moz bilmem ne.
Sevgili olayını iyice yerlere düşürdü yeni nesil ya, midem kalktı.
İlk tehditinde ya ailenize ya da polise başvuracaktınız, kendi aklınızca hesaplaşmaya gitmek iyice çığrından çıkarır olayı.
Off gerçekten tiksindim o adam denen canlıdan!

Hallem sen hangi dünyada yaşıyorsun çok merak ediyorum öyle uç noktalarda konular açıyorsun ki gerçek olduğuna inanmak istemiyorum....

İftira ve tehdit davası açın. Yakın zamanda bi avukatla görüşün elinizdeki kanıtlara göre dava açıp açmayacağınıza birlikte karar verin.

Videoyu sen istemişsin atmış.
Annesini falan boşver tehdit mesajlarını ve iftiralarını savcılığa suç duyurusunda bulun.

Direk suç duyurusunda bulun yaşınız kaç bu arada midem bulandı sabah sabah ya ne biçim konularla ugrasiyonuz mis gibi okuyun ya

Onun cinsel içerikli attığı bir video kendisinin olduğu 5 dakika süren

Iyi de bu videoyu o da tehdit ediliyorum diyerek senin aleyhine kullanir, iceri girersin bu yuzden.
Insan gibi ayrilin olsun bitsin.
Iki tarafta birbirinden asagi kalir yaniniz yok bu arada.
Nasil iliskiler Allah evlatlarimizi korusun ya.

Bakire ol ya da olma. İsteyerek yaşadığın bir şeyden de utanma. Umarım reşit ve cinsellik konusunda bilinçlisindir.

Seni tehdit etmiş ve hala devam ediyorsa hakkında suç duyurusunda bulun. Fakat o video ile hiçbir şey yapamazsın, çünkü kendin istemişsin atmış. Sen reşit değilsen ve o reşitse işler değişebilir tabii istismara girer. Bir de şu var maalesef tecavüze uğradığında rızası vardı denilen bir adalet sisteminde, sen reşit olmasan bile video istediğin için rızası vardı denilmesi çok büyük olasılık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…